Hell
Başarıda bir sanattır.
kaptanım bak söz verdim son isteğim :=)
p3simist' Alıntı:
naser' Alıntı:ya ben unutulmusum saka bıryana da musaıt oldugunuz zaman benıde bı aradan cıkartın ... Ama isim gecsın Nightwolf dıyeeeee sımdıden tesekkurler
ahkiliteus' Alıntı:
furkan1988' Alıntı:Yaa kardes kusura bakma elimden bukadarı geldi yanıp sönen yazıyı magneta anlattı ama anlamadım delirecem yaa çok karışık kafam almadı bana videosu lasım anca
squlachi' Alıntı:captan we magneta arkadaşlarım.. sizden ufak bir isteğim olacak..magneta öncelikle saol ama pek beğenmedim önekini...
squlachi' Alıntı:benim isteğim avatar olucak... MÜMkünse Angelina Jolie fotosu olsun aşkıma güsel bişiler yaparsanız sewinirim...resim war die wermiorum yoksa eğer birkaç wallpaper war.....
magneta' Alıntı:ayıp ediyon galatasaraylı arkadaşım yaw yapmazmıyız
bu animasyonu bi yabancı sitede görmüştüm benzerini yapmaya çalıştım ama işte boyutlar beni zorladı ancak 102x102 boyutu istenileni karşıladı neyse buyur;
46kb
magneta' Alıntı:furkan1988' Alıntı:Yaa kardes kusura bakma elimden bukadarı geldi yanıp sönen yazıyı magneta anlattı ama anlamadım delirecem yaa çok karışık kafam almadı bana videosu lasım anca
karışık değil lem
18 kb
15 kb
bende beğenmemiştim zaten
ne yazılacak üstüne....nick?
arkadaşlar elinize sağlık hepside güzel olmuş
ehehe yapta güsel bişi sende beğen bende Angelinamın üstüne istiremmm pls..magneta' Alıntı:bende beğenmemiştim zaten
Dark_Crazy' Alıntı:arkadaşlar bana banner yapabilecek olan yok mu ?
magneta' Alıntı:beklemen lazım acele etme herşeyin bir sırası var
naser renkler değişti.....
44.7 kb