Kardes bence sen hiç dokunma cok sekil bi avatarın var.:clap:p3simist' Alıntı:bide bana yap bide bana
arkadaşım fenerbahçemiz için de yaparsan sevinirim,p3simist' Alıntı:bu bir
bu iki
bu 3
bir fenerli olarak yapt1m neyse begen1rs1n in_ begenmessen buraya yaz tekrar bakar1m . zaman buldukca
pit10' Alıntı:saol magneta ellerine sağlık...
buna çok güldüm
MustiX' Alıntı:dostum kizmaa ama senin kadara bir resimde bu kadar çok avatar isteği yapan görmedim neyine yetmiyor bu avatarlar yaa :boks: photoshop bolumunde ayrıyeten baslık vardı sana ait avatar isteği orada birsuru calisma geldi burada hala istiyon bizzat ben de yaptım sana avatar
ama ben bunu kullanacammagneta' Alıntı:oylesine espiri olsun diye yaptım zaten
LiEqB' Alıntı:
Dostum yandaki avatarım gibi solariz tarzı kırmızı - beyaz kombinasyonu Yazı tipi ise sıradan bir yazı tipi olmasın rock vb. yerlerde kullanılan yazı tipleri olabilir değişik bir tarz diyebilirim mümkünse birden fazla seçenek sun Burada istediğim herşeyi bulabiliyorum sağolasın magneta!!
deprem efekti gibi bişide çok cazip gelmiştir bana her zaman 2 - 3 bişi ortaya koyarsan çok sevincen be baba eyw..
LiEqB' Alıntı:Baba mükemmelsin yazı tipini kendi avatarımda ki gibi yapıp bir altarnetif getirirmisin imkanım olsada 100 kere teşekkür etsem
seberhan1907' Alıntı:kolaay gelsn
Bana da Tuğra NeT&CaFe Yazan bir wallpaper yapabilrmisnz