3 yeni CS 1.6 sunucumuz Devrede ;)

ya bu gunlerde girmioo bi sorun war galibaa ama gercekten herkesin eline salık süper bi saerver artık baska serverlar zevk vermiooo :p yeni bolumler fln super

Serverler şimdilik kapalı yakında açılır...

yaaa ben şifreyti yazıomm bad password dio yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffff

sırf haritayı degistirin dedim diye oyundan atıldım kim bunları oyunun operatörü yapıyor lutfen adam akıllı kisiler secin ayrıca kufur edenlerde var olmaz lutfen ceki duzen istiyorum...

cok kızdım cok sinirlendim ayıp ya...

Ya herşey çok güzel server, haritalar yapanların ellerine sağlık :clap ama bide şu hile olayına son verilse çook güzel olacak yetkililere duyrulur....:victory :vur

çok güzel oldu bende oynayacak server arıyordum artık devamlı burdan takılırım ;) yöneticilere teşekkürler ;):clap

girmek icin sadece " connect cs1.hackhell.com " yazmak yeterlimi??

besiktash6' Alıntı:
çok güzel oldu bende oynayacak server arıyordum artık devamlı burdan takılırım ;) yöneticilere teşekkürler ;):clap

girmek icin sadece " connect cs1.hackhell.com " yazmak yeterlimi??

cs1.hackhell.com
cs2.hackhell.com
cs3.hackhell.com

bunlardan istediğini yazabılırsın.

ben verdiginiz linklerden oyunu indirip yukledim. ama oyun inanilmaz hizli silahlar hizli ates edio hareketler hizli hic bi komut yazmadan direk yukledigim gibi girdim . defalarca denedim hep hizli oyun. neden acaba bi bilgisi olan warsa yardimci olursa sevinirim
Serverlara giremiorum cok hizliyim diye millet kufredio kapat hileyi felan ama hic bi si yuklemedim local lan da kendim kurdugumda da cok hizli ve internettede de lutfen yardim edin...

çok başarılı teşkkürler react0r =)

teşekkürler emeklerine sağlık allah utandırmasın olurmu kardeşim

Çok güzel vakit geçiriyorum serverlarınızda.. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler..

bu serverlarda emeği geçen herkese çok teşekkürler sonunda yaşadığım iğrenç yerde yapacak eğlenceli bişe buldum:)

arkadaşlar.. ben server ı ekliyorum ancak bulamıyorum.. serverın ismi ne diye geçiyor..???
hackhell li bi server ismi yok piyasada..?

LAN servers are restricted to local clients (class C) bir uyarı çıkıyor server a giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Geri