İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

bilgisayarda uğraşırken aniden odaya giren insanların durumu anlamaması için açtığımız sayfa ve klasörleri hemen göz önünden yokedebileceğimiz bir program var mı varsa bunu yayınlayabilir misiniz

Sehitler Gecesi

selamlar arkadaslar biz austira wienda TURK SEHITLERI anma gecesi hazirliyoruz bun icinde fotoshopta iyi anlyan dekoru guzel yapacak biri gerekyior yapacagimiz baski duvarlar icin
A3 KAGIDI Boyutunda ayarlarabilirse süper olur bunun icin duyarli arkadaslar size taride vereyim tasarlanacak sablonda türkiye haritasi olsun sehitlerimizin bir kac resimleri sablona dekor size birakyiorum psd olursa biz yaziyi burda yazacaz bun icinde günülü arkadaslar beklyiorum yapip burda psdeyi paylasabilirsiniz

not turkce yazamiyoruz klaviyemiz almanca oldugu icin özür dileriz

www.hackhell.com un girişindeki şehitlerimizle ilgili flash animasyonu okulumun sitesine koymak istiyorum ama okul sitelerinde reklam yayınlamak yasak. flash ta hackhell.com yazıyo bu flash animasyonu kendi okuluma göre nasıl ayarlayabilirim acaba. yardımlarınız için çok teşekkürler

Bende Disco Türü Bişi oLsun Avatar...

ARkada Kızlar Dans Etsin Onların arasında ßir Adam oLsun Ve SpyCeza Yazsın...

Şimdiden Ty //

evet bende 18 mart şehitler günüyle ilgili çalışmalar yapıyorum bu büyük gün için çalışmalarım var benim yaptığım flashta ama tam olarak istediğini bana özelden gönderirsen sanada yardımcı olurum.Allah kolaylık versin.....

Yazılacakjları Net Olarak buraya yaz yardımcı olalım kardes hiç bişi yazmamısısn planını yap ona göre bişiler yapalım kagıdına.

ben bi avatar istiyorum şu anki avatarrımın üstüne yanıp sönen bi cmon yazar sanız sevinirim sizin için zor bişi olmasa gerek

Lütfenn

Arkadaşlar ben avatar isteğinde bulundum 1 ay oldu avatar yapan yok ?

Arkadaşlar Benim Nickim ve hackhell yazan bir avatar yapabilecek varmı By_Erceninki gibi devamlı deişecek resimler birde kurt olsun resimler kurt resimleri olsun pls yapan olursa ondan Allah razı olsun şimdiden..ARKADAŞLAR BOYUTUDA ŞİMDİKİ AVATARIM KADAR OLURSA SEVİNİR =)

photoshop dil problemi

slm arkadaşlar photoshop cs3 programına türkçe yama yükledim.fakat sonra çok pişman oldum.daha önceden crakle kurdum.
ingilizce olan dile geri cevirmek istiyorum.nasıl yapabilirim.menüyü ingilizce yapmak istiyorum.yardım edecek arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaşlar Benim Nickim ve hackhell yazan bir avatar yapabilecek varmı By_Erceninki gibi devamlı deişecek resimler birde kurt olsun resimler kurt resimleri olsun pls yapan olursa ondan Allah razı olsun şimdiden..ARKADAŞLAR BOYUTUDA ŞİMDİKİ AVATARIM KADAR OLURSA SEVİNİR =)

tamam arkadaşım uğraşıyorum yapınca yollarım sana by_erce nin resmi sabit be usta

Geri