İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Arkadaşlar yeni açacağım site için logo istiyorum yaparsanız çok iyi olur :saf:

Tema Screen;
asddd8yw.png

Site Adı: TekMekan
Site Sloganı: Alemde TekMekan !
Site Teması: Kırmızı ve Mavi Tonlar

Logo Ebatları: 400x100 pix olabilir,

Şimdiden Teşekkürler.

arkadaşlar benim avartla biraz oynarmısınız ?

[StİnG]' Alıntı:
umarım beenirsin prowL .

örnekLer coğaLabiLir ...

Sting eline sağlık uğraşmışsın biraz vahşi olmuş :saf:

Tema klasik olduğu için font uçuk kaçık birşey olabilir ama arkaplan resmini klasik yaparsan çok iyi olur. Birde yaptıktan sonra screen deki gibi logo beyaz ile birleşeceği için hoş gozukmeyecek sanırım. Logo kenarına beyaz tona geçişe doğru bir efekt verebilirmisin, çok şey istedim sanırım :ter:

ProwL' Alıntı:
Sting eline sağlık uğraşmışsın biraz vahşi olmuş :saf:

Tema klasik olduğu için font uçuk kaçık birşey olabilir ama arkaplan resmini klasik yaparsan çok iyi olur. Birde yaptıktan sonra screen deki gibi logo beyaz ile birleşeceği için hoş gozukmeyecek sanırım. Logo kenarına beyaz tona geçişe doğru bir efekt verebilirmisin, çok şey istedim sanırım :ter:

prowL banner da kuLLanıLmak üzere resim payLaşımı yaparsan daha verimLi oLur ...
bişeyLer daha denedim umarım beenirsin .

arkadaşlar benim avartla biraz oynarmısınız ?

umarım beenirsin sato .

arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler gayet güzel olmuş :cool: emeğinize sağlık....

magneta' Alıntı:
Kasırgaya da ayıp oldu unutmuşum :angel: ama acele ile bunu yaptım oynayın bakalım üstünde biras:eek:

kasirga52ni.gif

eyvallah eline sağlık üstad ama dediğin gibi birazda daha oynayan olursa bi kaç çeşit sevinirim

edit:ya adamın saçları dalgalansa olmaz mı:eek:

kasirga61' Alıntı:
eyvallah eline sağlık üstad ama dediğin gibi birazda daha oynayan olursa bi kaç çeşit sevinirim

yaptımda boyut dusuremedım :( 107 kb magneta yapar :)

kasirga52ni0yv.gif

kasirga52ni0cj.gif

:cool: :cool: :cool:

Acaba photoshop ile montaj yapılır mı? Nasıl yapılabilir? Yardım lütfen...

arkadaslar ben az önce yeni baslayanlarda bir avatar yardımı için konu acmıstım sizi tavsiye ettiler orada resimlerim var ben de avatar yapmak ya da yaptırmak istiyorum meraklıyım ama fazla bilgim yok bana da yardım edermisiniz? korkunc bişiler isterim ama tavsiyeniz olursa sevinecegim bu elimde ki resimler amatorce kalıyor biraz :(

turkce' Alıntı:
arkadaslar ben az önce yeni baslayanlarda bir avatar yardımı için konu acmıstım sizi tavsiye ettiler orada resimlerim var ben de avatar yapmak ya da yaptırmak istiyorum meraklıyım ama fazla bilgim yok bana da yardım edermisiniz? korkunc bişiler isterim ama tavsiyeniz olursa sevinecegim bu elimde ki resimler amatorce kalıyor biraz :(

100 mesaja ulaş seve seve yapılır ;)

ewet arkadaslar gene benn....:)
benim bu hatun kötü yollara düsmüs yaw haberimiz olmadan deistirem ben bunu....:(
bana şöle bi eleman olsa yalnız hüzünlü bi ifade bide benim nick yazsa nasıl olur acep....:angel:
walla yapana cook cok tesekkür simddiiden...:angel:

Geri