Aşıklar & Aşk Acısı Çekenler Buraya...

sevdigim insan mecbur ayrildim eskiden mecbur ayrilmak zorundaydim diyelenlere kizardim ama basima gelince anladim birtek ona güveniyordum arkadaslarim hepsi sati beni dostum dedigim kisiler yaraladi beni ama ondanda ayrildim :'(

bence hiç peşini bırakma ben de senin gibiydim ama ne olursa olsun bırakma derim şimdi çok mutluyum

canım yanıyor

ağustos 21 de askere gideceğim, ama arkamda kalbimin öteki yarısını bırakacağım.:vur
Onsuz 15 ay,460 gün. Kahroluyorum.. Beni anlayan bunları yaşuyan arkadaşlar vardır mutlaka. sadece psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var. Vatani görevimi yaparken onu düşünmek beniçldırtacak gibi gelior.
ARKADAŞLAR YARDIM EDİN BANA

kelin ilacı olsa başına sürermiş, bizimde 406 günümüz kaldı, kolay geçiyo desem yalan olur, Allah yanınızda olsun :(

birleştirdim burdan devam

Sanırım platonik bi aşk benimki.

Hergün ona bakıyorum sadece gülümsüyo bana. Sonrada kızarıyo.

Anladı ama bilmezlikten geliyo gibi. Acaba benim bişeymi dememi bekliyo anlamadımki olayı:saskin

Platonik bir şekilde aşık olduğum hatunun (ki kendisi PASSAPAROLA mankenlerinden birisiydi) telefonunu telefonuma "AŞKIM" die kaydettim. Gel zaman git zaman bizim kisi benden telimi istedi. "Annemi arayabilir miyim" dedi... Ne biliim kendi telini annesine verdiğini.. Sonra ararken Aşkım aranıyor yazısını bana gösterdi. Gök kuşağının btün renklerini suratımda hissettim gerçekten.

Platonik bir şekilde aşık olduğum hatunun (ki kendisi PASSAPAROLA mankenlerinden birisiydi) telefonunu telefonuma "AŞKIM" die kaydettim. Gel zaman git zaman bizim kisi benden telimi istedi. "Annemi arayabilir miyim" dedi... Ne biliim kendi telini annesine verdiğini.. Sonra ararken Aşkım aranıyor yazısını bana gösterdi. Gök kuşağının btün renklerini suratımda hissettim gerçekten.

çok talihsiz bir olay off:vur:vur

Sen bi de bana sor onu... İşin kötüsü bundan sonra oldu zaten. Kız teli kapattı. Annesi aradı geri. O zaman da "AŞKIM ARIYOR" yazdı...:vur Ben kaçtım direk. Teli almaya bile gitmedim geri... :D

:durdurun:durdurunfelaket valla:vur

teşekkürler

ben çok aşk acısı çekiyorum ben bir devrimci hacker rım bir çok site çökerttim ama aşk acısı ile baş edemiyorum

benim hikayem şöyle ben lisede okuyorum devrimci öğretmenlerimizin düzenlediği şiir dinletisi proğramlarında görev alırdım sonra dinleti proğramında bir değişiklik yapıldı türküde olacaktı hastane önünde incir ağacını güzel söyleyen bir kız çıktı geldi adı duyguydu yavaş yavaş ben duyguya vuruldum kız da benle ilgiliydi herzaman bir görev çıktığında yani öğretmenler tafından yönlerdirildiğimde oda benle gelirdi sonra tam şiir dinletisinde sıra bana geldi içrde cep telefonum çaldı arayan eski kız arkadaşımdı telefonu duygu açmış o günden sonra duygu benim yüzüme bile bakmadı hergün gelip bana hal hatır soraraken o günden sonra selamı sabahı kesti bende anlamadım bu arada duygu benim onu sevdiğimi hala bilmiyor bende söylemekten çekiniyorum sizce ne yapmalıyım hergün kızın evinin önündeyim sizce ne yapmalıyım cvplarınızı bekliyorum yoldaşlar...

teşekkürler

ben çok aşk acısı çekiyorum ben bir devrimci hacker rım bir çok site çökerttim ama aşk acısı ile baş edemiyorum

benim hikayem şöyle ben lisede okuyorum devrimci öğretmenlerimizin düzenlediği şiir dinletisi proğramlarında görev alırdım sonra dinleti proğramında bir değişiklik yapıldı türküde olacaktı hastane önünde incir ağacını güzel söyleyen bir kız çıktı geldi adı duyguydu yavaş yavaş ben duyguya vuruldum kız da benle ilgiliydi herzaman bir görev çıktığında yani öğretmenler tafından yönlerdirildiğimde oda benle gelirdi sonra tam şiir dinletisinde sıra bana geldi içrde cep telefonum çaldı arayan eski kız arkadaşımdı telefonu duygu açmış o günden sonra duygu benim yüzüme bile bakmadı hergün gelip bana hal hatır soraraken o günden sonra selamı sabahı kesti bende anlamadım bu arada duygu benim onu sevdiğimi hala bilmiyor bende söylemekten çekiniyorum sizce ne yapmalıyım hergün kızın evinin önündeyim sizce ne yapmalıyım cvplarınızı bekliyorum yoldaşlar...

Sen önce siyaseti bırakıcaksın millete devrimci ayakları yapmayacaksın. Yoldaş moldaş geçeceksin uzak dur yani şimdilik. Üniversiteyi bitir sonra ne yaparsan yap. Ha bu arada kimse kimsenin yoldaşı değil. Yoldaşlık Sovyetlerle birlikte 1992'de yıkıldı.

:durdurun:durdurunfelaket valla:vur

EEe bi enayi benmiyim bu durumları anlatan sizde yok mu böle şeyler?

Kardeş Öle Aş acısı dinmio seninki aşk acısı deilmiş o gecmez...........

aşık olmak mı:)

arkadaslar internetten biri ile tanıştım. almanya da oturuyodu. fakat dul du. yine de sevdim. benim için almanya dan türkiyeye geldi. 4 günlüğüne tabi. gördük bir birimizi beğendik.. ama zalim kader ayırdı yine bizi. bir birimizi çok sevmemize rağmen ailelerimizin karşı çıkmaası sonucu ayrılmak zorunda kaldık. siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız?

abicim yasın .. almıs heralde bu zamandan sonra aileni dinleme diyemem ama karsındakine ailenden fazla güveniyor isen onu yapacaksın .. yani senin yerinde olsam onu yapardım yani ßunu ikinizin de düsünmesi gerekiyor .. ailemi SEvgiLimi ? diye bir sorun kendinize

Ayrılırdım. Çünkü sen sevdiğini sanıyorsun. Eğer gerçekten sevseydin ve başına böyle bir talihsiz olay gelseydi bu saatte forum sitesine girip yazı yazmak bi yana ayakta duracak istek ve dermanı bile bulamazdın.

Geri