İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

HaCKeRSS' Alıntı:
Arkadaşlar banada bi tane yaparmısınıs.PsyCoFoX die yannıp sönsün güsel bişey olsunda ;).Şimdiden thanks.

Bu Arkadaş Benim Tarafımdan Torpillidir... Benim Bir Kaç İşim Olduğumdan Dolayı İlgilenemedim... Magneta'ya Selam :lol:

By CaPTaiN' Alıntı:
Bu Arkadaş Benim Tarafımdan Torpillidir... Benim Bir Kaç İşim Olduğumdan Dolayı İlgilenemedim... Magneta'ya Selam :lol:

kaptan kızma ama şu anda Ps bölümü neredeyse ölü bölümler arasına girdi giricek. Bence çok fazla ilgilenmiyorsun dostum rastgeliyorum baska konular acıyorsun biraz buraya yüklensen süper olacak Leo da yok... gerçekten tadı kalmadı... :(

AdmiX' Alıntı:
kaptan kızma ama şu anda Ps bölümü neredeyse ölü bölümler arasına girdi giricek. Bence çok fazla ilgilenmiyorsun dostum rastgeliyorum baska konular acıyorsun biraz buraya yüklensen süper olacak Leo da yok... gerçekten tadı kalmadı... :(

Magneta ile şöle haberli çalışsak çok güzel olacakta pek iletişim sağlıyamıyoruz msn'e falan gelmior... Öle Şİrket hesabı Bir şeyler yapalım isterse beklerim hep açık benim msn :clap:

Derim Topu Magneta'ya atarım :)

By CaPTaiN' Alıntı:
Magneta ile şöle haberli çalışsak çok güzel olacakta pek iletişim sağlıyamıyoruz msn'e falan gelmior... Öle Şİrket hesabı Bir şeyler yapalım isterse beklerim hep açık benim msn :clap:

Derim Topu Magneta'ya atarım :)

pm salla ona konuşun işte canlılık getirelim... ;)

bende topu göğsümle yumuşatıp; sadece bizim konu açmamızla bitmiyor iş derim ve topu uyelere atarım o zaman:D

misafir umduunu deil bulduunu yer bro ya adam bıkmış yapa yapa :D

eline saglık emakin... her zaman grafik işlerini Photoshop FLash bölümüne at oke ?

resimsel olanları ise türüne göre komedi felan bölümüne at canım benim :D

SQULACHİ' Alıntı:
çok anlamlı olmuş be magneta ama tyazı fontun mu yok fakir mi kaldın ne bu font:D daha çoık alternatif istesem ayıp edermiyim:D

squlach7kk.gif

Al Canım Çeşit Olsun :clap:

valla bende bi avatar istesem ayıp olmaz demi bu konuda olduk ca cahılım yardım beklıyorum saygılarla şehzade barış

magneta avatar için thenx hemen koyuyorum sağolasın beni 500 mesaj götütür bu avatar :)

Magneta gene İş bası :D kolay gelsın..Musterı varmı?

Geri