İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

11-1.jpg

12-1.jpg

13-1.jpg

14-1.jpg

15-1.jpg

Pro seç beğen istediğini al yanlız hiçbiri 50Kb nin altında değil.Olması çok zor.50 Kbnin altına düşmsi için ya boyutu yada renk kalitesinin düşmesi lazım.!
Beğenmediysen söyle bi ara daha güzelini yaparız.Kafa kalmadı şuanda:)

Kanka boyutunun 50k olması şart o yüzden ayarlayabilirsen 1. ya da 2. güzeller :goz: aslında hepsi iyi eline sağlıkta onlar daha iyi olur bir kaç arkadaşıma daha söyledim bakalım ona göre koyucam siteye =)

Kanka boyutunun 50k olması şart o yüzden ayarlayabilirsen 1. ya da 2. güzeller :goz: aslında hepsi iyi eline sağlıkta onlar daha iyi olur bir kaç arkadaşıma daha söyledim bakalım ona göre koyucam siteye =)

1.yle biraz daha oynarım 50 ye düşürmek için bu gece bir bakarım kardeş(;

arkadaslar flash menü yapabilecek olan var mı?

orjinal bişey olması lazım yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin www.yamanlar.k12.tr de ki gibi bir menü olsa daha iyi olur yardım !!!

Kardeş k.bakma ancak 300 mesajın altında olanlar PS bölümünde istek isteyemiyor ):

Bu diğer üyelere haksızlık olur.Kusura bakma

ben 150 çarpı 122 boyutlarında bir reklam için resim istiyorum .. Forum sitem için...

Sitemin ismi yazmasına gerek yok ..

Chechen Kadeşim Gerçekten çok teşekkür ederim..
güzeL bir awatar yaLnıız biraz daha kücükLer için oLmush =)
Awatarımı deiştirmeq istiyorum boş kaLdığın zaman bir adet daha yaparmısın ?

:D Tamam.Sen mizahçı adamsın diye mizahi bişeyler yapayım dedim.Şu aralar pc serviste 2-3 güne ayarlarım:D

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2576623' Alıntı:
:D Chechen dai

benim avatardan ses yokmu :D

attık resimleri

Bende sana mail attım almadınmı:saskin
Almadım deme gözünü sevim hotmaili bombalattırma bana.Zaten uçtu msn ama uçmadan önce mail attım sana:vur

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2581593' Alıntı:
kanka :D gelmedi

valla

inbox mailime

1 de hotmail var

aliemre...ile baslıyan ona mı yolladın :durdurun

Pm e yolladığın adres işte Valla tam hatırlamıyorum inboxtu galiba.Buraya yükleyecem gece şuan photobuckete giremiyorum :mad:

Photoshop ile yaptığım resimleri göremiyorum?

Arkadaşlar önceden hiç sorun yoktu gayet güzel çalışıyodu sildim bi daha yükledim ama sorun hala devam ediyo normal resimleri açabiliyorum ama photosop ile yaptığım resimleri kaydettikten sonra açınca önizleme yok diyo sorun nasıl çözülebilir bilen var mı acaba:saskin

156be50.jpg

:melek:melek:melek:melek

sanırım resimleri çok yüksek çözünürlükte kaydediyosun,yada jpg yerine başka formatta.

Geri