İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

SĦARK' Alıntı:
Magne Boyutunu Awatarıma Koyabileceğim Şekilde Küçültsene

http://hostimage.eu/show.php/73267_bjkkartal17uz.gif.html

1.gif

ben avatar istiyorum

Arkada Nissan 350z resmi olacak ve üste C'Mon alttada HackHell yazacak

350 z resimleri arkada hareket edecek

C'Mon' Alıntı:
ben avatar istiyorum

Arkada Nissan 350z resmi olacak ve üste C'Mon alttada HackHell yazacak

350 z resimleri arkada hareket edecek

anladığım kadarıyla böle bişeydi istediğin=)

44,5 KB

37,5 KB

uzun zaman oldu, topic sayfalarna baktımda yardım edecek biri lazım=)
gereken neyse yaparım arkadaşlar magnetayı rahat bırakın bi süre=)

arkadaşlar telefonumda orientparty adlı 59snlik bir mp3 var.şarkınıntamamını arıyorum lütfen mail atın e-mail adresi vermek yasaK //genco

pajo' Alıntı:
arkadaşlar telefonumda orientparty adlı 59snlik bir mp3 var.şarkınıntamamını arıyorum lütfen mail atın

burasi ps bölümü bu bir
ikincisi mp3 paylasimi yasak

3 msn vermek yasak

bölüm kurallarini neden okumuyorsunuz ?

kardes bana birtane yaparmisn??

bi güzel resim olsun(bjk ile alakali) ve üzerine benim nickim(emre.bjk) olsun...ama öyle siradan birsey olmasiN:)...ve üzerine wWw.HackHell.CoM yazarsa sevinirm... böyle bir resim rica ediyorum...
simdiden eline emegine saglik..saoL

seLam ve dua iLe....

sade olmasın istedin ama yine sade gibi oldu=) nasıl efectler ve nasıl bir resim istediğini sölersen daha kolay,sade olmadan istediğin bişey çıkabilir=)

145x145 pixel & 46,1 KB

115x150 pixel & 45,2 KB

önceliklle emegine saglik..

üzerinde bjk logo, ates felan efekti, benim nick ve hackhell yazisi ve kendi kafana göre birsey daha yap... ama 1.sini begndim acikcasi...sormasi ayip, hangi programla yapiyorsun?:)

emre.bjk' Alıntı:
üzerinde bjk logo, ates felan efekti, benim nick ve hackhell yazisi ve kendi kafana göre birsey daha yap... ama 1.sini begndim acikcasi...sormasi ayip, hangi programla yapiyorsun?:)

photoshop 9.0 CS2 kullanıyorum.

150x150 Pixel 40,2 KB

Bende Bir Avatar İstiyorum Ekranda Gözüken Yol Resminden Yada Benzer Bir Yol Fotosuda Olabilir Üst Kısmında ReaLiStanbuL Alt Kısmındada Hackhell Yazarsanız Sevinirim... Şimdiden Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim...

ReaLiStanbuL' Alıntı:
Bende Bir Avatar İstiyorum Ekranda Gözüken Yol Resminden Yada Benzer Bir Yol Fotosuda Olabilir Üst Kısmında ReaLiStanbuL Alt Kısmındada Hackhell Yazarsanız Sevinirim... Şimdiden Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim...

150x150 Pixel 37,8 KB

150x150 Pixel 15,5 KB

144x150 Pixel 13,6 KB

Pit10 Gerçekten Teşekkür Ederim Kardeşim MUhteşem Avatarlar Emegine Sağlık Hepside Birbirinden Muhteşem Olmuş Hepsinide Kaydettim Kullanıcam Birini Avatar Yaptım Bile...

yaw bende sole nıckımın ve hackhell yazan bı avatar ıstıyorum mumkunse altta verdıgım resımın ustune yazılabılırmı yada ılgılenen arkadaslar sadıstce bısı olsun lutfen..sımdıden ellernıze saglık..

:aşk

SickDreTh' Alıntı:
yaw bende sole nıckımın ve hackhell yazan bı avatar ıstıyorum mumkunse altta verdıgım resımın ustune yazılabılırmı yada ılgılenen arkadaslar sadıstce bısı olsun lutfen..sımdıden ellernıze saglık..

150x150 Pixel 39,4 KB

150x150 Pixel 9,82 KB

150x150 Pixel 18,0 KB

150x150 Pixel 21,9 KB

Geri