İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

arkadaşlar benim elimde bir flash var eskiden bir arkadaşıma yaptırmıştım ama o arkadaşa şimd iulaşamıyorum. flash da bir ev var çatısı damlıyor ve evin içindekiler telefon ediyor izolasyon firmasına orada telefon numarasını ve şirket ismini degiştirmek istiyorum kim yardım edebilecek pm atın msn adresi vereyim daha söyleyin link vereyim.

Şimdiden saolun

İYİ FORUMLAR

beni unutmadın dimi magneta? :utan

unutmadım
o verdiğin counter avatarının boyutunu forum standartına düşüremedim

yapma ya :(

başka bi çaresi yok mu yani başka ne yapabilirm ?? :ter:

oFfSpR!nG' Alıntı:
yapma ya :(

başka bi çaresi yok mu yani başka ne yapabilirm ?? :ter:

yarin bi daha bakim

Dark_Crazy' Alıntı:
arkadaşlar benim elimde bir flash var eskiden bir arkadaşıma yaptırmıştım ama o arkadaşa şimd iulaşamıyorum. flash da bir ev var çatısı damlıyor ve evin içindekiler telefon ediyor izolasyon firmasına orada telefon numarasını ve şirket ismini degiştirmek istiyorum kim yardım edebilecek pm atın msn adresi vereyim daha söyleyin link vereyim.

Şimdiden saolun

İYİ FORUMLAR

varsa animasyonun fla dosyası at bakalım bana

abi benim avatar olayına baktın mı :(

ben flash üzerinde editlemeyi yaptım demiştim ama çok saçma oldu buradan fla sının linkini veriyorum bir yardımcı olun lütfen üzerinde TÜRECİ çatı yazan bir yer var orayı Mericİzolasyon yapıp telefon numasınınıda 0216 597 05 15 yaparmısınız.

İşte FLA Dosyasının Linki

http://rapidshare.tc/535118

İNŞALLAH REKLAMA GİRMİYORDUR EGER REKLAMA GİRİYORSA VERDİGİM BİLGİLER SİLİN YAZIYI BEN PM OLARAK ATARIM.

magneta sen bana biraz bekle dedin de daha beklicem mi ??? yoksa unuttun mu beni :(

oFfSpR!nG' Alıntı:
abi benim avatar olayına baktın mı :(

116 kb tan aşağıya indiremedim malesef

sato' Alıntı:
magneta sen bana biraz bekle dedin de daha beklicem mi ??? yoksa unuttun mu beni

oke ayarlıcam sana bişiler, nası bişi olsun

Dark_Crazy' Alıntı:
ben flash üzerinde editlemeyi yaptım demiştim ama çok saçma oldu buradan fla sının linkini veriyorum bir yardımcı olun lütfen üzerinde TÜRECİ çatı yazan bir yer var orayı Mericİzolasyon yapıp telefon numasınınıda 0216 597 05 15 yaparmısınız.

İşte FLA Dosyasının Linki

http://rapidshare.tc/535118

İNŞALLAH REKLAMA GİRMİYORDUR EGER REKLAMA GİRİYORSA VERDİGİM BİLGİLER SİLİN YAZIYI BEN PM OLARAK ATARIM.

editlemeye çalıştım swf olarak değiştirdim
bu arada siteye giriş için tıklayın butonu index.htm ye yönleniyo bilgin olsun ellemedim onu

http://rapidshare.com/files/8301906/_intro.rar.html

Magneta şimdi bildigin gibi sevgililer gunune yaklaşıyoruz ben şimdiden işimi halletmek istedim de benim icin "gözde" "ahmet" yazan şöle mukkemmel bir aşk işi bişi işte sen anladın yaparmısın yani kiza aşık oldugumu nette itiraf etcemde:D

Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum.
Fotoğrafta bir arkadaşımın arkasına melek kanadı ekleyecek.
Bana yardımcı olabilecek biri varsa özel mesaj atabilir mi?
Sadece brush ile melek kanadı yapacak
Ben çok uğraştım ama yapamadım prof. olmadı.

Hepinize iyi forumlar arkadaşlar..

min300 mesaj isteniyormuş sanırım ama benim işim dolayısıyla foruma ayıracak zamanım yok
genede bana yardımcı olursanız çok memnun oluurm
olmadı canınız sağolsun

arkadasım ben simdi yokledigim bi rar vardı siteye onun sifresini unutum bana yardımcı olabilirmisin

Geri