Aşıklar & Aşk Acısı Çekenler Buraya...

Ayrılırdım. Çünkü sen sevdiğini sanıyorsun. Eğer gerçekten sevseydin ve başına böyle bir talihsiz olay gelseydi bu saatte forum sitesine girip yazı yazmak bi yana ayakta duracak istek ve dermanı bile bulamazdın.

aradan tam 7 ay geçti hala unutamadım her günüm neredeyse ağlamakla geçiyo..:(

aŞK MI AsLa..

birleştirdim konuyu.

ask aslında o kadar guzel bırsey kı ama yasamasını bılene ben cook sevıyorum ama o evlenecek yaklasık 2 hafta sonra sozu olacak onunla aynı ısyerınde calısıyoruz ama ben ıkı guın sonra ısı bırakacam cunku onu oyle cok sevıyorum kı baskasıyla paylasma dusuncesı benı kahredıyor bırde o yuzugu parmagına taktıgını gorursem ölürüm...işte ona dayanamam sız soyleyın ne yapayım ben bılmıyorum ne yapacagımı cıkıs yol arıyorum ama bulamıyorum aslında sızınde ne dıyecegınızı bılıyorum unut dıyeceksınız ama olmuyor unutamıyorum cunku onu oyle coook sevıyorum kı kelımelere dokemıyorum ALLAHımdan sabır dayanma gucu kuvvet ıstıyorum ne olur bana bır yol gosterın ya...

ask aslında o kadar guzel bırsey kı ama yasamasını bılene ben cook sevıyorum ama o evlenecek yaklasık 2 hafta sonra sozu olacak onunla aynı ısyerınde calısıyoruz ama ben ıkı guın sonra ısı bırakacam cunku onu oyle cok sevıyorum kı baskasıyla paylasma dusuncesı benı kahredıyor bırde o yuzugu parmagına taktıgını gorursem ölürüm...işte ona dayanamam sız soyleyın ne yapayım ben bılmıyorum ne yapacagımı cıkıs yol arıyorum ama bulamıyorum aslında sızınde ne dıyecegınızı bılıyorum unut dıyeceksınız ama olmuyor unutamıyorum cunku onu oyle coook sevıyorum kı kelımelere dokemıyorum ALLAHımdan sabır dayanma gucu kuvvet ıstıyorum ne olur bana bır yol gosterın ya...

sevdiğin insan kendi yolunu çizmiş gerçekten durumun çok kötü.neden onu sevdiğini söylemeden daha önceden.yada söylediysen neden o başkasını tercih etti.bu sorular üzerine yoğunlaş bence.:melek

Arkadaşlar Aşk nedir Sevgi nedir?
Bence
Aşk: Bir Kızın Bir erkeğe Bir erkeğinde Birkıza Karşı Olanı Cıkarlarla Dolu Bir Yaşamdan İbaret...
Sevgi: Kolay Olmayan, zorluklarla Dolu Olan, Ulaşılması Güc Olan, Gün Gectikce Dahada Büyüyen, Hayata Bağlılık Yaratan, Sevgi Herkese Duyulur sadece Sevgiliye Deil Fakat İnsan Sevdiği Kişi Hakkında Ark Niyetli Olamıyor Acıkcası Öpemiyor Bakamıyor Utanıyor ama Aşkta böyle Birşeyyoq.
Sizinde Yorumlarınızı Beqliyorum...:goz:

kesinlikle doğru.
:sigara:

Bence Fazla ısrarcı Olma Niyetini Açıkca Söyle
Ve Beklemeye Geç
Isterse Döner Dönmesse Yolu Açık Olsun

Allah yardmcn olsn :( iyi bilirm aşk acısı fnadr admn canını çok yakr :/ unut dicem ama unt diince unutlmycgnı da biliorm :/ sna bi tavsiye, ne kdr canını yaksa da kaçma, korkunun üzerine git. bna da zmnnda bu tavsyeyi vermşlerdi ilk bşta çok korkmştm ama grçktn işe yarıo. bi denemelisn bnce.. umrm karşna çk dha fzla sevblcğn biri de çkar..

bu acıyı soruyorum acaba kızlar çekermi hiç?bence asla çekmez, çektirirler çünkü onlar için...

yaa korkamayın.biraz ağlayınca görünürde geçio bu acı.GÖRÜNÜRDE:)

ya arkdaşlar kıza nasıl bi şekilde teklif etmeliyim soyle romantik bi yemekmi olur yoksa pankartmı olur boyle bi şekil soyleyin bana ucuk kacık ne olursa artık onu şaşırtacak bişiler ne yapmalyım

ark sana sölim tşirt bastır seni seviyorum de felan edebiyat parçala yani ama bence bu kadar cefaya gerek yok yolda eraber yürürken salla kolunu gitsin omzuna işte orada anlarsın hem sana karşı boşsa direk hayır cevabıda almazsın ok mi biraz cesaret ister ama vvar mı:)

Ben Kıza Kız Demem O Kız Bana Gelmedikçe :hhmanD

Konu Başlığına Bakarmısınız Koptum Direk Bu Nedir Abi Kız Bana Gelmiyor Köpek Mi Bu Gel Kızım Gel Yada Tut Kız Kız Kız Dercesine :durdurun

ark saol çok güldüm bu cevabına doğru sölüon :):vur:vur:vur:durdurun

Bana bakmyacak kızın şeyini karışlarım amLını :D

arkadaşlar sizden anlatacağım konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum ben bundan tam 6 yıl önce bir kızla çıktım sevmiyordum ilk zamanlar benim hayal ettiğim kıza hiç benzemiyordu ama ne olduğunu anlamadan bir anda sevgili olduk zaman geçtikçe sevdim onu aklımdan çıkmaz oldu oda beni sevdi hemde çok ama birgün ayrıldık daha doğrusu ayırdılar bizi dayanamadım ilk zamanlar ama zaman geçtikçe alışdım onun yokluğuna ama hep aklımda kaldı 6 sene boyunca bu 6 yıl süre zarfında ilk 2 sene gururumu ve onurumu bir kenara koydum gittim hep kapısını hep ters tepki aldım bir yandan içten içe bana bakarken biryandanda BEN SENİ SEVDİĞİMİ SANMIŞIM YALANINI duydum hep bazen inanmak istedim ama kalbim hiç inanmadı o kadar eminki benim sevdiğim kadar beni sevdiğine ama işde onu unutmak için her yolu denedim çivi çiviyi söker dediler sökmedi ne yaptıysam hep aklımın bir kenarında kaldı çok acı çektim ama unutamadım hala seviyorum onu son bir aydır bir arkkadaşım aracılığı ile konuşmaya başladık yine nasıl olduğunu anlamadan şuan kalbim hala o kız seni seviyor diyor kız ise hep o yalanı ben seni hiç sevmiyorum diyor ama söyledikleri ile yaptıkları siyah ve beyaz gibi çok zıt arkadaşlar ne yapmalıyım sizce unut demek ve başka limana açıl demek kolay ama unutamıyorum açıkça konuşmak desek onuda yaptım artık yapacağım bişi kalmadı sanırsam bence ama birde sizin düşüncenizi ögrenmek istiyorum

Biraz peşinde koşma soğuk davran baska kıza yakın dur bak nasıl gelio xD

inanılır mı???

hep değil ama genelde ayrılık hikayelerinin nedeni aldatan sevgilidir; ve bu sevgili genelde erkek olur (diye bilinir).. eğer aldatan taraf kadınsa ve çok ama çok pişmansa, ona göre bu bi hataysa, çok acı çekiyosa... erkek bunlara inanır mı??

Geri