İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Kanka boyutunun 50k olması şart o yüzden ayarlayabilirsen 1. ya da 2. güzeller :goz: aslında hepsi iyi eline sağlıkta onlar daha iyi olur bir kaç arkadaşıma daha söyledim bakalım ona göre koyucam siteye =)

11-111.jpg

~ 7 kb

slm Bende bir banner istiyorum .. Üstte Crazyalem.ForumLari.Net Yazsın .. Altta da Paylaşımın yeni paltformu Yazsın..

Boyutu 460 çarpı 80 olsun..

CrazyAlem ___>> Çılgınalem

Çılgınalem ismine uyacak güzel bir banner

zahmet olucak ama yapar mısınız

chechen görüyorum ki şuan banlanmışsın umarım en kısa sürede eski haline gelir.senden bir ricam olacaktı.ben normal bir avatar boyunda Yalan_Dünya isimli caf caflı bir avatar istiyordum senden .umarım yardımcı olursun.Yalan_Dünya ismi geçsin avatarda hareketli olsun.umarım en kısa sürede eski haline gelirsin.gelincede bana yardım edersin.şimdiden teşekkürler...

Bu senin istegin üzerine ESİNTİ

2qlzur6.gif

Esinti buyur kardes elimden Geldigi Kadarınca yaptım umarım Beyenmişindir.

Bu senin İstegin üzerine Jackson Kardesim

2v7uzrn.gif

Aman yarebbi kendimi gördüm bir anda:p €line sağlık kanka züper avatar bi yapmışsın bana parlıyo valla:D

Bana hala neden yapmadınız yaw :(

slm Bende bir banner istiyorum .. Üstte Crazyalem.ForumLari.Net Yazsın .. Altta da Paylaşımın yeni paltformu Yazsın..

Boyutu 460 çarpı 80 olsun..

CrazyAlem ___>> Çılgınalem

Çılgınalem ismine uyacak güzel bir banner

zahmet olucak ama yapar mısınız

TheMetaor KARDFEŞİM SÜPERSİN YAF AVATARI ÇOK BEĞENDİMDE Jackson KARDEŞİME YAPTIĞIN AVATRA GİBİ BİR TANE DAHA YAPABİLİRMİSİN?YANLIŞ ANLAMA BUNU ÇOK BEĞENDİM AMA BİRDE ONUN Kİ GİBİ OLSA SÜPER OLUIRDU ..YAPARSAN ÇOK SEVİNİRİM...

karde$ bana herhangı bır resme -Fur_kan* yazabılırmısın rıca etsem

Kardeslerim istekleriniz en yakın zamanda Buraya cevaplanır Takipte olun.

Neron kardesim Buda senin beşiktas yazılı İStedigin Çarsıllı Avatarın :p

2mxh2l1.gif

sadık kardeşim banada nick yapabilirmisin ...

Syzop diye

biliyorsun b_boy uz :)
break danc şimdiden tşk ler kardeşim ...

sadık kardeşim banada nick yapabilirmisin ...

Syzop diye

biliyorsun b_boy uz :)
break danc şimdiden tşk ler kardeşim ...

Kardes Ben Nick Yapamam Avatar yapabilirim...

EsinTi Buyur Bak 2 oldu haberin olsun...Tepe Tepe Kullan...

243qdeg.gif

pardon kardeşim avatar yaparmısın diyecektim .. :)

Kolay Gelsin Dai banada Şu Resmin üsTüne DeRTL! UPLoADeR Yazarmısın rica etsem...

oqhfky.jpg

iyi Çalışmalar...

Sıradaki Ardaslara Duyurum Var.Pc me Asırı Yüklenmeden Dolayı Hata Sardı.Ps De bunun içinde Bugün Format atacagım insallah akşama baslarım.Saygılar..

Kanka ßitane de ßana yaparsan iyi oLacak =) Eğer müsaitsen :goz:
Kafana göre takıL :goz:

21jdfz4.gif

Joner Bu senin Kardes..

2z40mz8.gif

Buda senin Gebzeli

[ Bu arda ekleyen arkadaslar varmıs Onların isteklerini tam anlayamadıgım için yapamadım O yüzden nasıl bişi istediginizi buraya yazarsanız sevinirim..O bakımdan bişiler yapmaya çalsıırz..

Kolay Gelsin Dai banada Şu Resmin üsTüne DeRTL! UPLoADeR Yazarmısın rica etsem...

oqhfky.jpg

iyi Çalışmalar...

2hmmpgj.gif

Buyur Arkadasım..

Flame Sana Yanıp Sönen Yzı yapalım.Nickine Uygun Gider_Örnk

2hq5ldl.gif

2h7doj4.gif

Geri