İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

boreanhhcopy5rd.jpg

bu resmin sol alt köşesine bi HHMan animasyonu koyabilirmisiniz... (Dezzy seninkileri çok sevdim) Bu kadaerını yaptım ama animasyon işini beceremedim. Lütfen yardım edin...

Mümkün olduunca hızlı atcam bak bu 6 :D

arkada mazda rx-8 resim olan üstünde de YueMTaS yazan bi resim avatar istiyorum.... (büyük küçük harflere dikkat) eğer yapan olursa sevinirim..

YueMTaS' Alıntı:
arkada mazda rx-8 resim olan üstünde de YueMTaS yazan bi resim avatar istiyorum.... (büyük küçük harflere dikkat) eğer yapan olursa sevinirim..

Dostum Kendi web sitemi yapiyorum az kaldi Sunlar bitti biticek eger beklersen yaparim sana bisey ayipsin mazda rx8 yada baska bisey araba arsivim cok genis benim :)

YueMTaS' Alıntı:

buyur dostum...

usta öncelikle rica ediyom magneta yada pit hanginiz ilgilenirseniz siz bilirsiniz şu resme değişik bi scorpıon ayzısı filan ama benim avatardan değişik olsun mümkünse şiniden teşekkürrrr:cool:

istiyosun ama yapmıolar :D yazarız 100 msj kasıp noolcak ... ;)

yaparlar len bak ben şimdi istedim bi saate kalmaz alırım heralde:D

hadi lem rezil ettin beni pit ::D

adama yapar şimdi dedik ortada biş iyok

sağol ağa bide yakınıyon teşekkür niye yok diye al sana teşekkür:D

arkdaşım benim isteğim şimidi aşağıda size link verdiğim arkaplanın üzerine WEBMAFİA yazıalcak fakat kenarlıklardaki griliklere dokunmazsını sevinirim şöyle güzel olanlarından bekliyorum bannerlerinizi gerçekten iyi yaparsanız sevinirim birde 400 X 110 Boyutunda Sİyah Bİr Arkaplanın Üzerine WEBMAFİA altınada hemen SOFTWARE yazarsanız Sevinirim. Birde WEBMAFİA hemen ALtında 400 X 110 Boyutunda WEBMAFİA PRODUCTİONS yazarsanız sevinirim

Siyah Arkdaplan üzerine beyaz ve tonları olırsa sevinirim.

İşte Link;
http://img321.imageshack.us/my.php?image=fd11rr.gif

100 mesaj hacker hkn paso istek istemeye geliyorsun sende

x.hack.er devamlı mesaj kasarak isteklerini kırıyorsun milletin yapacak olanda yapmaz

borean 100 mesaja ulaşcam diye sakın gereksiz mesaj kasma nasıl olsa ulasırsın o sayıya ama paylaşım yaparak...

bu aralar işlerim var bi donecem tam donecem... umarım:(

arkadaşım valla istekte bulunuyorum ama gerçekten hackhell o kadar geniş ki paylaşım yapacak konu bırakmıyolar ve ben herzaman hackhelldeyim bilgleri inceliyorum devamlı yarralı ama bilmiyorum artık ben buraya üye olalı çok zaman oldu ve devamlı hackhgelldeyim. ama yaparsınız ama yapmazsınız yaparsanız size minnet duyrarım

Geri