İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

21jdfz4.gif

Flame Sana Yanıp Sönen Yzı yapalım.Nickine Uygun Gider_Örnk
2hq5ldl.gif

BunLar GüzeL Banada Yaparsan SeviniriM :) :goz:

2ns88w1.gif

Buda senin Flame..Tepe Tepe Kullan..

Kemal Bey Umarım istedigin Gibi Olmustur Arkaya Orman ve yanına Zevkine Göre Biri :D

Orjinal
kbsobs.jpg

2lwnjh4.gif

вℓα¢кωαя;2597561' Alıntı:
Bana hala neden yapmadınız yaw :(

slm Bende bir banner istiyorum .. Üstte Crazyalem.ForumLari.Net Yazsın .. Altta da Paylaşımın yeni paltformu Yazsın..

Boyutu 460 çarpı 80 olsun..

CrazyAlem ___>> Çılgınalem

Çılgınalem ismine uyacak güzel bir banner

zahmet olucak ama yapar mısınız

Kardes Görmedim kusra bakma En yakın zamnda Burada veririm..Sitenin Renk Düzeni nasıl Hangi Tonlarda_?

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2612196' Alıntı:
Meteor Beni Nie Unuttun dai ?? sen

Sohretıme yana$ır :D bır nıck yap

Ben nick Yapmıyorum Kacanım Avatar Yapıyorum :D Sanada Eklicem Gözün burda Olsun..

คђєηq;2612367' Alıntı:
i$te böLe çaLı$maLAr sonucu istediqin boLume mod oLursun dostum devam..

hayırLısı ...

ßy Erce Buda senin verdigin resimlere bi kaç efect uyguladıgımız Resim ve istegin Dogrultusunda ürün..
adzqjm.gif

Ve Yahut Tek Resim Kullanırım Diyosan..

11imkb7.gif

TheMetaor ben bannerımı yaptım yapmana gerek yok... Yinede sağol

Hocam benim avatara hareketli nick olarak; Mezor Ufuk yazarsan çok sevinirim. Bu sadece ricadır.

Mezor Ufuk

Sanzo__s_Vices_by_curiousping.jpg

Aşağıdaki arkadaşımın hareketli nicki gibi olursa sevinirim örnek olarak resmi verdim yanlış anlaşılmasın.

image.php

Arkadaşlar Benim Nickim ve hackhell yazan bir avatar yapabilecek varmı By_Erceninki gibi devamlı deişecek resimler birde kurt olsun resimler kurt resimleri olsun pls yapan olursa ondan Allah razı olsun şimdiden..ARKADAŞLAR BOYUTUDA ŞİMDİKİ AVATARIM KADAR OLURSA SEVİNİR =)

Beyler istekleriniz En yakın zamanda elinizde ;)

Kardeş çok meraklıyım hemen yap pls =)

Kardes Tek sen Olsan Cok ii Kendi Forumumda istekler var Baska Sİtelere Bannerlar yapılacak 4 5 gündür Cok hastayım.Yeni iylestim Ama Elimden geldigince Yapmaya çalıscam.Ama yarın ama öbür gün herkezinki buraya eklenir..:victory

Kardes Tek sen Olsan Cok ii Kendi Forumumda istekler var Baska Sİtelere Bannerlar yapılacak 4 5 gündür Cok hastayım.Yeni iylestim Ama Elimden geldigince Yapmaya çalıscam.Ama yarın ama öbür gün herkezinki buraya eklenir..:victory
Kardeş geçmiş olsun Hediyemi bekliom =)

Geri