Aşıklar & Aşk Acısı Çekenler Buraya...

birleştirdim konuları

erkeklerin hepsi böle yalancı düzenbaz hiçbirisine hiçbirisine güven asla olmaz!!!

HacKHeLL Benim Ailem ve Bu Konuyu Aileme Danışmak İstedim

Arkadaşlar Bir Konuda Çok Tereddüt İçindeyim.

Şimdi Ben Uzun Süredir Bir Kızdan hoşlanıyorum.Aynı sınıftayız ve aramız uzun sürdir çok iyi.Sonra ben kızın ailesi ile filan arkadaş muhabbeti ile tanıştım.Kızın ailesi ile tanışan ilk kişi benim arkadaşları arasında :clap Şimdi bu kız dershaneye kayıt olacaktı falan ben kendi dershaneme gelmesi için babasını filan ikna ettim.Ve Sonuç kız benim dershanemde :) Sonra 2-3 ay geçti ben bu kıza ilgilşi sürekli belli ediyordum ama sadece dershanede :vur İşte bir hafta önce kıza açıldım ve oturup adam akıllı konuştuk.

Gelelim asıl mevzuya kızın şimdiye kadar bir kez kısa süreli bir çıktıgı oldu ve biliyordum bunu zaten kız zamanında bunu çok üzdü onuda biliyordum.Şimdi kızın bana verdigi cevap şu şekilde

"Cnm bak biliyorsun zamanında kötü bir tecrübe yaşadım keşke ondan önce karşıma çıksaydın diyorum.ya beni ortada bırakırsan o zaman ben yıkılırım "

Kızın bana böyle cevap vermesi çok degişik oldu ama yinede kabul etmedi.Diyorki bana

"Senin ilgin bana sadece dışarda ve dershanede okulda bana yakın davranmıyorsun.beni yanına yakıştırmıyorsun.Yanıma gelmiyorsun.Sürekli ben senin yanına geliyorum ve çevremizdekiler benim senin peşinde koştugumu düşünüyor.Bir kız olarak bu hoşuma gitmiyor.Sen benim peşimde koş"

Arkadaşlar Okulda Nasıl Yakın Olabilirim ???

Yani Kız Kesinlikle Emin Olmak İstiyor Ona Karşı Olan Hisslerimden.Tamam Söyliyor Sana Karşı Boş Degilim Diye Ama Kesin Bir Şey için Sevdigini hissettir Diyor.

Ben Ne Yapmalıyım Okulda ????

Yorum Yazan Herkeze Şimdiden Teşekkürler

uzun surelı bı ılıskım var o yuzden uzun suredır bu tarz konular ıcınde bulunmuyorum ama az çok kızlarla bu tarz muhabbetlerı yaptığım ıcın bıseyler yazmak ıstedım

bı kere oncelıkle yapman gereken hoşlandığın kızın da yakın olduğu erkek arkadaşlarına ondan çok hoşlandığını anlatman ve sureklı onu ovmen

ayrıca mumkun olduğunca bı kız topluluğu ıcerısındeyken onu ızlersen(abartmadan) hoşuna gidicektir=)

yıne kız arkadasının bulundupu ortamlarda olma çabası ıcersınde olursan ve bunu yıne cok sırıtmadan bellı dersen bu da hos olucaktır

en son ıse okul ıcerısınde olcusunde bı sıklıkla beraber dolaşmanız bıseylerı beraber yapmanız da son nokta olucaktır=))

kısaca kızın da dediği gibi çabalayan taraf gözükmelisin
yinede arkadaşını cok fazla tanımadığım için su uyarıyıda yapmak ıstıyorum kızlar arasında bak peşimden kosuyo işte gibi konular fazlasıyla hava atma malzemesıdır oncelıkle samımılığınden emın olursan sanırm bu iş olur:goz

Yorumun İçin Teşekkürler

Kızın Tüm Arkadaş Çevresini Tanıyorum. Ama İşte Ortama Bir Türlü Giremiyorum. Kız Arkadaşım Ortamda Oldugunda O Ortama Girmekte Zorlanıyorum. O Olmadıgında Çok Rahatım. Kızın Onu Sevdigimde Haberi Var Ama Yinede Çekniiyorum İşte :(

ya git okulda yanına otur teneffüslerde birlikte gezin

ilgini her zaman göster

çekinme yani

kızın arkadaş çevresinden çekinmiş olabilirsin bende de olmuştu o sorun ama o çevreye bi kere gir ondan sonra sorun olacağını sanmıyorum

git herşeyi açıkca konuş bu işlerde utanma olmaz :D en fazla reddeder :)

Yanina Gİdemİyorsan GÖzÜn Le Anlat Derdİnİ Ve Senİn BaktiĞini Herkes Anlar Şunu Untma Sen Bİ Kizi Kesİyorsan Ve HoŞlandiĞini Ona Hİssettİrmek İÇİn Bakarsan Kizin Arklarida Bunun Farkina Varir Ve Kiz ArkadaŞini Senİn Hakkinda SikiŞtirirlar Bİ Dene .....;)

dert etme
sürekli her ortamda aynı davranamayacağını ona göster
bazı durumlarda çok yakın davranamayacığını bilsin
kalan zamanlarda ise onun için herşeyi yapabileceğini
ona ispatla..
geçmişin sizin hayatınızı asla etkilememesi için gereken her fedakarlığa katlan
MUTLULUKLAR DİLERİM

