İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

pchacker' Alıntı:
Magneta gene İş bası kolay gelsın..Musterı varmı?

oo durex olmazmı bitmiyoki :D:D:D

hackerss (torpilli)' Alıntı:
Arkadaşlar banada bi tane yaparmısınıs.PsyCoFoX die yannıp sönsün güsel bişey olsunda ;).Şimdiden thanks.

psycofox1dp.gif
44 kb

ya abi banada scorpıonun olduu şole köşede filan hareketli bi scorpıon yazısı olan bi avatar yapsan olmasmı şimdiden teşekkür

çok saoL güsel olmuşda başka türlü yapabilirmisn daha deişik efectlerle tabi işin yohsa.şimdiden thanks ve kolay gelsin.

isteğe bakın şimdi :D:D:D

magneta bana Teşekkür Et die buton yap ama böyle yanısın sönsün filan böle boyutu büyük olmasın 2 kb olursa iyi olur :)

abi niye bana bakmıyo ya bişi istedik bize cevap yazan bile yok

beyler lütfen sakin olun + magriman burası photoshop bölümü :mad:

XY_SCORPION' Alıntı:
abi niye bana bakmıyo ya bişi istedik bize cevap yazan bile yok

neden işin kolayına kaçılıyor anlamıyorum sitede birsürü ders mevcut, gayet açık anlatımlar var, bir saat bölümü gezip bu dersler çok rahat anlaşılır, olmadı ps açılır derslere baka baka bişeyer yapılır...

senin isteğinede cevap verilecektir sen sanıyorsunki biz sadece oturmuşuz pc karşısına açmışız ps yi paso avatar filan yapıyoruz....

o zaman bu bölümde ders vermenin manası yok sadece bu başlık olsun gelen istekler cevap bulsun....

yapmayın beyler işin kolayına kaçmayalım.....

slm Arkadaslar bana 818101 px boyutlarında kırmızı bordo arkaplanın uzerine elektrik şişek figürü yapabilirmisinz benim yaptıklarım olmadı:( banner yapacağımda simdiden cok tesekkür ederim

magneta edit: alıntı yapacağıma edit demişim sorry

Bafone' Alıntı:
slm Arkadaslar bana 818101 px boyutlarında kırmızı bordo arkaplanın uzerine elektrik şişek figürü yapabilirmisinz benim yaptıklarım olmadı:( banner yapacağımda simdiden cok tesekkür ederim

100 mesaj sınırı yazıyor ilk sayfada 100 mesaja ulaş seve seve

peki tesekkur ederim

Geri