Aşıklar & Aşk Acısı Çekenler Buraya...

Geri dönermi bilmiyorum ama tersini yaparsan dönmeyeceğine bahse girerim, eğer taraflardan biri gercekten gitmeyi kafasına koyduysa sen ne yapsan geri döndürmek cok zor olacaktır.

Ona biraz zaman ver hayatına hiç müdahele etme karışma bakalım sensizlik nasıl gelcek ona eger kendini iice cekersen ona düşünme ve yoklugunu hissetme imkanı tanırsın, aksini yaparsan sen yine var olmuş oldugun için deişen bişe olmucak =)

evet bende hiç arayıp sormuyorum we şu anda benimle barışmak istediğini we benim barışmak istemediğimi söleyen duyumlar alıyorum .acı çekiyormuş beni kaybetmek istemiyomuş

evet bende hiç arayıp sormuyorum we şu anda benimle barışmak istediğini we benim barışmak istemediğimi söleyen duyumlar alıyorum .acı çekiyormuş beni kaybetmek istemiyomuş

Bu güzel haber=) , sana tekrar barışmak istediğini söylerse biraz zaman ver bana de bir hafta gibi bi süre iste ve umut yok mesajı verki sana cektirdigi acının birazını yaşasın =), sonra geri dön ama herşey eskisi gibi olmayacak mesajı ver

Bu güzel haber=) , sana tekrar barışmak istediğini söylerse biraz zaman ver bana de bir hafta gibi bi süre iste ve umut yok mesajı verki sana cektirdigi acının birazını yaşasın =), sonra geri dön ama herşey eskisi gibi olmayacak mesajı ver

saolasın kardeş ve sadece sesimi duymak için planlar yapıyomuş

Azeri kızı......

herkese slmlar...ben yaroslaw nickli kardeşiniz.ismim Fatih..İstanbulda yaşıyorum..6 ay önce başıma birşey geldi iyi ki de gelmiş yani :D :

Benim oturduğum mahalle, çok sakin bir yerdir aslında.Kız nüfusu özellikle azdır (bende bunu anlamam bi türlü:saskin: ) bir gün mahallede yürürken çok ama çok güzel bir kıza rastladım.Sonradan kızın Azeri olduğunu öğrendim.Kafkas güzelliği bitirmişti beni.ben aslında esmerlerden çok sarışınlardan hoşlanırdım ama bu kızı görünce esmer sevdalısı oldum.Birkaç hafta kızla aynı mahallede ve birçok yerde karşılaştım.Ama hiçbir tepki almadım kızdan iyi veya kötü.Sonra öğrendim ki kız nişanlıymış.daha doğru bilgiyi almak için arkadaşıma sordum o da aynısını söyledi..ve sonra zor günler başladı tabii...:aşk sırılsıklam aşıksınız ama karşınızdaki kız nişanlı olduğundan sevginizi açıklayamıyorsunuz.ama ya sabır dedim ve sonunda öğrendim ki kızı zorla nişanlamışlar( aile baskısı vb) .kız nişanı atmış sonra :D bende bunun öğrenince havalara uçtum...:biggrin

Şimdi düşünüyorum ben bu kıza açılsam mı ??? açılmak için can atıyorum:aşk

not:teşekkür vb şeyler de istemiyorum.sadece tavsiyelerinizi söyleyin yeter benim için :victory :goz:

Arkadaşım denemekte fayda var git açıl tabi sonra keşke falan deme...

Arkadaşım denemekte fayda var git açıl tabi sonra keşke falan deme...

haklısın...denemekte fayda var..söz deniycem :biggrin

keşke dememek için konuşmalısın =)

doğrudur, ama kız kabul etse bile bir sürü sorun çıkacak sonra.bir kere kızın ailesi baya geniş..artı geleneksel baskıcı aile tipi..ve de karabağdan gelen azerilerden..büyük kültür farkı var..yalnız kızda gözlemlediğim çok güzel bir şey var..bir keresinde onu market çıkışında takip etmiştim.kız yürürken birkaç kişi ısrarla kıza bakarken onun umursamaması:goz:

dostum kolay degil bu işer bu işler biliyorum ama iyice düşün kafanda tasarla neler konuşcagını sonra uygun bir zaman da konuş derim eger olursa diger sorunlar hallolur merak etme şuan sen ilk adamı at da gerisini düşünürsün =)

fazlada zaman kaymetme derim. elini cabuk tut...urkutmeden tabikii .:) hayirlisi hadi

Yanlış bir şey düşünmüyorsunki..

Ve bunu gerçekleştirmemek için niye bekliorsun..

Aşık olmak utanmak geri çekilmek, değildir..

atağa geç...

sohbet-dedikoduya taşındı ..

Hemen konuya atılma. Önce bir merhabalaş.
Yada gözünle kafanla bir selam ver. Gülümse. Bir şeyler yap hadi durma.
Kısa bir şeyler demeye çalış.
Zaten gönlü varsa Avucunda bil artık onu. :) :)
Korkma yawww ... Fazla düşünme Geç kalabilirsin..

bir kıza aşık olupta
onun başka bir erkeği sevdiğini
ama seni de kaybetmek istemediğini düşün birde :)

Yanlış bir şey düşünmüyorsunki..

Ve bunu gerçekleştirmemek için niye bekliorsun..

Aşık olmak utanmak geri çekilmek, değildir..

atağa geç...

Aynen katılıyorum...Ya bunda cekıncek bı sey yok kı..Gıt sole bole bole de..Kızın da gonlu varsa aşılmıcak bı sey yoktur..Dene derım..Ha utangacsan bı kac taktık soleyebılırım :melek

Yaşadığın yerin Fatih olduğunu unutma.
Bunu düşün, daha sonra nişanlı olan o kıza açılıp açılmamaya karar ver

Geri