V.ManisaspoR
PLãyß0y
5 aydır Koşuyon peşinde İcraat Yokmu :saskin
valla kardeş hiç başıma gelmedi genelde onlar bnm peşimden koşuolar ama genede en iyisi kızı sıkmadan cicek,böcek,iltifat,ws şeyhler yap olmaasssa ümide kes yeni ufuqlara yelken aç
oo ne ki bn 1 senedir kosuorm daa bise yok yawas yawas unutuosn takma kafana 5 ay olduysa zor o iş :victory
kızı kıskandırmaya çalış
helikopterle tepelerinde dolaş, bi nevi vecihi misali
Bayan arkadaşını sandalla gezintiye çıkar.15 dakika felan sonra hadi balık avlayalım dersin.Daha önceden balıkçıdan almış olduğun palamutun ağzından içine koyacağın ve içinde "Beni yakalamanın tek bir yolu vardır;o da 2 tane birbirleri için atan kalbin şu an yanyana olması gerekir" yazılı bir kağıdın içine konduğu mücevher kutusu gibi bir kutu yerleştirirsin.Arkadaşın sandalın bir diğer tarafında balık avlamaya çalışırken birden heyecanla "aaa yakaladım" deyip oltanın ucuna taktığın balığı yukarı çekersin.(Bu arada balığı yalandan oynat,kımıldat ki inandırıcı olsun).Sonra arkadaşına iğneyi balığın ağzından çıkarmasına yardımcı olmasını teklif edersin.Tabii bunu yaparken kutuyu görecek.Şaşırma triplerinden sonra kutuyu onun açmasını söylersin.Bu sırada kutuyu açıp yazıyı okurken yanında getirdiğin ama ona göstermediğin bir tek kırmızı gülü kendisine uzatarak "senden hoşlanıyorum" dersin.(Aman dikkat et "seni seviyorum","sana aşığım","çıkalım mı","inelim mi" gibi tabirler kullanma.
Bütün bunlardan sonra arkadaşın da senden hoşlanıyorsa zaten film kopar.Eğer tepkisiz kalır "düşünmem lazım" felan fıstık derse,hiç üsteleme direk mevzuyu değiştir ve balık tutmaya devam et.En azından akşama balık yersin.Çünkü duygular düşünülerek oluşmaz.Sen ona evlenme teklifi yapmıyorsun ki düşünsün.Sadece ona karşı olan duygularını söylüyorsun.O da aynı şeyleri ya hissediyordur ya da hissetmiyordur.
Son söz olarak,anladığım kadarı ile yaşın çok genç,nice bayan arkadaşların olacak.Eğer bu olumsuz olursa sakın ha kafana takma.Neden diyeceksin;çünkü en güzel ilişkiler karşılıklı olarak duyguların örtüştüğü ilişkilerdir.Tek taraflı platonik ilişkiler sana zarardan başka bir katkısı olmaz.
Yeterince orjinal olmadı diyorsan,bunu yapan hiç kimse yoktur diye düşünüyorum.İlk sen deneyip bir tester olaak diğer arkadaşlara da yardımcı olabilirsin :aşk
lem kızlar böyle yılışık erkeklerden hoşlanmazlar
biraz ağır ol,ilgiyi kes
ilginin eksikliği yakacaktır canını
sonraaa...
tutuyo bu taktik
güven bana
kaçan kovalanır misali...