мάgηєtά
New member
KeViN NasH' Alıntı:ßenim İstek ßoşa HerhaLde mİLLet ßenimkinede Göz Atsanız Diom
acele etmeyeceksin kardeşim sabır
KeViN NasH' Alıntı:ßenim İstek ßoşa HerhaLde mİLLet ßenimkinede Göz Atsanız Diom
DeathSouL' Alıntı:seLamun aLeykum
Ya sting kardeş
Şu Resmimde gözlerimde ısık yanıp sönüyor ve yanağımdada terminatör gibi robot tarzı bişe bi avatar yapabilirsen bana çok minnettar kalırım
Birde şu resme istediğin bi tarz efeck verebilirsen bunu ablam istedi Bilmem ayıp olurmu 2 istek ama
iyi Forumlar
Şimdiden çok tşk.ler
magneta' Alıntı:tam olarak ne istemiştin ben valla kasırga ile aşk arasında bi bağlantı kuracak avatar yapamadım
nasıl bişi olsun?
PiShLik' Alıntı:Selamlar HackHell Yonetimi Yaklasık Hergun HackHelll e Takılıyorum Ama Fazla Bilgim Olmadıgı İçin Bi Faaliyet Yapamıyorum ama Vakit Buldukca Sizlerin Yaptıgı Calısmalara Bakıyorum ve Bişeyleri Bİyerden Ogrenmeye Baslıyorum...
Sizlerden Bi Banner İstegim Olcaktı Bi Tane Sitemiz Varda Oraya Bİ Banner Rica Etcektim Mumkun OLursa Bİ Zahmet
Site Adı --> Askgribi.Net
Fikilerinizi Bekliyorum...
Mono Abi Ve Diger Arkdasların Yaptıkları Cok Guzel Calısmalar...
Antiquitias' Alıntı:Sting Senden Bir Ricam olcak üniversite Çapında bir Halk Oyunu Ekibimiz var. Bunun için Senden Afiş için Bir Logo Rica Edicem Verdiğim Resimlerle ilgilenirsen Minnettar Kalırım Boyutunun Büyütülmesi Ve Üzerine Anadolu Mozaik Dans Grubu Yazarsan Çok Sevinirim . . .
kasırga' Alıntı:bi adam olsun saçlarını rüzgar savursun,alt taraftada yanıp sönen aşk ile ilgili bi yazı (istediğini yazabilirsin) yazarsan sevinirim
bide kanlı bi avatar yaparsan sevinirim bunun nasıl olcağı önemli değil
bide avatarlara Kasırga yazarsan iyi olur çok şey istedim farkındayım ama ilk ve son olacak şimdiden teşekkürler
100 mesaja ulaş öyleemek1907' Alıntı:bana emek1907 yazan hoş bir avatar bir avatar yapabilir misiniz?
emek1907' Alıntı:ya online sürem ile kurtarmıyor muyum...
magneta' Alıntı:memnuniyetle yapılır kardeşim ama 100 mesaj sınırı var 100 mesaja ulaşınca tekrar isteğini yazarsın
bu arada zonguldağın neresinden?