herkese slmlar...ben yaroslaw nickli kardeşiniz.ismim Fatih..İstanbulda yaşıyorum..6 ay önce başıma birşey geldi iyi ki de gelmiş yani
:
Benim oturduğum mahalle, çok sakin bir yerdir aslında.Kız nüfusu özellikle azdır (bende bunu anlamam bi türlü:saskin: ) bir gün mahallede yürürken çok ama çok güzel bir kıza rastladım.Sonradan kızın Azeri olduğunu öğrendim.Kafkas güzelliği bitirmişti beni.ben aslında esmerlerden çok sarışınlardan hoşlanırdım ama bu kızı görünce esmer sevdalısı oldum.Birkaç hafta kızla aynı mahallede ve birçok yerde karşılaştım.Ama hiçbir tepki almadım kızdan iyi veya kötü.Sonra öğrendim ki kız nişanlıymış.daha doğru bilgiyi almak için arkadaşıma sordum o da aynısını söyledi..ve sonra zor günler başladı tabii...:aşk sırılsıklam aşıksınız ama karşınızdaki kız nişanlı olduğundan sevginizi açıklayamıyorsunuz.ama ya sabır dedim ve sonunda öğrendim ki kızı zorla nişanlamışlar( aile baskısı vb) .kız nişanı atmış sonra
bende bunun öğrenince havalara uçtum...:biggrin
Şimdi düşünüyorum ben bu kıza açılsam mı ??? açılmak için can atıyorum:aşk
not:teşekkür vb şeyler de istemiyorum.sadece tavsiyelerinizi söyleyin yeter benim için :victory :goz: