QriminaL
'' Like a Shining Star ''
- Reaction score
- 0
bak bu cevabın süper kardeş bu -20
Platonik bir şekilde aşık olduğum hatunun (ki kendisi PASSAPAROLA mankenlerinden birisiydi) telefonunu telefonuma "AŞKIM" die kaydettim. Gel zaman git zaman bizim kisi benden telimi istedi. "Annemi arayabilir miyim" dedi... Ne biliim kendi telini annesine verdiğini.. Sonra ararken Aşkım aranıyor yazısını bana gösterdi. Gök kuşağının btün renklerini suratımda hissettim gerçekten.
çok talihsiz bir olay off:vur:vur
Sen bi de bana sor onu... İşin kötüsü bundan sonra oldu zaten. Kız teli kapattı. Annesi aradı geri. O zaman da "AŞKIM ARIYOR" yazdı...:vur Ben kaçtım direk. Teli almaya bile gitmedim geri...
teşekkürler
ben çok aşk acısı çekiyorum ben bir devrimci hacker rım bir çok site çökerttim ama aşk acısı ile baş edemiyorum
benim hikayem şöyle ben lisede okuyorum devrimci öğretmenlerimizin düzenlediği şiir dinletisi proğramlarında görev alırdım sonra dinleti proğramında bir değişiklik yapıldı türküde olacaktı hastane önünde incir ağacını güzel söyleyen bir kız çıktı geldi adı duyguydu yavaş yavaş ben duyguya vuruldum kız da benle ilgiliydi herzaman bir görev çıktığında yani öğretmenler tafından yönlerdirildiğimde oda benle gelirdi sonra tam şiir dinletisinde sıra bana geldi içrde cep telefonum çaldı arayan eski kız arkadaşımdı telefonu duygu açmış o günden sonra duygu benim yüzüme bile bakmadı hergün gelip bana hal hatır soraraken o günden sonra selamı sabahı kesti bende anlamadım bu arada duygu benim onu sevdiğimi hala bilmiyor bende söylemekten çekiniyorum sizce ne yapmalıyım hergün kızın evinin önündeyim sizce ne yapmalıyım cvplarınızı bekliyorum yoldaşlar...
:durdurun:durdurunfelaket valla:vur