3 yeni CS 1.6 sunucumuz Devrede ;)

HackheLL a hayıRlı olsun diLeklerimizi Sunalım : )
iSLerden FıRSat buLdukca bende katıLıcam aranıza ..

Cansiz' Alıntı:
qüzeL bi düşünce...
qerçkten deişik ve üyelerle daha yakından anlaşma açısından qüzeL olmuş..!
iş yerinde olmasam belki oynayabilrdim ama rapidshare yasak burda... engelli..!
rapid engelliyse rapid olmayan Linklerden indir.. forumda direk LinkLer var oyunu indirebiLeceğin..

hayırlı olsun yenı serverlar hemen ındıreyım oyunu sıkılmıstım zaten call of dan bırasda counter oynıım

sunucuyu açtığınız gerçekten çok iyi olmuş umarım bi gün beraber oynarız :hhmanD

Ellerinize SAglık..çok iyi oldu 3 server olması

dark hem çok mutluyum hemde üzgün 3 server güzel olmuş 10-15 dk servere girmeye çalışmak kötü oluyordu artık sorun olmaz herlde. İşin kötü yanı evdeki adsl kotalı ve geçen ay cs yüzünden doldu bilmiyorum babam beni napcak :D

Birde üzgün olduğum bir nokta var.Yönetime ayrı server kötü olmuş bence.Herşeyi geçtim bir süredir cs1 de ben birçok yöneticiyle oynadım ve gene oynamak istiyorum ama böyle olunca büyük ihtimal adminler cs1 de oynayacak sedece.Bana göre(tamamen kişisel düşüncem) serverlerin çoğunlukla full olduğunu da düşünürsek 3 server yerine 1i maç için olna 2 server daha iyi olabilirdi.Oyun amaçlı serverin kişi seyısı 14+2 değilde daha fazla olurdu hem doluluk sıkıntısı çekilmezdi hemde 3 servere giden paradan fazla para gitmezdi (pek server fiyatlarını bilmiyorum ama )

ama sonuç olarak o da onlarda HH nin bir parçası ruhumun evidir.

Valla işin açıkcası iyide.. Adminler ve yöneticiler için olanı tasvip etmedim.. Herkes birlikte oynasın. Ne gerek var ki gruplaşmaya ?

Arkadaşlar Parti İkiyİ ndn İndiremıyorum ?

rapidshare de premium üyeliğin yoksa
saat basına 1 indirme hakkın var

βèŁĩéVê ™' Alıntı:
Valla işin açıkcası iyide.. Adminler ve yöneticiler için olanı tasvip etmedim.. Herkes birlikte oynasın. Ne gerek var ki gruplaşmaya ?

YA zaten 3 tane server var..Biri admin ve yöneticilerin olsun =)
Diğer 2 tane de normal kişiler girsin..

Sayın yönetici abiLer, Can sıkıntısına, KO ya GirmeyinCe FaLan, girebiLeceğimiz "FUN Server'ı" aÇıLcakmı aCaba ? :durdurun

cs1.hackhell.com sunucusuda uyelere acılmıstır. Dilediğiniz sunucuya baglanabılırsınız.

3 serverimiz var ama 3 de in aktif acık barırakın sayın admınler sız yokkende mıllet gıdıp oyanısın ,ayrıcada her 30 dakkada bır de harıta otomatık değişsin herkes rahata kavuşsun

Hayda Bora abi hani yöneticilereydi o Server
TAbi tepkiler oldu sende haklısın..AYrımcılık oluyor diye

elinize sağlık =)
fasulye olarak geliom :p

KaRma' Alıntı:
rapid engelliyse rapid olmayan Linklerden indir.. forumda direk LinkLer var oyunu indirebiLeceğin..
saoL kardeşim bakıcam...
çoqu zaman vermiolar yha ondan dediydim... =)
post sayın tavana vurmuş bu arada... =)

Geri