İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

kaptanım bak söz verdim son isteğim :=)

Harbi bu sabit istek başlığı açmakla hata ettin magneta :) İhtiyacı olan olmayan herkes birşeyler istemeye başladı napcan bilmem yardım etmeye çalısıyorum ama bu kadar istek bitmeeeessssss:)

ya ben unutulmusum :) saka bıryana da musaıt oldugunuz zaman benıde bı aradan cıkartın ... Ama isim gecsın Nightwolf dıyeeeee sımdıden tesekkurler

arkadaşlar şu benim avatarım olacak bunun gözlerinin kırmızı yanıp sönmesini ve bir yerinede sırayla yanıp sönerek ahkiliteus yazarmısınız

captan we magneta arkadaşlarım.. sizden ufak bir isteğim olacak..magneta öncelikle saol ama pek beğenmedim önekini...

benim isteğim avatar olucak... MÜMkünse Angelina Jolie fotosu olsun aşkıma güsel bişiler yaparsanız sewinirim...resim war die wermiorum yoksa eğer birkaç wallpaper war..

naser' Alıntı:
ya ben unutulmusum :) saka bıryana da musaıt oldugunuz zaman benıde bı aradan cıkartın ... Ama isim gecsın Nightwolf dıyeeeee sımdıden tesekkurler

ayıp ediyon galatasaraylı arkadaşım yaw yapmazmıyız:)

bu animasyonu bi yabancı sitede görmüştüm benzerini yapmaya çalıştım ama işte boyutlar beni zorladı ancak 102x102 boyutu istenileni karşıladı neyse buyur;

632774251798182752.gif
46kb

ahkiliteus' Alıntı:
arkadaşlar şu benim avatarım olacak bunun gözlerinin kırmızı yanıp sönmesini ve bir yerinede sırayla yanıp sönerek ahkiliteus yazarmısınız

Yaa kardes kusura bakma elimden bukadarı geldi yanıp sönen yazıyı magneta anlattı ama anlamadım delirecem yaa çok karışık kafam almadı bana videosu lasım anca :)

639295602006606.GIF

furkan1988' Alıntı:
Yaa kardes kusura bakma elimden bukadarı geldi yanıp sönen yazıyı magneta anlattı ama anlamadım delirecem yaa çok karışık kafam almadı bana videosu lasım anca :)

karışık değil lem:)

632774310020405188.gif
18 kb
632774314816163110.gif
15 kb

squlachi' Alıntı:
captan we magneta arkadaşlarım.. sizden ufak bir isteğim olacak..magneta öncelikle saol ama pek beğenmedim önekini...

bende beğenmemiştim zaten:)
squlachi' Alıntı:
benim isteğim avatar olucak... MÜMkünse Angelina Jolie fotosu olsun aşkıma güsel bişiler yaparsanız sewinirim...resim war die wermiorum yoksa eğer birkaç wallpaper war.....

ne yazılacak üstüne....nick?

ya ne kralını yapacam ugrastım ama kötü oldu nieyse yapamadım :D nese ok :D

Arkadaşlar benim siteme 960 x 150 pixel banner lazım ilgilenen arkadaş var sa burada yazsın sitenin bilgilerini PM olarak yollayayım şimdi burda yazarsam reklam olur :D

magneta' Alıntı:
ayıp ediyon galatasaraylı arkadaşım yaw yapmazmıyız:)

bu animasyonu bi yabancı sitede görmüştüm benzerini yapmaya çalıştım ama işte boyutlar beni zorladı ancak 102x102 boyutu istenileni karşıladı neyse buyur;

632774251798182752.gif
46kb

Sen var ya sen Bitanesin :) :p :D

magneta' Alıntı:
furkan1988' Alıntı:

karışık değil lem:)

632774310020405188.gif
18 kb
632774314816163110.gif
15 kb

bende beğenmemiştim zaten:)

ne yazılacak üstüne....nick?

arkadaşlar elinize sağlık hepside güzel olmuş

Arkadaşlar banada bi tane yaparmısınıs.PsyCoFoX die yannıp sönsün güsel bişey olsunda ;).Şimdiden thanks.

magneta' Alıntı:
beklemen lazım acele etme herşeyin bir sırası var

naser renkler değişti.....

nightwolfbey8aa.gif
44.7 kb

kafayı yicen dostum biraz ara ver istersen...

admix doğru sölüyo yaff walla biraz ara ver abi..:)

Geri