İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

arkadaşlar kolay gelsin,ya zahmet olmazsa:angel: banada şoyle uzerinde ismim yazan resmi şoyle eğlenceleli bişeyler olan bi avatar yapabilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkurler kolay gelsin:D

dreammaker' Alıntı:
arkadaşlar kolay gelsin,ya zahmet olmazsa:angel: banada şoyle uzerinde ismim yazan resmi şoyle eğlenceleli bişeyler olan bi avatar yapabilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkurler kolay gelsin:D

dreammaker0vl.gif

captain abi sende başlamışın...:)

p3simist' Alıntı:
eee bi zahmet..!! :cool:

Zahmeti falan yok yani :mad: İşimiz yoksa her zaman yabıoruz yardımızı... :angel:

dreammaker' Alıntı:

dostum bende yaptım..:)

anime12fh.gif

ya beyLer Bu böLümde Herkes geNeLde Resim düzenLeme Avatar FaLan İStedi Ben Pek FarkLı deiL ama Fırça İstiycem sizLerden aMa Diyseksiniz NasıL Fırça şöLe DövMe TipLeri oLsa KuruKafa Böcek FaLan İsteGim Biraz Zor oLdugu iÇin iLgiLenen oLursada TeŞeKKürü Borç biLirim Hadi Eyw.

sayın abilerim bunun gözlerinin yanıp sönmesini istiyorum ama hızlı değil yavaş bide uygun yerlerine (ahkiliteus) yazarmısınız yazılarda sırayla yanıp sönerse çok sevinirim ilgilendiğiniz için şimdiden tşkler

ahkiliteus' Alıntı:
sayın abilerim bunun gözlerinin yanıp sönmesini istiyorum ama hızlı değil yavaş bide uygun yerlerine (ahkiliteus) yazarmısınız yazılarda sırayla yanıp sönerse çok sevinirim ilgilendiğiniz için şimdiden tşkler

yaptım ama senin koyduğun resmin küçük halini koy...yavaşlama oluor açılırken.

Pit10' Alıntı:
yaptım ama senin koyduğun resmin küçük halini koy...yavaşlama oluor açılırken.

ya dierinin boyutu çok büyük şunun uygun tarafına yazsanız ahkiliteus diye böyle helboyunkine benzer bi şekilde yanıp sönsün ya:D

dostum sende çok şey istiyon amma...sen deseydin boyutunuda küçültün diye yapardık...şuan net cafedeyim ve ps yohk oke....
inş onuda başkası ypar...

Pit10' Alıntı:
dostum sende çok şey istiyon amma...sen deseydin boyutunuda küçültün diye yapardık...şuan net cafedeyim ve ps yohk oke....
inş onuda başkası ypar...

arkadaşlar yapabilirseniz rica ettim canın saolsun ya şu andaki avatarımda yeter:D

ahkiliteus' Alıntı:
arkadaşlar yapabilirseniz rica ettim canın saolsun ya şu andaki avatarımda yeter:D

o avatarla kendine laf ettirirsin sadece.. burda dostluk ve saygı içinde olalım .. birbirimizi kıracak işler yapmıyalım..!! :hhman: :eek:ut:

Bİ Tane Banner İstegim Wardı ?

Arkdaslar Bi Banner İstegim Olcaktı Yaparsanız Sevinirim Şİmdiden Tsk.Ler

Site Adı --> AskGribi.Net
Acıklama --> Gönüllerin Birleştigi Mekan

Boyutlar ;

1024 e 190

Buna Uygun Biişey Yaparsanız Sevinirim.

S.a Acil Yardim Lazim Lütfen..

Agalar Su resmin üzerine Sekil bir Yaziyla

Sol tarafa ( REKLAM OLARAK ANLAMAYİN LUTFEN BİR ABİMİN İSTEGİ KİRMAK İSTEMEDİM SİZDEN YARDİM İSTEDİM... ) Sol tarafa
Sag tarafa ise Sevgi ve Sohbetin Tek adresi..
Yada altli ustlu iste ne bilim YARATİCİLİK YAPİN.
Yazilarini Yazabilirseniz COOOOOOOOOOOOK Sevinirim Sİmdiden Tesekkur Ederim Cok Saolun...
Not: Ne olur Cok acil Nerdeyse yarim saat icinde lazim bna bu :(:(

Magneta Aga bea Ne bilim Pardon. Ama İste Dandirikten de olsa uzerine bi yazi atilsin Bende Photo Shop yok. F disk Cektim Neyse. Sen yapamazmisin bea aga. Dandirikten bile olsa bir tane yap yardim et bea nooooooolur bea :(

Agaaaaaaaaaaaaaa Coooooooooooook Saoooooooolasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Beaaaaaaaaaaaaaa Helal Magneta Allah An Kurban

Geri