İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

magneta' Alıntı:
baba ben aşktan filan anlamam:) tam adamını buldun aşk ile ilgili yazı yaz diye. sen soylesen daha iyi olur:p bence

o zaman yazı yazma kafana göre bişeyler yap sana bırakıyorum seni daha fazla sıkmak istemiyorum :)

p3simist' Alıntı:
ya bende cok istek yapıyorum ama :S YeR6tr.CoM yazsa... ya bana söyle bi site için index için arka plan resmi yapsanız siyah tonlar kullanılsa :S şunun gibi :)

bide buna uygun banner yapsanız ama o beyaz olsun arka fonu:)

text kırmızı ton;

text siyah ton;

hocam senden Bir Ricam olcak hocam benim allta verdiğim resimler ile oynasan sato falan yazsa biraz olur mu YADA bişiler yapsan kafana göre sana güveniyorum....

arkadaşlar aranısda avatardan anlayan varmı??????:)

Artık Kotayı Doldurdum Gectim Bile :) Bana 300x300 Doktorların Falan Oldugu 150kb Bir İmza yaparmısın? resim Bul deme Lütfen Aklımda Bir Resim Yok Olsaydı Kendim Ypacaktım :) cok tesekkur Ederim

arkadaşlar bana herhangi bi avatar yapabilirmisiniz

YAKİSİKLİ' Alıntı:
arkadaşlar aranısda avatardan anlayan varmı??????:)
Arkadaşım burası Photoshop bolumu ve sen bu bolum moduna(diğer arkadaşlarda olabılır) istekde bulunuyorsun.Yani hepsı bu işin umzanı sayılır.
Sen nasıl bişey sitediğini tarif et onlar ılgılenecekdır sanırım.

edit :ayrıca burayı mutlaka oku!!!
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=55705

ya farketmes avatar olsun üstünde yakısıklı yassın da ne olursa olsun

arkadaşlar benimle ilgilenecek varmı bnm şimdi acil çıkmam lasım yarın sabah geri gelirim

Arkadaşım arka arkaya yazmana gerek yok..!

Şimdi yazıcaksın akşama yada yarın birisi senin avatarını yapar..! Ama sen böyle yaparsan kimse sana bişi yapmaz..!

Flood yapmışsın iki tane arka arkaya mesaj yazmak flood demek ve yasak..! Mesajlarını birini silmelisin..!

Edit: Al işte yazık oldu..!

J@CK@L' Alıntı:
Arkadaşım burası Photoshop bolumu ve sen bu bolum moduna(diğer arkadaşlarda olabılır) istekde bulunuyorsun.Yani hepsı bu işin umzanı sayılır.
Sen nasıl bişey sitediğini tarif et onlar ılgılenecekdır sanırım.

edit :ayrıca burayı mutlaka oku!!!
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=55705
Arkadaşımız daha gecenlerde flood yuzunden ban almıstı.Biraz once uyarmama ragmen hala flood yapıyor.
Flood u ögrenmeden olmaz.2 gün uzaklastırıldın.

prowl cook teşekkürler :=) valla ilgilenen tek sensın diğer arkadaslarda yapabilir .. :)

bunada aynen
2_k.gif

bunun gibi bişey istiyorum.Mümkünse
kskkk0zf5iq.gif

(başkada bişi istemıyecem. bu son olsun :p)

Sato basit bişi oldu ama yaptık bişiyler :clap:

Cree' Alıntı:

Sato basit bişi oldu ama yaptık bişiyler :clap:

buda iyi be hocam tşk ettim ellerine sağlık

arkadaslar birisi su fotoy a biras efekt versın arka planı filan değiştirse :) güsel olur yane :D neyse bi dj için güsel bişi yapsanız yeter

resim0015gi.jpg

lem bana diyeydin bişiler yapardım:D

olm burda yaparlar + hem istediğim biras zor :D seni aşar :D ehuehe şaka şaka yap sende hade bklım :)

Geri