Aşıklar & Aşk Acısı Çekenler Buraya...

kafam dalgın, ben yanlış okumuşum o zaman, özür dilerim

hocam kendine güvenin olsun kendine güven ve konus zaten gerisi gelir sen durusut ol sadece karsındaki cesaretini anlayacaktır.

böle konular için sabit başlık açmıştık lütfen burdan paylaşın böle konuları.birleştirildi konu.

+u+énsté!n´isimli üyeden Alinti
O zaman hepimiz gidelim gebertelim it sürüsünü..boşverin,onlar
herseyden onemli,5000 tane hain tüm türkiye'nin tek
konusu olmayı hak edio dimi..lütfen,bu tür yorumlar yapmayaLım..

Bu ülke bu yüzden bu hallere geldi iki üç it kopuk bunlarda kim yaa çapulcu bunlar bırakın bunlar kim ki diye sözleriyle arkadaşa katılıyorum..

SüVaRi´isimli üyeden Alinti
kimi -20 derecede terorist peşinde koşar kimi kız peşinde....

Bu gün ben konuşmuyucamda kim konuşucak bunları

Neden Vir Sevgilim Yok

merak ediyorum bu söyleyeceklerim hem kızlar hemde erkekler içinde geçerli benim bir sevgilim yok çünki anlaşabilecek bir durum bir yana bu tanışma fasıllarında insan ne kadar içten ve samimi olsada karşı taraf neden bu kadar naz yapar bileniniz varmı neden bir çok kişi ön yargı yapıyor konuşmadan tanımadan çekiyor kendisini ???:melek eğer arnızda benim gibi sorun yaşayan varsa kendisine güvendiği halde bu sorunu yaşayanınız varsa beklerim arkadaşlar dertleşelim konuşalım.

konuyu birleştirdim bu tarz konular burdan devam

Sevgili Daha Dogrusu Kiz Arkadas Bulmak Cok Kolay Ama
Dogru Kizi Bulmak Cok Zor

Allah'a Sükür Benim Öyle Bir Sorunum Yok
Gece Alemi Beni Bekler Hafta Sonlari
:durdurun

Sevgili Daha Dogrusu Kiz Arkadas Bulmak Cok Kolay Ama
Dogru Kizi Bulmak Cok Zor

Allah'a Sükür Benim Öyle Bir Sorunum Yok
Gece Alemi Beni Bekler Hafta Sonlari
:durdurun

vay 1001 rahatsın yanı.kız dırdırıda çekilmez ya aman uzak durun:durdurun:durdurun

erostur sana tavsiyem bende yaşadım için söylüyorum onun ulaşabileceği kimden geldiğinidaha sonra anlayacağı bir şekilde gül yolla azı sıkı olan isim vermiyecek arkadaşlarıda olabilir

vay 1001 rahatsın yanı.kız dırdırıda çekilmez ya aman uzak durun:durdurun:durdurun

sende çok rahatsın sanırsam uzak durun dediğine göre

erostur sana tavsiyem bende yaşadım için söylüyorum onun ulaşabileceği kimden geldiğinidaha sonra anlayacağı bir şekilde gül yolla azı sıkı olan isim vermiyecek arkadaşlarıda olabilir

sende çok rahatsın sanırsam uzak durun dediğine göre

hemcinslerimi tanıdığım için böle dedim:durdurun

aşk güzeldir ama kendinizi mahrum bırakmayın bundan:melek

Ayrılık

Öncelikle Herkeze selamlar eski kız arkadaşını yıllar sonra görsen ne yapardın tabi bu arada hiç görüşmemişsiniz yıllar sonra göz göze geldiniz evet yorumlarınızı bekliyorum

sohbet dedikoduya taşındı ..

sizce???

sizce şu an benim gibi yanlızlığı paylaşmak isteyen hayatta hiç bir isteği olmayıp sadece yanlızlıktan sıkılan ve sıkıldığı ahlde hiç bir girişim yapmayan kaç kişi var özellikle bayanlara diyorum:saskin

kardeşim bu tarz konularını bu sabitteki başlığa aç.

birleştirdim.

yaw bir çok mesajı okudum okuduklarımın bir çoğuda bu konunun yeri burası değil yok konu sabitlendi birleştirdim filan, bir türlü tutturamadınız konunun yerini haa :D

herkese slmlar...ben yaroslaw nickli kardeşiniz.ismim Fatih..İstanbulda yaşıyorum..6 ay önce başıma birşey geldi iyi ki de gelmiş yani :D :

Benim oturduğum mahalle, çok sakin bir yerdir aslında.Kız nüfusu özellikle azdır (bende bunu anlamam bi türlü:saskin: ) bir gün mahallede yürürken çok ama çok güzel bir kıza rastladım.Sonradan kızın Azeri olduğunu öğrendim.Kafkas güzelliği bitirmişti beni.ben aslında esmerlerden çok sarışınlardan hoşlanırdım ama bu kızı görünce esmer sevdalısı oldum.Birkaç hafta kızla aynı mahallede ve birçok yerde karşılaştım.Ama hiçbir tepki almadım kızdan iyi veya kötü.Sonra öğrendim ki kız nişanlıymış.daha doğru bilgiyi almak için arkadaşıma sordum o da aynısını söyledi..ve sonra zor günler başladı tabii...:aşk sırılsıklam aşıksınız ama karşınızdaki kız nişanlı olduğundan sevginizi açıklayamıyorsunuz.ama ya sabır dedim ve sonunda öğrendim ki kızı zorla nişanlamışlar( aile baskısı vb) .kız nişanı atmış sonra :D bende bunun öğrenince havalara uçtum...:biggrin

Şimdi düşünüyorum ben bu kıza açılsam mı ??? açılmak için can atıyorum:aşk

not:teşekkür vb şeyler de istemiyorum.sadece tavsiyelerinizi söyleyin yeter benim için :victory :goz:

Başkasının nişanlısı olan bir kıza hernesebeple olursa olsun bu gözle bakmak yakışmaz.
Bence sen içindeki sevgi yada heves adı herneyse içinden sök at
Aynı şeyin kendi başına geldiğini düşün
Nişanlına birisinin gidip açıldığını daha doğrusu kız hiçbirşeyden habersizken birisinin ona asıldığını öğrenmek kötü bişey olsa gerek
Şahsen ben delikanlı aklıbaşında bi adama bu tip şeyleri yakıştırmam

bi gül al eline tutuştur seni seviyorum de (ama konuştur ma) ha bide gülde tlf numaran olsun yanından ayrıl ve bekle

arkadaşlar aşkk yaaallllaannnnnnnn

Geri