Yanina Gİdemİyorsan GÖzÜn Le Anlat Derdİnİ Ve Senİn BaktiĞini Herkes Anlar Şunu Untma Sen Bİ Kizi Kesİyorsan Ve HoŞlandiĞini Ona Hİssettİrmek İÇİn Bakarsan Kizin Arklarida Bunun Farkina Varir Ve Kiz ArkadaŞini Senİn Hakkinda SikiŞtirirlar Bİ Dene .....;)

git herşeyi açıkca konuş bu işlerde utanma olmaz :D en fazla reddeder :)

Sanırım Tam Olarak Okumadınız Yada Atladınız Arkadaşlar

Kız Biliyor Sevdigimi Oda Seviyorum Diyor Ama Sorun şu Kız Bana Yakın Davranmıyorsun Diyor :vur:vur

konular birleştirildi...

aşk acısı çekenLer buraya ok..
peki aşk acısı çekmek isteyenLer nereye gidecek:D:D:D mesela ben

emeğine sağLık sağoL;)
bende sevgiLiLer gününde bir keresinde sevgiLimi bekLerken bir kız arkadaşımda teLefon açtı dedim evin oradayım...
sonra karşısına yanımdaki kızLa çıktım...
şok oLdu eLeLe durumda ama tokatı yedik şaka faLan desek anLasada tokatı yemiştim=D

1516blondman_WinCE.JPG

çıkma teklifimi kabul etmedi napayım yardım!!

:aşk arkadslar bizim sınıfta sewdigim bi kız war buna msj çektim çıkma teklif ettim sen benim en iyi arkasımdın sok oldum diyo kız suan baska birini sewiyom ama o olmasa senle çıkardım diyo AMA BEN ONU ÇOOOOK SEWİYORUM ONUN İÇİN CİGARA İÇTİM FAÇA ÇEKTİM EWDEN ATILDIM p.tesi okullar baslıyo sizce kıza nasıl davranmalıyım yardım edin çok yanlızım

Arkadaşım. Hatta türkiyenin gencecik evladı. Kendine neden böyle eziyet ediyosun. Yok faça çekmeler cigara içmeler. Yavrum çocuğum mesajla olucak iş değil ki bunlar. Çağır güzel bi kafeye otur konuş öyle anlat derdini. İş ben senle çıkmak istiyorumla bitmez. Pazartesi açılsın okulun sen kıza bi tenefüs arası okuldan sonra bi kafeye gidelim konuşmak istiyorum senle falan diye ikna et. Kafede aç derdini. Faça maça bırak bu işleri kendine yazık etme.

Bende nasıl yorum yaptıysam gazetedeki köşe yazıları cevabı gibi oldu. O saçma bi herif vardı ak saçlı cinsel eğilimlere çare bulan ona benzedi. (Tiskindim kendimden)

eğer kızın sewgilisi warsa rahatsız etme birader...ondan ayrılıp senle çıkarsa sende mutlu olamassın bunu unutma...
yeni aşklara yelken aç

ben ce o kızı bırak kıza baksan o adam da aradıgını bulamasa bide senle deniyicek valla kardes alınma ama o sana yaramaz ....ama yinede dene fazla kaptırma ...:D

Dur bi fikir geldi direk yapış ya senden uzaklasıcak yada sana gelicek... utanmaları bir köşeye bırak yüzüne bak konuş ölüm yok ya (alıntı deil denenmiştir ) :D SADASFASF

bak güzel kardeşim; kız seni bir defa reddetmiş neden? çünkü daha önce sana alıcı gözle bakmasını, senden hoşlanmasını sağlayamamışsın! şimdi baştan alalım kızlar erkeklerde ne arar! güç, güven ve ilgi arar. şimdi bunları ele alalım güçten kasıt senin yaptığın gibi serseri hareketler, cesaret isteyen selfmutilasyon olayları değil... günümüzde güç statü olabilir para olabilir yada en azından bunlardan biraz olur ve sevilen çevresine nüfuzu olan bi adamsındır bu şekilde olabilir... güven çok basit dürüst ol kıza, onu yapamayacağın beklentilerin içine sokma ve her konuşmanda onun gözünün içine sevgiyle bak yeter... ve ilgi konusuna gelince başa dönelim en önemlisi bu; güzel giyin, güzel görün, onun yanına giderken kendine özen göster, güzel konuş, onun için önemli olduğunu bildiğin şeylere önem ver, yani kısacası cazip ol, karizmatik ol onun için... seni istemek için nedenler yarat ona ve unutma!!!
MAYDANOZUNDA SAPI VARDIR AYIKLANIRDA YENİR!!!

Geri