İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

soruma cevap verebilirseniz sevinirim arkdaşlar..

modifiye isteği yapabiliomuyuz :eek:

yap tabiki kardesh :)

magneta Yine Benim Başının Belası :) Awatardaki Resmin Üst Köşesinin Ortasına Hackhell Alt Köşenin Ortasınada SH@RK Yazabilirmisin Yanıp Sönen Yazılarla...

Yazı Tipi Böyle Olursa Sevinirim Hell İn Kullandığı Gibi Resminide Koyuyorum

tQM_hellboyhh.gif

tmm ozmn yapıorum isteğimi :)

brz garip olcak ama bu arabayı modiye ederseniz sevinirim, hangi resim sizin için uygunsa uygunsa onu yapın.

arabanın rengi beyaz olursa daha ii olur :)

i172536_CarDatabaseNetPhotoID00001249.jpg

i172535_bbs120bok.jpg

şimdiden çok teşkürler :)

saygılar... :cool:

мάgηєtά bu msj la 300 oluyor :D hh man in elinde bi şarap şişesi şöle kafayı çekmiş şekilde ayarlayabilirmisin? Eğer kötü örnek teşkil edicekse başka bi sembol de olabilir.Tamamen senin zevkine kalmış kafana göre takıl

Hele bi 1000 msj a gelelim o zaman da forumun alemcisi olcaz :D:D

bnm modifiye olayını yapcak yok mu hala ya :(

bişi daha sorcam, size bi gif versem, onun boyutunu, görüntü kalitesini düşürerek, kullanılabilcek (hhde) kadar küçültebilirmisiniz?? dosyanın boyutu 148kb bunu 48kb ye kadar düşürmenizi istiorum :) pixeller düşmiicek yalınız.. olabilirmi yani :eek:

yardımcı olursanız sevinirim :)

ya benimde resime biras şöle güsellik yaparsanız sevinirim denişik bişiler olsun.. :) şimdiden tşk..
gFX_bang.gif

oFfSpR!nG' Alıntı:
tmm ozmn yapıorum isteğimi :)

brz garip olcak ama bu arabayı modiye ederseniz sevinirim, hangi resim sizin için uygunsa uygunsa onu yapın.

arabanın rengi beyaz olursa daha ii olur :)

buyur dostum beğenirsin inş:D ehueuhe

zuhaha.jpg

edit....

Pit10 kardeşime çok teşkür etmek istiyorum :)

Off bu bölümde herkez aşmış birbirini yaw bende 2 şey isticektim...
1.PinatubO yazan güzel bir avarta yapa bilirseniz arka tepasi böle güzel bişi olursa o sizin zevkinize kalmiş..(matrix hayranıyım o rakamların hareket etmesi turunde bişi olursa sevinirim)
2.Bizim okula logo lazımda i.m.k.b (istanbul mevkul kıymetler borsası) bunla ilgili bi logo yaparsanız inanın cok makbul olur şimdiden cok saolun hepinize teşekkürler

arkadaşlar ben konya meram yurdunun fotoğrafını istiyorum bulabilirseniz sevinirim şimdiden tşk

mnecatiu' Alıntı:
arkadaşlar ben konya meram yurdunun fotoğrafını istiyorum bulabilirseniz sevinirim şimdiden tşk

dostum meram kız yurdu mu :eek:

yurdun tam ismini verebilirsen iyi olur :hh?

Geri