3 yeni CS 1.6 sunucumuz Devrede ;)

Cs 1.6

Linkte 2 tane mirror var istediğiniz yerden download edebilirsiniz.

Kod:
http://games.softpedia.com/progDownload/Counter-Strike-Download-427.html

Oyunda ki ismim Legor :)

Bu arada bazen oyunda lag oluyor, benden kaynaklanıyor mu bilemem ama daha demin cs3 de oynadım ve lag var gibiydi yada bana mı oyle gelsi :S

He bide unutmadan bize bu imkanı sağladıgınz için ayrıca tesekürler.

slm beyler.oyunda selo adlı nickle oynuyorum.aranızda pek tanınmıyorum.insaşşah bundan sonra tanısırız.gercekten guzel oldu bu cs işi :D dahada ıyı olr umarım.yıne gorusuruz

Arkadaşlar ben sitede uzun zamandır geziniyorum da şu işi bi türlü beceremedim biriniz bana yardım edebilirmi??

Lütfen arkadaslar bana tam olarak bu işi öğretin daha önce hiç internet üzerinden oynamadım ama oyunu hem seviyorum hemde cok iyi oynuyorum, oynamak da istiyorum ama evde kimseye çekebileceğim bir ağ bağlantısı yok ve internetten devam etmek çok zevkli olucak eminim...

Bi kişi beni msn'ine eklesinde yapayım şu işi...

Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

süper olmıus wala ellerinize saglık cok rahatlıkla giriliyo artık daha yeni cıktım ama bide su admin üye ayrımı olmasaydı daha iyi olucaktı gibime geliyor ama nese ellerine saglık

elleriniz dert gormesin çok güzel olmuş. bir sorum olacak; bağlantım limitli bağlantı oyunu oynarken sanırım limitim düşecek değil mi eğer oyle olmayacaksa çok iyi olur:)) bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa cevaplayabilr mi?

Knight' Alıntı:
Cs 1.6

Linkte 2 tane mirror var istediğiniz yerden download edebilirsiniz.

Kod:
http://games.softpedia.com/progDownload/Counter-Strike-Download-427.html

Oyunda ki ismim Legor :)

Bu arada bazen oyunda lag oluyor, benden kaynaklanıyor mu bilemem ama daha demin cs3 de oynadım ve lag var gibiydi yada bana mı oyle gelsi :S

He bide unutmadan bize bu imkanı sağladıgınz için ayrıca tesekürler.
ee ben bunu indirdim, kurdum. steam updateledi, ama ikonları yok. aktivasyon kodu istiyor oyunlar için, Lütfen yardım.

Edit:yav bi Allah'ın kuluda yardım etsin bee ne zamandır bekliyorum oyunu aktif etmem gerekiyormuş.Şifreyi satın almak istemiyorum.En azından botlarla oynamak istiyorum.Yoksa 300 küsür mb boşuna gitmiş olacak kotadan. LÜTFEN YARDIM!!!

antihile programını kurdum ama oyuna girince server göremiyo heralde oyundan atıyo...yapmam gereken başka bişi varmı???????

rolla' Alıntı:
antihile programını kurdum ama oyuna girince server göremiyo heralde oyundan atıyo...yapmam gereken başka bişi varmı???????

antivirus yada firewall kullanıyorsan (windowsun kendı firewallı dahil) oyuna girmeden once ve oyundayken kapalı tutarak dene bırde.

Dark_Angel' Alıntı:
antivirus yada firewall kullanıyorsan (windowsun kendı firewallı dahil) oyuna girmeden once ve oyundayken kapalı tutarak dene bırde.

pragramı kurdum bu dediklerinizide yaptım ama hala oyna giremiyom şutlanıyorum

enemy stoped!!

yaw siz ne yaptınız....Aylardır bu konuya bişi yazmiyim dedim sonunda beni patlatınız....
Ben cs yi online oynamayı bırakmıştım....AMA ARTIK BENDEN GÜNAH GİTTİ....GO GO GO da değil artık ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH!!...............

bu programı bi türlü beceremedim hala atıyor sinir oldum

Emrekalyon' Alıntı:
bu programı bi türlü beceremedim hala atıyor sinir oldum

Program ıle gırıs yapamayan uyeler cs3.hackhell.com artık Hile korumasız hale getirilmiştir. oraya giriş yaparak orada oynayabılırsınız.

vista ultimate olması bişey değiştirirmi acaba o hile programını yükledim ama çalıştığını anlayamıyorum...

yaw bütün sıkıntıları bıraktım kurdum part'sız indirme ilr kurdum ama oyun kasıyor 1.6'damı sorun var yoksa [diğerinde deneyemedim ama...] part'ları mı indirmek lazım ?

birde türkçe yapamadım ya...?? [ACİL CVP pls (lütfen :) ) ]

arkadaslar biri lütfen yardım etsin ya bu anti hile programını bilgisayarıma yükledim kurdum bi ikon çıktı update dedim oldu dedi ama oyuna girdiğim zaman oyundan atılıorum ve anti hile dosyasını kurmam gerektiğini söylüyor. ne yapmam gerekiyor??

berkay07' Alıntı:
arkadaslar biri lütfen yardım etsin ya bu anti hile programını bilgisayarıma yükledim kurdum bi ikon çıktı update dedim oldu dedi ama oyuna girdiğim zaman oyundan atılıorum ve anti hile dosyasını kurmam gerektiğini söylüyor. ne yapmam gerekiyor??

Firewall ve Antivirüs programını kapa öyle gir...
Engelliyor olabilir..

Geri