Annemin başından geçen bi olay :oha

Yaf bizde de bi abi vardı cin'lerle ewliydi adam har akşam ilişkiye girioz falan diyodu .. NE garip ya ::)

HA bi de unutmamışken sölim .. İsimlerinin fazla anıldıgı bi yere gelebiliyorlarmışşşşşşş :D

Doğrudur dai inanırım...

benimde başımdan geçti bu tür olaylar..

Zaman bulrsam yazıcam bi ara foruma..

dogru olma ihtimali yüksek cünku cınler yatsı ezanın ile sabah ezanına kadar cıkarlar

Yaf bizde de bi abi vardı cin'lerle ewliydi adam har akşam ilişkiye girioz falan diyodu .. NE garip ya ::)

HA bi de unutmamışken sölim .. İsimlerinin fazla anıldıgı bi yere gelebiliyorlarmışşşşşşş :D
Bizim Aileden Biride Diyodu Cinlerle Evlenenler Varmış Diyede İnanmıyodum Ama İnanmaya Başladım:durdurun

hoca çocuğun 40 ını yanLış çıkarmışın derken ne demek istemişki...

bu arada gerçekten inandırıcı bir hikaye..

valla böle konular hakkında pek yorum yapmayıda istemiyorum. bu anını bizimle paylaştığın için sağol.

hoca çocuğun 40 ını yanLış çıkarmışın derken ne demek istemişki...

bu arada gerçekten inandırıcı bir hikaye..

Yaw Walla Bende Bilmiyorum Ama Annene Sor Bİlir O Ben Küçükken Sordumda Hatırlamıom :vur Ama Hikaye Demeyin Abi Gerçek Olay:durdurun:biggrin:clap

İnanmıyıp Dalga Geçenlerde Oluyo İnanan Herkeze Teşekkür Ederim

arkadaşlar herşey normal gibi de işin ilginc yanı cinler insan öldürmezleeeerrrrrrr araştırın görürsünüz...

ucuz kurtulmuşun ayrıca annen çok uyanıkmış

inananlar için niçin teşekkür ediyosun ki onu anlamadım ben:d İnanıp inanmamak değil de annen sana bunu küçükken anlattıysa amacı seni korkutmak mıydı;? yoksa cinler kötü ,bulaşma mı demek istedi, onu merak ettim... kızma bana okiş acaip merak ettim çünkü

Geri