Annemin başından geçen bi olay :oha

ListenMe' Alıntı:
beyler benm abim kuran-ı kerimi okudu cinler farklı bir boyutta her gün bana anlatır bunlar bizim göremiyeceğimiz bir boyutta lütfen böle yaparak kendimizi ve başkalarını kandırmayalım ben cinler yoktur demiyorum ama farklı bir boyuttalar oki?
Resmen Yalan Sölüyomuşum Gibi Konuşuosun Kardeş Hadis Kitaplarını Araştır Belki Bu Sefer Bişeyler Bulursun Karabasanla İlgili Şeylerde Yazıodu Hem Bizde Kur`an-ı Kerim Okumuşuzdur

kırık olayını anlamadım da
kırık olmadıgına emin dimi
yani kardes
yani yanlıs anlama
kafan filan iyi digildi dimi
yazarken

cinler vardır ınanıyorum da bu olaya ınanmadım kusura bakma.... camdan eli geciyosa sopayla vurup o el nası geri cekiliyo... karabasandır sende usttekı mesajda demıssın darlanmıstır ruyada gelmıstır karabasan olayı :E

iSpiK' Alıntı:
cinler vardır ınanıyorum da bu olaya ınanmadım kusura bakma.... camdan eli geciyosa sopayla vurup o el nası geri cekiliyo... karabasandır sende usttekı mesajda demıssın darlanmıstır ruyada gelmıstır karabasan olayı :E
Ya Kardeş Annem Anlattı Yani Ben de Size Anlatıyorum Yani Bana Yalan Sölüyomuşum Gibi Bir Tavır Koyma Kardeş:melek

ilginç ve saçma bi paylaşım gene de saolasın

evt kardeş bizm köyde de çok oluyomuş böyle olaylar..
seni tenhada kıstırırım hesabı heralde..:D

valla dünya üzerinde en korktuğum şey onlar...adlarını telaffuz bile edemem...evde bi çıtırtı olsun sabah ezanına kdr felak okur dururum....

Ayrıca itiraf ediyorum 2 gündür konu başlığını görüp merak ediyordum ama içeriğini tahmin ettiğimden okumak istemedim ama derlerya başa ne gelirse meraktan ....Dayanamadım ve baktım şimdi uyu uyuyabilirsen... 2 senedir teyzemin ve benim başımdan geçen bi olay yüzünden karanlıkta uyuyamıyorum ki ben 3-4 yaşında bile karanlıkta yatan haytta daha bi filmden fln korkmamış insanım gerisini sen düşün....Ayyy evlerden ırak valla...

Eğer Paylaşımı Beğenmediysen Çıkar Gidersin Arkadaşım..Birazcık Efendi Ol Lütfen!!!Banned!!

SickDreTh...

yok artık hatta ohaaaa

çok içiyosun çok bırak diyorum rakıyı

Ozcan küfürlü bi mesajdan lütfen bi daha alıntı yapma!!

Arkadaşta gereken cezayı görecek...SickDreTh...

ya kardeş dün gece 3.30 da okudum .. geceyi nasıl geçirdimi bir ben birde ALLAH biliyo :) psikolejim bozuldu beaa :D

lem tüylerim diken diken oldu,tşkler

abii çok fena yaa..ben olsam düşer bayılırım veyahut nabarım bilmiorum walla kesin bayılırım ...

şuan gecenin bi yarısı bunu okuyom
tuvalete gitmeye korkuyom :D

Geri