PRotype
Game Spider
Benim şu avatara PRotype ve Hackhell yazar mısınız
SickDreTh' Alıntı:
pit10 kardesım senden bı rıcaam daa olcak aynı bu resım gbı olsun ama sadece nıck olan yerde мєятѕαηgєℓ yazabılırmı lutfen cok lasım sevgılım ıcın
ustad buda olabılır bununda nıckı sadece мєятѕαηgєℓ olarak degıstırırsen cok sevınırım sımdıden elıne koluna saglık..
mohire' Alıntı:ben bu siteye 3 gün önce üye oldum cok begendim su ana kadar cok isime yaradı hack vs programları anti vriüsler internet sorunları vs şimdi bir sorum daha var yardımcı olursanız cok sevinirim bende adobe photshop 9.0 cs2 var 30 günlük kullanım süresi veriyo serial key istedi serial keyi buldum crack diye bi programdan ama yazıyorum bişiler sölüyo yas 15 oldugundan pek fazla anlamadım baska bi yolu varmı veya key tam olarak ney yardımcı olabilirmisiniz?ltfn
Єηєму' Alıntı:arkdaşlar istek yapalı tam bi ay oldu... hicbi tepki yoq... yapılıcaksa yapılıcaq densin...
eger ugraşılmicaksa ona göre bilgilendirilsin..
sickdireth isimli üyenin benden 2 hafta sonra yaptgı istek anında yerine getirildi...
hatta bu başlıkta ki ikinci istegi olmasına ragmen.. tabiki onunda yerine getirlsin..
ama elnizden geldigi kadar herkeze yardımcı olmaya çalışsanız...
yoqsa alininkini yapıp velininkini sallamaq pek yakışık kalmadı...
saygılarımla...