PRotype
Game Spider
magneta' Alıntı:
Abi Saolasın Ellerine sagLık fakat bir ricam daha olacak arka plan Beyaz yapabiLir misin ve golgelendirme koyabiLirsen ne MutLU Bana Lutfen abi valla cok guzeL oLMus!!
magneta' Alıntı:
PRotype' Alıntı:Abi Saolasın Ellerine sagLık fakat bir ricam daha olacak arka plan Beyaz yapabiLir misin ve golgelendirme koyabiLirsen ne MutLU Bana Lutfen abi valla cok guzeL oLMus!!
p3simist' Alıntı:abi bana yaptıgın o goz ve hatunlu resmın arka fonu beyaz olan war mı? onu yapsan bana bi :S cok oldum ama
bide göz yapmasan daha güsel bişi yapsan o da güsel ama nyse sen anlarsın bizi
hackhellinki gibi beyaz olsun
hellboy726' Alıntı:MAgneta benim istek uçtu galiba =)
magneta' Alıntı:yok uçmadı gelecek yakında
diğer ps ci arkadaşlarda hiç yardımcı olmuyorlar son günlerde bi furkan yapmış bişey o kadar
İnsallah işine yaramıştır .Ayrıca bayadır giremiyodum adsl kesilmisti artık buralardayım isteklere elimden geldiğince yapcam bişeyler.ahkiliteus' Alıntı:furkan kardeşim çok saol ya ellerine sağlık
Avatar konusunda pek becerikli değilim küçük olduğu için pek bişey sığdıramıyorum ama yaptım bişey sen ayrıntılı olarak söyleyeymişin nasıl bişey istediğini onu yapardım ama alternatif olarak bu varhellboy726' Alıntı:Furkan hocam ilk benimkinden başlasak istek almaya :=)
Bunda biraz değişiklik istiyorum :=)
Acaba magneta nasıl yapcak çok merak ediyorum :=)
hellboy726' Alıntı:Furkan hocam ilk benimkinden başlasak istek almaya :=)
Bunda biraz değişiklik istiyorum :=)
Acaba magneta nasıl yapcak çok merak ediyorum :=)