İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

hellboy beğenmezsen değiştiririz j@ck@l ınkine benzer

hellboy41tg.gif
34kb

PİT10 avatarların istediğin gibi olmuşmu:)

pit102o5xo.gif
44.5 kb
:D:D:D
pit10o0kv.gif
40 kb

p3simist' Alıntı:
bide bana yap bide bana :D :D :D
Kardes bence sen hiç dokunma cok sekil bi avatarın var.:clap:

Bu arada bi arkadas istemişti msnde adını unuttum kim olduğunu bilmiyom:)

608121319106159.GIF

656815744171206.GIF

Biri yavaş biri hızlı gibi yapmıştım ama aynı gibi duruyo anlamadım.

saol magneta ellerine sağlık...
pit102o5xo.gif
buna çok güldüm:D:D

p3simist' Alıntı:
bu bir

bu iki

bu 3

bir fenerli olarak yapt1m :) neyse begen1rs1n in_ begenmessen buraya yaz tekrar bakar1m . zaman buldukca
arkadaşım fenerbahçemiz için de yaparsan sevinirim,
şimdiden eline-emeğine-yüreğine sağlık:clap:

MustiX' Alıntı:
dostum kizmaa ama senin kadara bir resimde bu kadar çok avatar isteği yapan görmedim :D neyine yetmiyor bu avatarlar yaa :boks: photoshop bolumunde ayrıyeten baslık vardı sana ait avatar isteği orada birsuru calisma geldi burada hala istiyon bizzat ben de yaptım sana avatar :cool: :D

1- Zor beyenirim..!

2- kendime ait başlık vardı bu bölüm açılınca kapandı..!

3- Orda 2 kişi avatar yaptı

4- 1. sen yaptın boyutu 140 Kb çivarındaydı..

5- 2. Beyenmedim ..!

Umarım açıklama yeterli olmuştur...

Ayrıca Magneta teşekürler :=)

008jd.gif

Dostum yandaki avatarım gibi solariz tarzı kırmızı - beyaz kombinasyonu Yazı tipi ise sıradan bir yazı tipi olmasın rock vb. yerlerde kullanılan yazı tipleri olabilir değişik bir tarz diyebilirim mümkünse birden fazla seçenek sun :) Burada istediğim herşeyi bulabiliyorum sağolasın magneta!!

deprem efekti gibi bişide çok cazip gelmiştir bana her zaman 2 - 3 bişi ortaya koyarsan çok sevincen be baba eyw..

bende bırseyler ıstıyorum arkadaslar..... Ama ismimim Nightwolf olmasını istiyorum ..... Nasıl olmasını size bgırakıyorum ..... Sız yapın ben begenırım ne de olsa el emegi

LiEqB' Alıntı:
008jd.gif

Dostum yandaki avatarım gibi solariz tarzı kırmızı - beyaz kombinasyonu Yazı tipi ise sıradan bir yazı tipi olmasın rock vb. yerlerde kullanılan yazı tipleri olabilir değişik bir tarz diyebilirim mümkünse birden fazla seçenek sun :) Burada istediğim herşeyi bulabiliyorum sağolasın magneta!!

deprem efekti gibi bişide çok cazip gelmiştir bana her zaman 2 - 3 bişi ortaya koyarsan çok sevincen be baba eyw..

istediğn animasyon çok yer tutuyor 150x140 boyutunda 99 kb:) [aşağıda]
lieqb3ic.gif

ama boyutu 95x95 yaparsak anca 47.8 kb a düşüyor [aşağıda]
lieqb60sf.gif

karar senin animasyon az olacak ama avatar boyutu büyüyecek yada avatar boyutu küçük kalacak, kullandığın bi program varsa optimize etmeyi dene istersen...

alternatif olayına gelince bi süre sonra alternatif yapılır:)

Baba mükemmelsin yazı tipini kendi avatarımda ki gibi yapıp bir altarnetif getirirmisin :) imkanım olsada 100 kere teşekkür etsem :)

Magneta sana söz veriyom bu bu ay istediğim son şey olcak belki çok istedim belki yordum seni ama bu seferki isteğim kesin ve vaz geçm,iyicem :=)
hellavatar6my.jpg

LieqB den esinlerndim :=)

şimdi
image.php

Solarizdeki gibi benim avatarın altına ama tam tamınma aynısını hellboy726 yazıcak şekilde istiyom :=)
Aynı renk,aynı büyüklük v.s :)
Çok oldum ama : P

İdare et :=)

hellboy726 ben iki ayrı şey istedim yüzüm kızardı sende amma arsızmışsın :D Güzsel avatarın bence hellboy yazısı siyah olursa daha da güzel olur bu efekler senin avatarına gitmez ;) (takılıyorum alınma)

kolaay gelsn:D:D:D

Bana da Tuğra NeT&CaFe Yazan bir wallpaper yapabilrmisnz:p

hellboy9ky.gif

İsteğinle pek alakası yok ama al hellboy ama artık wallaha yeter... Magneta'yıda burdan sana hala avatar yaptığı için kınıyorum

Geri