Aşıklar & Aşk Acısı Çekenler Buraya...

bence kıza bir mesaj daha çek akşam sizin evde evcilik oynayalım mı diye ok derse eve gidersin işi bitirisin oda sende mutlu olursunuz işte.

Arkadaşım. Hatta türkiyenin gencecik evladı. Kendine neden böyle eziyet ediyosun. Yok faça çekmeler cigara içmeler. Yavrum çocuğum mesajla olucak iş değil ki bunlar. Çağır güzel bi kafeye otur konuş öyle anlat derdini. İş ben senle çıkmak istiyorumla bitmez. Pazartesi açılsın okulun sen kıza bi tenefüs arası okuldan sonra bi kafeye gidelim konuşmak istiyorum senle falan diye ikna et. Kafede aç derdini. Faça maça bırak bu işleri kendine yazık etme.

Bende nasıl yorum yaptıysam gazetedeki köşe yazıları cevabı gibi oldu. O saçma bi herif vardı ak saçlı cinsel eğilimlere çare bulan ona benzedi. (Tiskindim kendimden)

haydar dümen qibi konustun he :durdurun

kards benimde bacım war ben o kıza bişe yapmam ama düşündüm hiç konusmıcam onun yanıma gelmesini beklicem gelirse gelir gelmesse....... :(:(:(

Canım kardesim o olay öyle msjla bırakılmaz...

fazla uzatmadan pazartesi diyelim konuşmak istedigni söyle, cek bi köşeye, yada uyarsa çıkışta biyerlere götür.. ne yaparsan yap ama mutlaka yüzüne karşı söyle onun için düşündüklerini hislerini anlatabiliyomuyum?? Sonra keşke deme... sen hislerini anlat sonra hayatına devam et için rahat olsun.. kim bilir belkim bırakıp o sapı sana gelir gelmessede keyfi bilir.. sen hayatını yaşa.. ama keşke dememeyi ögren agbini dinle :goz:

Arkadaşım. Hatta türkiyenin gencecik evladı. Kendine neden böyle eziyet ediyosun. Yok faça çekmeler cigara içmeler. Yavrum çocuğum mesajla olucak iş değil ki bunlar. Çağır güzel bi kafeye otur konuş öyle anlat derdini. İş ben senle çıkmak istiyorumla bitmez. Pazartesi açılsın okulun sen kıza bi tenefüs arası okuldan sonra bi kafeye gidelim konuşmak istiyorum senle falan diye ikna et. Kafede aç derdini. Faça maça bırak bu işleri kendine yazık etme.

Bende nasıl yorum yaptıysam gazetedeki köşe yazıları cevabı gibi oldu. O saçma bi herif vardı ak saçlı cinsel eğilimlere çare bulan ona benzedi. (Tiskindim kendimden)

günün sözünü de yazsaydın ortak ya aynı haydar dümen olmuş bu:D:D koptum vallahi :D:D

salla gıtsın boşwerrrrr
değmez

Sorma Vala Lenet Olsun Şu Biz Arkadaşız Lafını Hepsi Azına Almış Düşürmüo :(

sana kızmı yok be...:D

o olmazsa seninle çıkarım demiş yaaa =)) rezalet kankaa :D nesin sen teselli ödülü falan mı?

Kacan Kovalanır uzun lafın kısası bu:Dugraşma o sana gesin gelmesse boş verrrrrr kız milleti düşündügün kadar değerli değildir:Dfaca atmaya cigara icmeye yönelticek kadar hiç değildir sen ızdırap cekersin onun için demiyorum yalnış anlama o osura osura yatar takma kafana şapkadan başka bir şey:Ddünyada tek kız o değilllll

ya şu nasıl bi mantıktır anlamadım "o olmasaydı senle çıkardım" :S kızları anlamak zor kimseyi eleştirmek için söylemiyorum yani ama ya budur yada şudur birlikte olacağı kişi. bazıları sırf birileriyle birlikte olmak için birlikte oluyolar. ben birini sewiyosam daha doğrusu sewdiğim kişiyi bulduysam o olmasaydı diye bişiy söylmem

:hhsigara
Büyüyünce geçer.Bırakın bu faça maça ayaklarını yaw.
Sen böyle adım adım psikopatlaştıkça değil o kız başka hiçbir kız yüzüne bakmaz

Hiç bir şey olmamış gibi takıl.Yanına gelecektir.Benim başıma gelmişti :D Sonra aşık oldu bana cıkmıştık.Ben ayrıldım sonra :D Emin ol seninde öyle olacak.İnsallah ayrılmazsınız ama :D

arkadaşım sen gitmemezLik yapma git kızın yanına hiç utanıp sıkıLmadan ben sana duyguLarımı diLe getirdim de senden hoşLandıgımı biLmeni istedim de.BunLarın içimde kaLmasını istemedim sanada anLatmak istedim de

Geri