3 yeni CS 1.6 sunucumuz Devrede ;)

ok teşekkürler oyuna girebildim

ben daha onceden hıc netten counter oynamadım 1,6 kurulu ama servere nasıl gırecem biri anlatsın

ben neden giremiyorum arkadaslar hep

lan server is restricted felan filan yaziyoo napmam lazim :(

bende ama steamle giriyom bi fark edermi ???

Slm kardeş bende bir tane kurdum sayende anlatmışsın forumda ama kontrol paneli falan olaylarına nerden girioz hangi kodlarla ban falan bölüm nasıl değiştirioz bulamadım bi yazarsın sevinirim 85.159.64.139:27015 server bu bi bak kardeş ne gibi eksiklikler var yardımların için teşekkürler...!

hayırlı ugurlu olsun

Yaf keşke başka bir siteye upload etseydin hepsini birden indiremiyom pfff...

yardım edermisiniz?

ben bu oyunu sizin gibi internet üzerinden nasıl oynarım yardımcı olurmusunuz neyi nerden yapacagımı acık olarak anlatırsanız seviirim:D

bide herkesinkinde üye yazıyor benimkindi nie misafir bende foruma üye oldum daha konu nasıl acılacak onu bile bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

bu oyundan ne anlarlar anlamıyorum çok eski bi oyun o onu vuruyo ne zevk alınır hiç ısınamadım
ama bu kadar yoğun talep olduğuna göre bende bişey var
ben battlefield oynamaya devam edicem
:)

ben her girdiğimde anti hile yüklemen lazım diyor oysaki zten yüklenmiş ve açık vaziette giriyorum.c-d ile birlikte mi olmalı fark edermi ikisi aynı anda açık mı kalmalı aceleee cvp
şimdiden teşekkürler

prince6370' Alıntı:
ben her girdiğimde anti hile yüklemen lazım diyor oysaki zten yüklenmiş ve açık vaziette giriyorum.c-d ile birlikte mi olmalı fark edermi ikisi aynı anda açık mı kalmalı aceleee cvp
şimdiden teşekkürler

CD den bagımsız bır programdır cd yı acman gerekmıyor sadece sxe yı acman yeterlı, guncellemesı varsa en son surumune guncelle calıstır ve ole gırmeyı dene hala gıremıyorsan cs3.hackhell.com a gırebılırsın o sunucu korumasızdır.

Dark_Angel' Alıntı:
CD den bagımsız bır programdır cd yı acman gerekmıyor sadece sxe yı acman yeterlı, guncellemesı varsa en son surumune guncelle calıstır ve ole gırmeyı dene hala gıremıyorsan cs3.hackhell.com a gırebılırsın o sunucu korumasızdır.
teşekkürler ama olmadı bi de 3. servere denim

sayın yöneticiler sizlerden ricam haritaları burda paylaşıma sunmanız yaw harita yüklüyor 2 saat deli oldum

arkadaslar dort partıyıde ındırdım dosyalar bırlesırken dorduncu partıden sonra hata verıyor yardım edersenız sevınırım

Size bir sorum olacak direk 4 partı indirince CS 1.6 ya sahip oluyorum değil mi 1.5 e falan yada başka bişi ye gerek var mı ???

cs3.hackhell.com server ına bağlanamıyorum.
"Kicked :"Dropped due to slot reservation"
Şeklinde bir uyarı çıkıyor. ne oluyor bitiyor anlamadım ben. anti hile programnını da indirip kurdum yine hata verdi. ben vaz geçtim bu işten artık. başta çok keyifliydi ama şimdi sinirlerimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor...

Ne olur yardımcı olun. Sizlerle oyun oynamak çok keyifliydi...:(

still_aliv' Alıntı:
cs3.hackhell.com server ına bağlanamıyorum.
"Kicked :"Dropped due to slot reservation"
Şeklinde bir uyarı çıkıyor. ne oluyor bitiyor anlamadım ben. anti hile programnını da indirip kurdum yine hata verdi. ben vaz geçtim bu işten artık. başta çok keyifliydi ama şimdi sinirlerimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor...

Ne olur yardımcı olun. Sizlerle oyun oynamak çok keyifliydi...:(
Forumları araştır bulursun mutlaka cevabını...

olum gerçekten cevap verin aynısı bana olduu :)

Her Şey Çok Guzelde neden 1.6 yaptınız.. Genelde bütün Serverlar 1.5 daha yaw bu kötü oldu emme hayırlı olsun.. :vur :sigara:

Geri