İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

bende Avatarımdaki bilg. icine x.hack.er yazarmısınız dicemdim deisik bisey olursa süper olur benım için.

birde Kaan & Yeliz Yazarsanız Cok Sewinirim yetkili arkadaşlar

Simdiden Saolun.

bu istek benim için çok önemli

kevin_mitnick71' Alıntı:
bu benim arabam sanal modifiye yaptım ama beğenmedim yapabilen var bi baksın

resimler

boyutu:450 kb

http://www.hemenpaylas.com/download/401780/resimler.zip.html

Edit [magneta]: msn adresi vermek yasak

magneta' Alıntı:
Arkadaşlar artık her türlü isteklerinizi bu başlık altından yazın boşu boşuna başlık açıpta forum kirliliği yaratmayalım lütfen!!!!

Ayrıca isteklerinizde neyi nasıl istediğinizi tam olarak belirtin....

[Bu arada mesaj sayısı 100 ün altında olan arkadaşlar lütfen gerekli şartları yerine getirdikten sonra istekte bulunsunlar...
Bu başlık haricinde istek başlığı açanların mesajları silinecektir...]

Dostum Once Kurallari okuman Lazim Ondan Sonra istek istemen gerekyio.... Neyse Bundan Sonra dahada dikkat edersen Senin icin Daha iyi olur.

Afacan' Alıntı:
timepartycom7wg.jpg

http://rapidshare.de/files/12044075/17186-FFLoveEternal.zip
Kücük bir Domain im war fakat web im yok. Bu Flash i yapmaya calistim ama beceremedim Bu Flash i bana yapabilcek Arkadasimiz varsa Cok Cok Sevinirim. Zaten 3 5 sey deistirse yeter bea . Eger bir arkadasimiz Yarimci olursa Sevinirim. Simdiden Cok tesekkur Ederim Saolasiniz...
Magneta Sende olmasan ne yapardim :( Saolasin..

x.hack.er Aga ilgilenen bir arkadas cikar elbet Burasi HACKHELL tabiki cikicak beklemede kalalim bir arkadasimiz elbet yardim eder bize.. Koskoca HACKHELL imparatorlugu Kolay deil.. Yardim gelir...

magneta sana bi sorum olucak şimdi bi resim var ve bu siyah beyaz yapılmış nostalji olsun diye bunu renkli hale nasıl getiririz böyle bişey yapabilrimiyiz dostum...

magneta' Alıntı:
hani nerde ps ciler yardımlar azaldı gün geçtikçe yardımcı olalım arkadaşlara

abi yazılılar war o yuzden pek ugrayamıom :S artık istekde azaldı veya cok zorlayıcı istekler istiolar kimse ugrasmıo :(

Aga Walla Zorlayici bir istek istemedim Ben Sadece istedigimde 3 5 yazi deisicek ve 3 5 resmin üzerindeki url deisicek
bukadar baska bisey olmucak ki.
Eger elinden gelirse Flash bilgisi Kafasina göre sekil verir güzerllestirir ama neyse iste bakalim nasip kismet... Belki cikar yardim eden biri bekliyelim Bende denedim birsey.... Bakalim beyenilcekmi...

X.hack.er' Alıntı:
bende Avatarımdaki bilg. icine x.hack.er yazarmısınız dicemdim deisik bisey olursa süper olur benım için.

birde Kaan & Yeliz Yazarsanız Cok Sewinirim yetkili arkadaşlar

Simdiden Saolun.

Buda Düz Yazi Sekli
bilgidayar2wl.jpg

x.hack.er
Umarim beyenirsin Dostum Ancak elimden geldigi kadar yardim etmeye calistim..:ter:
Bu arada eger istedigin font yada ne bilim arka plan yazi rengi su bu istersen deistiririm yani yada daha farkli efect ler yaparim.Neyse sen önce bak da..

TaypHooN' Alıntı:
Aga Walla Zorlayici bir istek istemedim Ben Sadece istedigimde 3 5 yazi deisicek ve 3 5 resmin üzerindeki url deisicek
bukadar baska bisey olmucak ki.
Eger elinden gelirse Flash bilgisi Kafasina göre sekil verir güzerllestirir ama neyse iste bakalim nasip kismet... Belki cikar yardim eden biri bekliyelim Bende denedim birsey.... Bakalim beyenilcekmi...

