HacKHeLL Benim Ailem ve Bu Konuyu Aileme Danışmak İstedim
Arkadaşlar Bir Konuda Çok Tereddüt İçindeyim.
Şimdi Ben Uzun Süredir Bir Kızdan hoşlanıyorum.Aynı sınıftayız ve aramız uzun sürdir çok iyi.Sonra ben kızın ailesi ile filan arkadaş muhabbeti ile tanıştım.Kızın ailesi ile tanışan ilk kişi benim arkadaşları arasında :clap Şimdi bu kız dershaneye kayıt olacaktı falan ben kendi dershaneme gelmesi için babasını filan ikna ettim.Ve Sonuç kız benim dershanemde
Sonra 2-3 ay geçti ben bu kıza ilgilşi sürekli belli ediyordum ama sadece dershanede :vur İşte bir hafta önce kıza açıldım ve oturup adam akıllı konuştuk.
Gelelim asıl mevzuya kızın şimdiye kadar bir kez kısa süreli bir çıktıgı oldu ve biliyordum bunu zaten kız zamanında bunu çok üzdü onuda biliyordum.Şimdi kızın bana verdigi cevap şu şekilde
"Cnm bak biliyorsun zamanında kötü bir tecrübe yaşadım keşke ondan önce karşıma çıksaydın diyorum.ya beni ortada bırakırsan o zaman ben yıkılırım "
Kızın bana böyle cevap vermesi çok degişik oldu ama yinede kabul etmedi.Diyorki bana
"Senin ilgin bana sadece dışarda ve dershanede okulda bana yakın davranmıyorsun.beni yanına yakıştırmıyorsun.Yanıma gelmiyorsun.Sürekli ben senin yanına geliyorum ve çevremizdekiler benim senin peşinde koştugumu düşünüyor.Bir kız olarak bu hoşuma gitmiyor.Sen benim peşimde koş"
Arkadaşlar Okulda Nasıl Yakın Olabilirim ???
Yani Kız Kesinlikle Emin Olmak İstiyor Ona Karşı Olan Hisslerimden.Tamam Söyliyor Sana Karşı Boş Degilim Diye Ama Kesin Bir Şey için Sevdigini hissettir Diyor.
Ben Ne Yapmalıyım Okulda ????
Yorum Yazan Herkeze Şimdiden Teşekkürler