3 yeni CS 1.6 sunucumuz Devrede ;)

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Misafirlikten çıktın, artık özel bi rütben var. Banned
:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun
puhahahha superrr :D :D bende rutbe ıstıyorum amma banned olmasın baska bıse sundan cıkak da ne olursa olsun :D.d:D:victory

ben de olmak ıstıyom ne yapmam lazım cwp plsssssssssss!!!!!!!!!!!!!!1

ya artık anti hile olmadan giriliyo severa millette hilenin bini bir para artık cıvımaya başladı

yA dostum bende indirdim fakat part4 De diyoki 'cıkartılacak dosya yok ' and diqer partları cıkartırken part2 sorun weriyo ! yardım pls
Thx.....
Bi Sey DaHa part2 indirirken 95,7 yukledikten Sonra 48,791:S:S:S:S

selamlar bu sunuculara giremiyorum restricter lan servers diyor ben steamden girebilirmiyim bu serverlara favorilere ekledim ama giremiyorum !

boyle yaziyor giremiyorum :

LAN servers are restricted to local clients (class C).

flax' Alıntı:
ya artık anti hile olmadan giriliyo severa millette hilenin bini bir para artık cıvımaya başladı

Anti Cheat Kuruluyken çoğu uye sıkayet edıyordu gıremıyoruz dıye bızde sıkayetler arttıgından kaldırmayı uygun bulduk. Sunucularda hıle oldugunu dusundugunuz oyuncuları admınlere bıldırebılırsınız.

result' Alıntı:
yA dostum bende indirdim fakat part4 De diyoki 'cıkartılacak dosya yok ' and diqer partları cıkartırken part2 sorun weriyo ! yardım pls
Thx.....
Bi Sey DaHa part2 indirirken 95,7 yukledikten Sonra 48,791:S:S:S:S

Part2'yı tam ındırememıssın part2 ve part4 u tekrar ındırmelısın.

nayman79' Alıntı:
selamlar bu sunuculara giremiyorum restricter lan servers diyor ben steamden girebilirmiyim bu serverlara favorilere ekledim ama giremiyorum !

boyle yaziyor giremiyorum :

LAN servers are restricted to local clients (class C).

No Steam den gırebılırsınız.

Ok thx.. part2 oldu sıra 4 De

Dostum İndirdim yukledim fakat simdide qirerken hata weriyo :(

Dostum indirdim yukledim Tamamda simdide Hata weriyo qirerken :(:(:(

sagolasin arkadas muhtesem bir server olmus harikasin

anlamadım benden şifre istiyo hangi şifreyi gircem???

Bazi Sİtelerİ Neden AÇamiyorum.ekran Yanip SÖnÜyor Mesaj Atin Mesaj 2.

Bazi Dosyalari Nİye Kaydedemİyorum Mesaj 3.

Bazi Dosyalari Nİye Kaydedemİyorum Mesaj 3 NASIL DÜZELTİRİM. MSJ 4

Nasil DÜzeltİrİm

http://files.xtcs.eu/xtcs/XTCS_Count...al_Release.exe KAYDEDEMİYORUM VE AÇANIYORUM NEDEN.

NE SORSAM CEVAP OLARAK BU ÇIKITOR NEDEN"Sebep: Hackhell Otomatik Flood Önleyici"

1.6yi Cdden YÜkledİm Bunlara Gİrmem İcİn Ip Adresini Yazarmisin

flax' Alıntı:
sayın yöneticiler sizlerden ricam haritaları burda paylaşıma sunmanız yaw harita yüklüyor 2 saat deli oldum
arkadaşlar mesajı gören olmadı heralde hiç cevap gelmemiş hakkaten lazım yollarsanız çok sevinirim

dark vermiş oldugun rapidshare download yaptim ve dosdan cıkardim ama setup dosyasi tikladigim zaman bişe olmuyor yani boşa tikliyorum neden acaba arkadaşalar ?

Geri