İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Aceleeeeeee...!!!

ARKADAŞLAR EN ACİLİNDEN Bİ DERNEĞİMİZ İÇİN LOGO LAZIM..LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORM..(DENİZLİ EĞİTİM DERNEĞİ) LOGO DA KİTAP KALEM V.B OLURSA İİ OLUR..

Arkadaş Bişey rica ettik...

zarci20' Alıntı:
ARKADAŞLAR EN ACİLİNDEN Bİ DERNEĞİMİZ İÇİN LOGO LAZIM..LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORM..(DENİZLİ EĞİTİM DERNEĞİ) LOGO DA KİTAP KALEM V.B OLURSA İİ OLUR..

Arkadaş Bişey rica ettik...

kuralları keyfen koyduk dimi
her onune gelene yapsaydık bişiler
peh.

мάgηєtά' Alıntı:
hemso seninkini yapacaktım boyutlar takıldı kafama tam bişi olmadan yapmak istemedim
468x60 banner mi yoksa logo mu 1000x150 mesela oke anlaşıldı ;0)
1000x150 civarı olucak.. ince uzun birşey yani..
Pek acelesi yok müsait bir zamanında yaparsın.. :goz:

Gündüz Çekilen Bi Resime Gece Efekti Vermek

ben gündüz çekilmiş bi manzara resmini gece mehtaplı bi havada çekilmiş gibi bi efekt yaratmak istiyorum. yardımcı olursanız memnun olurum

magneta öncelikle merhaba aga senden bi avatar isteğim olucak. eğer mümkün olursa altta verdiğim resmin kararıp harimi yazısı çıkıp tekrar eski haline glmesi. eğer vaktin olurda yapabilirsen çok sevinirim =)

aga umarım anlatabilmişimdir yav :s

efsane.jpg

magneto bu senden istediklerim bitmiçek ama sizde o guzel dersleri vermekten sogudunuz bana the God Father'ın böle güzel bi resmini kaliteli hale getirirsen cok yardimci olursun bole karizmatik falan olursa üzerinde de Tek kural Kalleşlik yok dersen cok saol şimdiden boyutları [(genişlik)528 x (yükseklik)720]

şimdiden cok saol hee birde awarta vardi yaw ne kadar cok şey istedim yaw:S :utan

1-)
i52606_bakkalgazi.gif

2-)
i52617_bakkalgaziimza.gif

3-)
i52618_harami.gif

heirofking' Alıntı:
ben gündüz çekilmiş bi manzara resmini gece mehtaplı bi havada çekilmiş gibi bi efekt yaratmak istiyorum. yardımcı olursanız memnun olurum

ben bi deneme yapim öle bişi denemedim hiç ama yaparız gibi geliyo

------------------------------------------------
kaldı aheng rigal hemşom+ çamur =)

мάgηєtά' Alıntı:
1-)
i52606_bakkalgazi.gif

2-)
i52617_bakkalgaziimza.gif

3-)
i52618_harami.gif

ben bi deneme yapim öle bişi denemedim hiç ama yaparız gibi geliyo

------------------------------------------------