Buda Düz Yazi Sekli
bilgidayar2wl.jpg

x.hack.er
Umarim beyenirsin Dostum Ancak elimden geldigi kadar yardim etmeye calistim..:ter:
Bu arada eger istedigin font yada ne bilim arka plan yazi rengi su bu istersen deistiririm yani yada daha farkli efect ler yaparim.Neyse sen önce bak da..

Puahahaha eline sağlık ama yanlış yazmışsın Kaan Yeliz olcaktı galiba ben istemedim çünkü.:) Ben istek yapmam saten cnm ps biliyorum allaha şükür.
Bi yeliz tanıyorum ama allah uzak etsin yani:ter:

furkan1988' Alıntı:
Puahahaha eline sağlık ama yanlış yazmışsın Kaan Yeliz olcaktı galiba ben istemedim çünkü.:) Ben istek yapmam saten cnm ps biliyorum allaha şükür.
Bi yeliz tanıyorum ama allah uzak etsin yani:ter:

Ewet Kardeş isim yanLıs oLmus. Furkan yerine Kaan Olucakdı. Ama Cok Güzel oLmus Saol emeğine sağLık,

Bilgisayarın içine Koyamazmıyın oyle bi yazı Kaan&YeLiz die Veya X.Hack.er Die

Simdiden tesk. tekrar saol arkadasım

Furkan Kardeş emeğine sağlık bana zaman ayırdğın için süper olmus gercekden, cok saoL.

Ama salaklık bende:( ben benim avatarımdaki bilg. bahsediodum onun içine yazmak zormu oluo:ter:

X.hack.er' Alıntı:
Furkan Kardeş emeğine sağlık bana zaman ayırdğın için süper olmus gercekden, cok saoL.

Ama salaklık bende:( ben benim avatarımdaki bilg. bahsediodum onun içine yazmak zormu oluo:ter:
Pardon dostum Yanlis yazmisim gece gece gözlerim gormuyodu ama neyse ben hallederim simdi fakat su senin avatar resmi biraz ufak ve pc olarak pek görünmüyo istersen üzerinde hareketli yazi yaparim tamam kolay is. bunu bi yapiyim ondan sonra da beyenmessen baska bi resim verirsin onu yaparim oki. istegin birazdan gerceklesicek dostum... oki.:ter:

Bu Avatarin...

Buda Resim su anda photo shop u kurmadim kaldirdim hata verdi die kuruyim o pc nin icinede yazicam dostum...

Umarim beyenirsin

TaypHooN' Alıntı:
Pardon dostum Yanlis yazmisim gece gece gözlerim gormuyodu ama neyse ben hallederim simdi fakat su senin avatar resmi biraz ufak ve pc olarak pek görünmüyo istersen üzerinde hareketli yazi yaparim tamam kolay is. bunu bi yapiyim ondan sonra da beyenmessen baska bi resim verirsin onu yaparim oki. istegin birazdan gerceklesicek dostum... oki.:ter:

Bu Avatarin...

Buda Resim su anda photo shop u kurmadim kaldirdim hata verdi die kuruyim o pc nin icinede yazicam dostum...

Umarim beyenirsin

Dostum Bana zaman ayırdıgın için cok saol, cok beyendim gercekden emeğin için cok teşekkür ederim, pm attım simdi sana, o konuda yardımcı olmanıda rica ediyorum senden. tesekkürler simdiden

istege cevap..

X.hack.er' Alıntı:
Dostum Bana zaman ayırdıgın için cok saol, cok beyendim gercekden emeğin için cok teşekkür ederim, pm attım simdi sana, o konuda yardımcı olmanıda rica ediyorum senden. tesekkürler simdiden
Eywallah Dostum Sorun deil.. Pm den attigin Msj ida degerlendiricem Hatta Hallediyim Hemen Sorun deil :) Ayipsin.. istegin birazdan geliyo :)

Geri