คђєηq
¢ιкℓє† & รєχ
Yahu benim iş ne oldu:hhter bakın cok lazım kötü bir durumdayim:vur
aLeMCi__' Alıntı:мάgηєtά bu msj la 300 oluyor hh man in elinde bi şarap şişesi şöle kafayı çekmiş şekilde ayarlayabilirmisin? Eğer kötü örnek teşkil edicekse başka bi sembol de olabilir.Tamamen senin zevkine kalmış kafana göre takıl
Hele bi 1000 msj a gelelim o zaman da forumun alemcisi olcaz
emrah_sevindi' Alıntı:koxp istiom he bide avatar istesem yüzsüzlük yapmıs olmam demi?
O $!MD! @$K£R birinde vardı ama ismi aklıam gelmedi avatar istiyorum Kafana göre takıL :s
portmanto' Alıntı:magneta abi bana çok kral bi video montaj bulabilirmisin.Bula bildiğiin en iyisi bea abi
pc_manyaaa' Alıntı:ya benimde resime biras şöle güsellik yaparsanız sevinirim denişik bişiler olsun.. şimdiden tşk..
AhenG' Alıntı:Off bu bölümde herkez aşmış birbirini yaw bende 2 şey isticektim...
1.PinatubO yazan güzel bir avarta yapa bilirseniz arka tepasi böle güzel bişi olursa o sizin zevkinize kalmiş..(matrix hayranıyım o rakamların hareket etmesi turunde bişi olursa sevinirim)
2.Bizim okula logo lazımda i.m.k.b (istanbul mevkul kıymetler borsası) bunla ilgili bi logo yaparsanız inanın cok makbul olur şimdiden cok saolun hepinize teşekkürler
sato' Alıntı:hocam benim avatar gibi yeni bişi istesem senden çok mu olur ??? benim avatar yaşına girdi hala değiştiremedim.... şimdiden saol.
portmanto' Alıntı:nasıl oluyo 300 msj anlamadım
hasantoral' Alıntı:güzelmiş gerçekten
ok yaparızAhenG' Alıntı:Magneta tek kelime ile mukemmelsin ben sana bizim okullun formu tam olarak internete verilsin sana veririm anadolu lisesiyizde ogrencilerin acacagi bir forum olcak banada bi logo lazım bu bizim hackhell gibi boydan boya
AhenG' Alıntı:Yahu bana i kaç efek oretir misiniz?formda birtek alev ve yakma efekti var biraz daha efekt lazimMmm...Bu arada magneta cok saol...