İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Şu an 51.01 KB olan şu avatarı en fazla 48,8 KB yapabilirmisiniz monitoru camdan atacam :ter:

632801609883003419.jpg

Şimdiden thnx :)

magneta çookkk teşekkurler ellerin dert gormesin saol....:)

slm arkadaşlar ya sana photoshop ta bişey yap desem yaparbilirmisiniz afiş olucakta

istedigim
şöle gitarlı falan bi sehir radyosu yazan güzel bi afiş yaparsanız cok sewinirim arkadaşlar bi kac tanede olabilir :)

arkadaşlar 100 msj sınırı var.....

yaa benim pc ile ilgili bir problemim var buraya yazsam olu mu?

spoolsv.exe işlemcimin %100 çalışmasına neden oluyor! biraz araştırdım virüs oabileceğini öğrendim! bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

antseptic' Alıntı:
yaa benim pc ile ilgili bir problemim var buraya yazsam olu mu?

spoolsv.exe işlemcimin %100 çalışmasına neden oluyor! biraz araştırdım virüs oabileceğini öğrendim! bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

flood yapmışsın bi daha olmasın...
bi de burası photoshop bölümü mesaj atacağın yeri ii seç bence...:Sopa

ii geceler magneta sana bi resim gondersem siyah beyaz onu renkli yapabilir misin ....
yani resmin orjinali renkli ama ole nostalji olsun die siyah beyaz yapmıslar heralde ......
onu renkli hale getirebilir misin....
biraz deişik bi istek oldu ama......

ChAcMooL.cK' Alıntı:
ii geceler magneta sana bi resim gondersem siyah beyaz onu renkli yapabilir misin ....
yani resmin orjinali renkli ama ole nostalji olsun die siyah beyaz yapmıslar heralde ......
onu renkli hale getirebilir misin....
biraz deişik bi istek oldu ama......

o resim bana geldi sanırım chac.....
mezuniyet resmi dimi
fırsat bulduğum ilk anda yapmaya çalışıcam
ama vizeler başlıyo :(

ewet o resim .....
tamam ne zaman müsait olursan sorun deil ben olup olmazmı die bi sorem dedim....
walla simdiden tesekkürler......

bana 'GinGa 1907' yazan sarılacivert bi avatar yaparmısınız......bu arada ginga:futbol tanrısı demek..avatar bununla alakalı olabilirse sevinirim....kolay gelsin...

arkadaşlar benim isteğimi dikkate alan kimse varmı:)

Geri