Aşıklar & Aşk Acısı Çekenler Buraya...

sohbet dedikoduya taşındı ..

sevgiliyi şaşırtmanın yolları adlı konuyla birleştirdim.kişisel konu değilde genele hitap etcek konuları alıyoruz.böle devam edebilirsiniz yani.:victory

Kızlar özel günlere önem verir bunu unutmayın bir kere
ikincisi değer verdiğin kızın özel bir gününde kafasından aşaya
gül yaprakları dökün bakalım o kız size karşı koyacakmı acaba .
Çok etkili oluyor ......

Bayanlar ve Baylar... Lütfen bana yardım edin...

Arkadaşlar hepinize iyi günler,
forumda başka bir üyeliğim mevcut;
fakat kullanıcı adım gerçek adım ve saoyadım olduğu için,
sizlerle bu yazıyı paylaşırken ortaya çıkmasını istemediğim için
farklı bir kullanıcı adı ile sizlere sesleniyorum...

Buradan size bir derdimi açmak istiyorum; ve bana yardımcı olabilirseniz
inanılmaz derecede memnun olurum.
Herkes fikrini belirtebilirse benim için çok harika olur...
Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ederim.

Bundan 1.5 yıl önce...
Eylül ayında okulumun başladığı gün arkadaşlarımla bir kafede oturuyordum.
Bölüm sekreterliğimize gidip ders programımızı almak için bekliyorduk.
Arka masamızda oturan, inanılmaz derecede güzel ve alımlı bir kız vardı.
Bir süre o saçma olduğunu düşündüğüm bakışmaları yaşadık.
Ardından kendi kendime dedim ki allahım lütfen bu kız ortadan kaybolmasın, hayatımdan çıkmasın...
Daha sonra bir de baktım ki bölüm sekreterimin odasında benimle birlikte ders programı alıyor.
Bu benim için inanılmaz bir tesadüf olmuştu.
Ardından aynı bölümde olmamız kaynaklı bir çok dersi birlikte almaya başladık.
Zaman içerisinde farkettim ki ciddi anlamda bana bakıyordu.
Hatta arkadaşlarıma söylediğim zaman benimle dalga geçtiler ama daha sonra onlar da gördüler ve bana hak vermeye başladılar.
Bu bakışmalar bir süre sürdü ve ben sonunda kendisiyle tanışmaya karar verdim.
Bir gün, ders başlamadan önce kantinde gittim yanına oturdum ve tanıştım.
Gayet güzel geçti tanışmamız.Aniden gidip masasına oturup tanışmam onu çok ama çok şaşırtmıştı.
Fakat her nedense ben bu diyaloğu sürdürmedim.Sabahları bir şekilde kendisine günaydın diyemedim.Yüzüne bakamaz oldum.Evet derslerdeki bakışmalarımız devam ediyordu fakat ben hiç bir şekilde kendisiyle konuşmuyor, selamlaşmıyordum.
Zaman zaman aynı ortamlarda bir araya geldiğimiz oldu ve ben her seferinde ertesi gün kendisini sanki hiç tanımıyormuşum gibi davrandım ve şu anda bu durumdan çok pişmanım.
Zamanla benden hiç hoşlanmadığını hatta bakışlarımdan rahatsız olabiliceğini düşünmeye başladım.
Ama bir şekilde bana bakmaya devam etti.Kendisine bakılmasından hoşlanmış olabilir; ama arkadaşlar direk olarak bana bakıyor.
Her zaman her şekilde direk olarak benimle göz göze geliyor.
Sınıfı terk ederken tam kapıdan çıkacağı sırada dönüp bana bakıyor.
Trafikte arka arkaya denk geliyoruz zaman zaman okul çıkışlarında.
Arabasının içi dikiz aynasından beni seyrediyor.
Ama günlük hayatımızda bunun dışında hiç bir hareketlilik yok.
Hiç ortak arkadaşımız da yok.
Bir gün, yol kenarında arabasının içinde arkadaşıyla oturmuş vakit geçiriyordu.
Ben de o sırada oradan geçiyordum ve inip yanına gittim.
Camını tıklattım.Bir anda arabanın içinde panik oldu.Camı açmaya çalıştı açamadı, kapıyı açmaya çalıştı açamadı.Eli sürekli kontağa gidiyordu anahtarın sesini fuyuordum dışardan şakır şakır.
Sonunda anahtarı tuttu ve kontağı çevirerek camı açtı.
Ardından da kahkahalar ile gülmeye başladı.
Sonra birdeb kendine geldi.
Biraz konuştuktan sonra bana ne yapacağımı sordu.
Bende yemek yerim herhalde dedim.O da nerede yiyeceğimi sordu.
Bende McDonald's sanırım gel sende dedim ve birden bire tavrı değişti.
Sanki kendi kendine ne yapıyorum ben diye sordu ve yok ben gelmiyeyim birazdan arkadaşlarımız gelir dedi.
Bende ona iyi günler dlieyerek oradan ayrıldım.
Halen kendisiyle aynı sınıftayım ve halen 1.5 yıldır aynı şekilde birbirimize bakıyoruz.
Ben her nedense kilitlendim ve herhangi manevra yapamıyorum
Ona doğru her nasılsa bir şekilde ilerleyemiyorum.
Tam olarak hislerini de bilemiyorum.

