İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

hocam bi resim war açıkçası ordaki kafayı alıp bob marley tarzı bişey yapcaz ... bilmem anlatabildim mi ? =)msnden daha detaylı anlatırım burda anlatması zor

abiler biliyorum 300 mesajı geçmedi ama biri bana imza yapabilirmi atreyu yazan lütfen yapabilirseniz çok makbule geçer lütfen

300 mesajı geçtim baende isterim:) öncelikle ellerine sağlık çok başarılısın..banada bir avatar yaparsan çok sevinirim...işte ismimin olduğu bir avatr şimdiden teşekkürlerrr

300 mesajı geçtim baende isterim:) öncelikle ellerine sağlık çok başarılısın..banada bir avatar yaparsan çok sevinirim...işte ismimin olduğu bir avatr şimdiden teşekkürlerrr

Kardeş senin nicki aldım isteği olan bi kaç arkadaş daha var ancak PS yükleyemiyorum lisans sorunum var en geç 1 gün sonra hepinizinki tamam inşaAllah.

(Diğer arkadaşlar kusura bakmayın hakkınızı helal edin bende çok zor durumdayım.)

CS3 kıllık yapıyor

Kardeş senin nicki aldım isteği olan bi kaç arkadaş daha var ancak PS yükleyemiyorum lisans sorunum var en geç 1 gün sonra hepinizinki tamam inşaAllah.

(Diğer arkadaşlar kusura bakmayın hakkınızı helal edin bende çok zor durumdayım.)

CS3 kıllık yapıyor

ayıp ettin ne kusuru yaf işin bitince boş olduğunda bir bakarsınnn

Selamın Aleyküm cümleten ufak bir ricam olacak tabi yapabilirseniz.

http://www.gamespot.com/users/Pro_wrestler/

http://www.gamespot.com/users/subrosian/

Yukarıdaki linklerde görmüş olduğunuz üyelerin bannerleri gibi bir bannere ihtiyacım var.. Üst taraftaki gibi yapabilecek olan varsa teşekkür ederim.. Ama oyunlarla alakalı birşey olsun ya da ne bileyim böyle Hilal falan konursa daha güzel olabilir teşekkür ettim şimdiden.

Uygun olan ölçüler;

(760x140 - 50K Max)

Selamın Aleyküm cümleten ufak bir ricam olacak tabi yapabilirseniz.

http://www.gamespot.com/users/Pro_wrestler/

http://www.gamespot.com/users/subrosian/

Yukarıdaki linklerde görmüş olduğunuz üyelerin bannerleri gibi bir bannere ihtiyacım var.. Üst taraftaki gibi yapabilecek olan varsa teşekkür ederim.. Ama oyunlarla alakalı birşey olsun ya da ne bileyim böyle Hilal falan konursa daha güzel olabilir teşekkür ettim şimdiden.

Uygun olan ölçüler;

(760x140 - 50K Max)

Pro hangini diyorsun gamespot profile yimi altındakinimi?

Chechen kardesim

dai bana yaptıgın avatar =)

foruma avatar koymak ıcın bıraz fazla boyutta olmu$

koyamıyorum

ne edicez :d ?

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2541373' Alıntı:
Chechen kardesim

dai bana yaptıgın avatar =)

foruma avatar koymak ıcın bıraz fazla boyutta olmu$

koyamıyorum

ne edicez :d ?

şimdi alışverişe gidiyorum yarım saate gelirim aynı sorun diğer kardeşlere yaptığım avatarlardada var
bakıcam gelince.Ayrıca tam boyut yapmıştım ben avatara uygun :eek:

Dostum, İsimlerin yazdığı yer.. GameSpot olan değil diğeri

Pro_Westler falan yasan var ya işte onun gibi birşey ama Hilal koymayı unutmazsan sevinirim =)

Hee ortadaki banneri diyon sen tamam.
Bu arada Aleykümselam

----------------------------------------------------------------------------------
İstekler.Biraz geç oldu k.bakmayın bikaç sorunum vardı

yaks.gif

Yakışıklı

turanHH.gif

TuranEfe

kaan.gif

Kaçan Aşık

Esinti.gif

Esinti

Bu arada kaçan aşık avatar tam standart boyutta.Eğer hareket etmiyorsa onu Smodlara bildirmen gerek daha önce bikaç kardeşe avatar yaptığımda aynı şey benimde başıma gelmişti.Tekrardan gecikme için kusura bakamayın.inşaAllah beğenirsiniz.Beğenmezseniz PMden bildirin uygun zamanda daha iyisini yapma çalışırım inşaAllah.

Pro senin çalışmada yolda kardeşim.

önecelikle sana çok teşekkür ediyorum böyle güsel paylaşımın için çok güzel olmuş sağoll.

bir de turan_efe adlı kullanıcının ki gibi bir avatar yaparsan bana zahmet olmazsa tabi çok sevinirimmm

önecelikle sana çok teşekkür ediyorum böyle güsel paylaşımın için çok güzel olmuş sağoll.

bir de turan_efe adlı kullanıcının ki gibi bir avatar yaparsan bana zahmet olmazsa tabi çok sevinirimmm

Kardeş sen bilirsinde yaptığım avatarlar arasında gözüme en hoş kaçanı seninkiydi onuda söylim.Ha hepinizinkini özene bezene yaptım ama senin daha basit olmasının yanında benim gözüme enn çok hoş kaçanıydı diğer kardeşler alınmasın ama yalan yok yani:)

Ama sen bilirsin genede

Hee ortadaki banneri diyon sen tamam.
Bu arada Aleykümselam

----------------------------------------------------------------------------------
İstekler.Biraz geç oldu k.bakmayın bikaç sorunum vardı

yaks.gif

Yakışıklı

turanHH.gif

TuranEfe

kaan.gif

Kaçan Aşık

Esinti.gif

Esinti

Bu arada kaçan aşık avatar tam standart boyutta.Eğer hareket etmiyorsa onu Smodlara bildirmen gerek daha önce bikaç kardeşe avatar yaptığımda aynı şey benimde başıma gelmişti.Tekrardan gecikme için kusura bakamayın.inşaAllah beğenirsiniz.Beğenmezseniz PMden bildirin uygun zamanda daha iyisini yapma çalışırım inşaAllah.

Pro senin çalışmada yolda kardeşim.

yüreğine sağlık kardeşim... umduğumdan dahada güzel olmuş...
çok emek sarfetmişsin teşekkür ederim...
fakat bir problem var...
Yüklemek istediginiz Dosya öngörülenden cok büyük. Maximal Dosya Büyüklügü 48,8 KB (Kilobyte) Byteyi gecmemelidir. Yüklemek istediginiz Dosya ise 134,4 KB (Kilobyte) Byte büyüklügündedir.
diyo bunun için ne yapmalıyım...
tekrar teşekkür ederim ellerin dert görmesin..
mutlu kal...

s.mod dan koyması için bi rica.. yok oda yapmam derse. boyut küçültme=))

Geri