3 yeni CS 1.6 sunucumuz Devrede ;)

Xardoss' Alıntı:
Her Şey Çok Guzelde neden 1.6 yaptınız.. Genelde bütün Serverlar 1.5 daha yaw bu kötü oldu emme hayırlı olsun.. :vur :sigara:

diğer serverlardan bir farkı olsun diye ;)

Dört dosyayıda yükLedim ama aÇarken tanımLanamayan arşiv sonu ve YanLı$ paroLa hatası aLıyorum Yardım pLs :melek

ParoLa YanLı$ diyor o nasıL oLcak ?

valla abi eline sağlık sen olmasan biz üyeler ne yapardık çalışmalarının devamını dilerim çok teşekkürler

abe ip değiştirme programı yokmu varsa bana yönlendirin

abicim ellerine saglık bu oyunu sizlerle oynamam için ne yapmam lazım zamanın varsa bi anlatı wer :S

niçin reklam yapıp duruyorsunuz ki. nasıl olsa adminler kendi aralarında takılıyo . slotlar dolu oldumu diğer oyuncuları banlıyolar.
musti_ksk

ya arkadaşlar bende orjinal steam var 1 tane hackhell sunucusu varken giriyordum şimdi class c hatası veriyor illa non steam mi kuracam t

Çok saolun valla bende cs 1.6 var zaten diger serverler hep hileli ne yazıkkı adam gibi oynayan çımıyor artık bende orda takılırım zaten baqtımda farklı mapler gsl hoş olmuş saolun...Ayrıca bu serverle nsl çılıyor uygunsa bizde açalım?_

arkadaşlar benim siteme bekliorum hepinizi lütfen üyelik yapın yani yaparsanız sevinirim sizi admin olarak tanıtıcam paylaşım sitesi olsun diye sizde paylaşım yapın benim sitemin üzerinde hepiiiiiniziiiii bekliiiiooorrruuuuuummmmmm

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ben misafirlikten çıkmak istiyorum ne olursa olsun farketmez yeterki misafir olarak gözükmeyeyim yardımınızı beklioorum lütfen ben daha yeniim yardım edin arkadaşlar

iletişime geçin benimle ::::: xxxxxxxxxxxx

Misafirlikten çıktın, artık özel bi rütben var. Banned

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Misafirlikten çıktın, artık özel bi rütben var. Banned
Bence bu rütbe hoşuna gitmedi... :melek

Eskiden ne oynardık bee.. Eline sağlık bora zor bi iş uğraş ister ama kalkarsın sen altından ;) hadi herkese iyi oyunlar pc gelsin aranızdayım unutmayın yer ayırın banada ;)

ya arkadaslar cs 1.6 hackhell serwer'ından adminlik istesen ii olurum kotumu :) ama hackhell sunucularından cvp bekliyecem gelmezsede sorun deil serwer larınız cok hos.....

Bu serverldarda açılan mapler çok büyük ve admin yok ..

s.a bişey sorucam arkadaşlar bu cs netden oynuyozya benimki kotalı çok etki edermi

Geri