Sizlerden burada bana yardımcı olmaınızı istiyorum
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz ile beni aydınlatmanızı rica ediyorum
Bu yazıyı okuduğunuz ve beni ciddiye aldığınız için hepinize çok teşekkür ederim
İyi forumlar...

konuyu buraya birleştirdim.ayrıca clon üyelik yasak

aşık olanlar içeri

aşık olduğunuzda hissettikleriniz ve duygularınız
mutlaka yazın ve
kız ayarlama taktikleri verin

konuyu birleştirdim..

Arkadaşlar Bir Kız Var 5 Aydır Peşinde Koşuyorum...Ama Karşılık Göremedim..Sıcak Ama Bi Türlü İkna Edemedim...Son Bi Hareket Yapmak İstiyorum Ama Ne yapmam Gerektiğine Karar Veremedim...Sizce Ne Yapmalıyım..Bana Öyle Bi Taktik Verinki Ağzı Açık Bana Koşarak Gelsin..Yani AÇIK AÇIK Yardımlarınızı Bekliyorum
:aşk:aşk:aşk

paran olsun koşa koşa gelir kardeş

bn kızdan ayrılınca msj attım gece '' seni ne kadar sevdiğimi HALA MI ANLAMADIN?'' diye aynı saatlerde 3-4 gibi gece tam kapısının önüne yere HALA MI ANLAMADIN? yazdım.aradan bir hafta geçti sokaklarının girişindeki elektrik direklerine yazdığım pankartı astım.iki direğin arasında dev pankart: HALA MI ANLAMADIN?
kızı bilmem ama babası anladı :) epey hissettirdi anladığını :)

ayrıldıktan sora en güzel yapılıcak olan şey sevgiliye nedir arkadaşlar ?

evet arkadaşlar ayrılık acısı ve ona verilicek en son olan ve unutamayacağı şey yada yapılıcak olan bi davranış sizce nolur ?

hiç konuşmamak , yüzüne bakmamak , umursamamak

evet arkadaşlar ayrılık acısı ve ona verilicek en son olan ve unutamayacağı şey yada yapılıcak olan bi davranış sizce nolur ?

Hiç arayıp sormamak arasada konusmamak konussakda kısa kesip kestirip atmak, artık değerli deilsin güzelim demek, hele hele ertesi gün başkası ile beraber olmak sanırım en güzel tokat olur =)

Hiç arayıp sormamak arasada konusmamak konussakda kısa kesip kestirip atmak, artık değerli deilsin güzelim demek, hele hele ertesi gün başkası ile beraber olmak sanırım en güzel tokat olur =)

pekala acaba böle yapıldığında geri dönermi yani ararmı acaba ?

pekala acaba böle yapıldığında geri dönermi yani ararmı acaba ?

Geri dönermi bilmiyorum ama tersini yaparsan dönmeyeceğine bahse girerim, eğer taraflardan biri gercekten gitmeyi kafasına koyduysa sen ne yapsan geri döndürmek cok zor olacaktır.

Ona biraz zaman ver hayatına hiç müdahele etme karışma bakalım sensizlik nasıl gelcek ona eger kendini iice cekersen ona düşünme ve yoklugunu hissetme imkanı tanırsın, aksini yaparsan sen yine var olmuş oldugun için deişen bişe olmucak =)

Geri