İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

unutmadan magneta 49,9 Kb lık büyüklük değişmiş : (

Max. Resim ebatı 150 x 150 Pixel ve 48,8 KB ´dir. (Hangisi daha küçükse)

0,1 kb :=)

arkadaşlar şu resime alengirikli bi şekilde AHKİLİTEUS yazarmısınız size zahmet çok hörmete geçer şimdiden tşkler

Arkadaşlar; http://www.hackhell.com/showthread.php?t=53375 şu linkteki teklifim buradada geçerlidir, bana yardım edebilecek olan varsa cidden çok güzel olur ya.
Ayrıca eğer isterse ki istemeside doğaldır kafadan 50ytl su yol elektrik olarak geri dönebilir :D heh
PM atın msn 'den laflayalım

arkadaşlar kusura bakmayın işim çıktı bugun o nedenle anca bu saatte gelebildim en kısa sürede isteklerinizle ilgilenilecektir...

PRotype' Alıntı:
Abi Saolasın Ellerine sagLık fakat bir ricam daha olacak arka plan Beyaz yapabiLir misin ve golgelendirme koyabiLirsen ne MutLU Bana Lutfen abi valla cok guzeL oLMus!!

arkadaşınki kolaydı ondan önce yaptım kimse alınmasın

p3simist' Alıntı:
abi bana yaptıgın o goz ve hatunlu resmın arka fonu beyaz olan war mı? onu yapsan bana bi :S cok oldum ama

bide göz yapmasan daha güsel bişi yapsan o da güsel ama nyse sen anlarsın bizi

hackhellinki gibi beyaz olsun

oke göz yapmayız ama sonra mesela yarın, o kız resminin arka fonu beyaz olanı ise aşağıda

yer59ap.jpg

yer525fw.jpg

yer535kx.jpg

arkadaşlar konu açtım sanırım kapanmış yapmıcaksanız söylerseniz bekleyip durmayım:) bu resime AHKİLİTEUS yazarmısınız resime uygun bi şekilde nasıl olursa artık usta sizsiniz

MAgneta benim istek uçtu galiba =)

magneta' Alıntı:
yok uçmadı :) gelecek yakında

diğer ps ci arkadaşlarda hiç yardımcı olmuyorlar son günlerde bi furkan yapmış bişey o kadar:)

Avatarımı her 500 mesajda bir değiştiriyorum :=)
O yüzden beni 500 mesaj idare edicek gibi bişi olsun arkadaşlar :=)

valla ben yapcam da ps yok :D silindi :D nyse hafta sonu dönüyorum...

Furkan hocam ilk benimkinden başlasak istek almaya :=)

hellavatar6my.jpg

Bunda biraz değişiklik istiyorum :=)

Acaba magneta nasıl yapcak çok merak ediyorum :=)

hellboy726' Alıntı:

hellavatar6my.jpg

Avatar konusunda pek becerikli değilim küçük olduğu için pek bişey sığdıramıyorum ama yaptım bişey sen ayrıntılı olarak söyleyeymişin nasıl bişey istediğini onu yapardım ama alternatif olarak bu var:)

10ng.gif

ne bilm böle arkada yıldız gibi bişi varya onu böle döndürsek :=)
Sonra J@K@L daki gibi hackhell le jakal yazısı vardıya böle tek tek yaniyo :D
onun gibi hellboy yazsak olabilir :)

Kyle007 nin istegi;

arkadaşım butonlardaki yazılar değişecekmiydi bilmiyorum değiştirmedim linkleri ekledim nasıl yapıldığını işlerim azalınca anlatırım buyur bakalım....:)

http://rapidshare.de/files/14951934/kyle.rar.html

digerleri yolda:

bundan sonra pm den istek kabul etmiyorum once isteyenlerinkini yapacam ama sonrası yok:)

Dostum çok sağol..Yazıları ben değiştiririm..Ayrıca nasıl yaptığını da dediğin gibi müsait bir zamanında anlatırsan sevinirim..Tekrar tşkler..

hellboy726' Alıntı:

hellavatar6my.jpg

dostum kizmaa ama senin kadara bir resimde bu kadar çok avatar isteği yapan görmedim :D neyine yetmiyor bu avatarlar yaa :boks: photoshop bolumunde ayrıyeten baslık vardı sana ait avatar isteği orada birsuru calisma geldi burada hala istiyon bizzat ben de yaptım sana avatar :cool: :D

Geri