İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

magneta kolay gelsin en başta :melek

benim şu eski üye yazan yere ''forumun denizcisi'' yazarmısın... mümkünmüdür??? :melek

wagnerlove' Alıntı:
magneta kolay gelsin en başta :melek

benim şu eski üye yazan yere ''forumun denizcisi'' yazarmısın... mümkünmüdür??? :melek

yazamam, adminlerle görüşmen lazım

H@YDUT' Alıntı:
arkadaş a yaptırıyorum dostum yinede saol ;)

sen istekte bulunmuşmuydun haydut ?

Nestal' Alıntı:
Demissin benim 300 olmadi ama anlasilir olduguna inaniyorum benim icin onemli olan NesTal yazisi bana da kendinize yapar gibi :D bir tane hazirlarsaniz cok sevinirim... :vur

Nestal' Alıntı:
Yapma olmadi simdi bu hem gerekli sartlari saglayin demissin nese canin saolsun...

Ama 300. mesaji sana aticam cok kral bisi istiyorum ama senden, kal saglicakla :(:(:(:(

EEVVVEETT :D Ben dedigimi yaptim magneta simdi istedigimi yaparsan sevinirim :D sole guzel bi gs formasina 41 nosunu cakip bide degisen renkli Guzel birsekilde NestaL yazisi yazarsan cok sevinirim sari kirmizi olursa ii olur ama daha guzel bir renk uyar diyorsan sen bilirsin simdiden saol :D

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
262 olmus kı daha :D :D daha 38 mesaj atıcaksın sonra :D

bu arada magneta saol kardesım ıkısde gusel olmus ıkısnıde kullanıcam :D

Hic sorma bende sabah farkina vardim geceydi de hangi akla hizmete yazdiysam nese bekliycez 37 mesaj daha :D demekki neymis arkadaslar kafa iiken yorum yapilmazmis :D

Magneta sole guzel bi gs formasina 41 nosunu cakip bide degisen renkli Guzel birsekilde NestaL yazisi yazarsan cok sevinirim sari kirmizi olursa ii olur ama daha guzel bir renk uyar diyorsan sen bilirsin simdiden saol

benim bi awatar siparişim wardı..yaklaşık 2 ay önce sipariş werdim ama..gümrükte bi sorun çıktı galiba ..daha elime ulaşmadı..:)

magne suna bi sekil yap kafana göre dai :D

bana çok değişik esrarengiz gibi siyah kırmızı tonlarda GöLGe Yazar mısınız

bu sefer

bu sefer sartlarım tutuyor:biggrin :biggrin :biggrin
arkadaslar eger aranızda bana yardımcı olabılecek bırı cıkarsa cok sevınırım(aheng orneyınhehe). yenı bır sıte ıcın loga lazım logonun ıcerıgı su sekılde
gitar seklınde bır sehır(ıstanbul yapılabılırse super) veya gıtar uzerıne ımar edıl mıs bır sehır
gerecekcı olması gerekmez karıkatur sekınde olması bızım ıcın daha buyu avantaj.Yapabılecek ımm aslında yalnıs oldu yapmak isteyecek arkadas varsa cok sevınırım..
sımdıden arkadaslar hepınıze tesekkurler!!!!!:vur :vur :melek :melek :clap :clap :clap

Geri