İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Başlıklara Dikkat Arkadaşlar Min. 300 Yazıyor.
Lütfen Bu Kurala Uyalım & Boşuna Post Atmayalım.

Babam bir test kitabı çıkarıyorda kitaba kapak yapmamı istedi ancak elimde hiç örnek yok bi kaç örnek verirmisiniz yada yol gösterebilirmisiniz kitap test kitabı

chaglar' Alıntı:
Babam bir test kitabı çıkarıyorda kitaba kapak yapmamı istedi ancak elimde hiç örnek yok bi kaç örnek verirmisiniz yada yol gösterebilirmisiniz kitap test kitabı

hangi konuda
matematik geometri fizik kimya biyoloji
türkçe tarih coğrafya felsefe

???

мάgηєtά' Alıntı:
hangi konuda
matematik geometri fizik kimya biyoloji
türkçe tarih coğrafya felsefe

???

Matematik öss
psd sini de koyarsan sevinirim üzerinde değişiklikler yapmak bakımından

üzerinde YerliYurt yazan hareketli banner lazım bir iki tane.. yardımcı olabilcek war mı? =)

6261.jpg

SLM Magneta;)

Senden ricam..

İLk olarak bu resim gözükecek ondan sonra bi yazı çıkarak(kafana göre efekt yapabilirsin)

TürKReiS

yazsın..

İşte şöyle yazıları ekrana vurmalı filan yaparsan iyi olur dostum;)

Ayrıca resim üzerin de de kafana ve zevkine göre hareketlenmeler ve değişmeler filan yap

istersen;)

Sana iyi çalışMalar dosTuM;)

nestal

мάgηєtά' Alıntı:
[Bu arada mesaj sayısı 300 ün altında olan arkadaşlar lütfen gerekli şartları yerine getirdikten sonra istekte bulunsunlar...]

Demissin benim 300 olmadi ama anlasilir olduguna inaniyorum benim icin onemli olan NesTal yazisi bana da kendinize yapar gibi :D bir tane hazirlarsaniz cok sevinirim... :vur

Dayı Bana Siyah Bir Ekranın Üstüne Beyaz Yazılarla SHARK Ardından HackHeLL Yazabilirmisin Yanıp Sönen Yazılarla =)

chaglar' Alıntı:
Matematik öss
psd sini de koyarsan sevinirim üzerinde değişiklikler yapmak bakımından

resim:

psd:
http://rapidshare.com/files/18087829/kitap.rar.html

diğerleri yavaş yavaş gelecek

TürKReiS' Alıntı:
6261.jpg

SLM Magneta;)

Senden ricam..

İLk olarak bu resim gözükecek ondan sonra bi yazı çıkarak(kafana göre efekt yapabilirsin)

TürKReiS

yazsın..

İşte şöyle yazıları ekrana vurmalı filan yaparsan iyi olur dostum;)

Ayrıca resim üzerin de de kafana ve zevkine göre hareketlenmeler ve değişmeler filan yap

istersen;)

Sana iyi çalışMalar dosTuM;)

i46654_trkreis.gif

psd:
http://rapidshare.com/files/18093607/tuerkreis.rar.html

nestal2' Alıntı:
Demissin benim 300 olmadi ama anlasilir olduguna inaniyorum benim icin onemli olan NesTal yazisi bana da kendinize yapar gibi :D bir tane hazirlarsaniz cok sevinirim... :vur

300 mesajına az kalmış :)

SĦARK' Alıntı:
Dayı Bana Siyah Bir Ekranın Üstüne Beyaz Yazılarla SHARK Ardından HackHeLL Yazabilirmisin Yanıp Sönen Yazılarla =)

i46657_sharkavatar.gif

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
Bana aslında bır avatar lazım BaKKaL_GaZi yazan

birde ımza lazım BaKKaL_GaZi ÖSS GaZiSi yazan :D ılgılenırsen sevınıırm :D

tam olarak nasıl bişi lazım

[ RigaL ]' Alıntı:
üzerinde YerliYurt yazan hareketli banner lazım bir iki tane.. yardımcı olabilcek war mı? =)

hemşo nasıl bişiler olcak ???

Yapma olmadi simdi bu hem gerekli sartlari saglayin demissin nese canin saolsun...

Ama 300. mesaji sana aticam cok kral bisi istiyorum ama senden, kal saglicakla :(:(:(:(

мάgηєtά döktürmüşsün abi :D kolay gelsin!!! valla ben anlasam az-buçuk sana yardım edeyim diyeceğim ama hiç çakmıyorum bu işlerden. benim avatarıda sen yapmışıtın. eline sağlık kankam. tekrar kolay gelsin.

300 mesajım yoq be kardeşim ama bana şöle cool bi avartar yaparsan süper olur :)
yapmazsanda canın sağolsun 300 mesajı beklerim :D

Geri