Yatakta cinsellik dışında ne yapılır?

bi kere şimdi yatakta öyle sex, uyumak filan bunlar hep olan şeyler

bide bnm sevdiğim mesela kuzu çevirme yatak üstünde mangal güzel,

4 erkek poker oynamak (içkili, mezeli),

yatak üstünde uzun eşek (çift kişilik olursa yararınıza),

karete, boks, judo, tekwando, aikido yapmak,

8 veyahut 9 kişi Anna'nın tenis maçını izlemek,

sonra yatak üstünde 6kişilikten 2 takım su topu oynamak,

bunlar az gelirse at'a binmek, dağcılık, treking, snowboarding, wind surfing yapmak,

yetmezse oltayı hazırlayıp balık tutmak, olmadı dalmak böyle gider yatakta yapılcak çok şey var arkadaşlar iki şeyle sınırlamıyalım lütfen lütfen
:hhcool :hhcool :hhcool

:eek:

VALLA BEN YATAKTA NE OLURSA YAPARIM YANİ GOCUNMAM BÖYLE SEYLERDE BİLİYORRMUSUUN ...KAHVALTI GETİRİRİM ÖĞLE YEMEĞİ AKŞAM YEMEĞİ SONRICIĞIMA ÇOK OKKALI YASTIK SAVAŞI YAPARIM VALLAHA HANİ Bİ KERE KODUNMUYDU ORDAN DİREK UYKUYA GEÇERİZ BİLİYORRMUSUUN:durdurun ADAYLARA DUYRULUR PM LERİ BEKLİYORUM :durdurun :hhaşık

en güzeli TV izlemek, illa cinsellik diyen arkadaşlarada helal olsun 7/24 hergün aynı şey hani derler ya papaz hergün pilav yemez diye sizde yiyor sanırım :D

madartemis' Alıntı:
en güzeli TV izlemek, illa cinsellik diyen arkadaşlarada helal olsun 7/24 hergün aynı şey hani derler ya papaz hergün pilav yemez diye sizde yiyor sanırım :D
güzeldi

ben herkese katılıorum

walla en son yatak odamda yaptıgım şey onu yataga baglayıp bi temiz becermekti kusura bakmayın ama benım fantezimde bu :)

aslında bana takılanlarda bundan hoşlanıyo nası bi kişilikse

KaranLık' Alıntı:
Onu uyurken seyretmek

Sevgilinizin gözünü açacak hali yokken siz cin gibiyseniz, biraz oyalanın ve onun uykuya dalmasını bekleyin. Sonra da onu uyurken seyredin, sarılıp saçlarını okşayın, kulağına tatlı sözler fısıldayın. Sizi tam anlamıyla duymuyor olabilir, ama özellikle derin uykuya geçmediyse, bilinçaltında söylediklerinizi algıladığından emin olabilirsiniz. Uykunun erkeğinizin yüzüne verdiği masum ifadeyi görün ve büyük aşkınızı hem ona, hem de kendinize bir kez daha tekrarlayın.

en saçması bu nie izliyim ki zaten uyuyo:D:Duyuyosa kafanı dinlemenin tam sırası demektir...:D:D

KENDİ GÖRÜŞÜNÜ KENDİNE SAKLA

yaMaKaSi' Alıntı:
hoş görmek lazım onu da daha sevgilisinin dizlerinde uykuya dalıp da öpücüklerle uyandırılmanın tadını , AŞK ın anlamını çözemiştir... :)

1 Numarasın Kim tutar seni ; ) :goz:

yaMaKaSi' Alıntı:
hepsi okey de şu yatakta kahvaltı olayı cıx.... nimet çarpar walla :):):D ayakları uzatıpta yemek yemek nimete saygısızlıktır.... bazen görüyorum sosyete kızlarını masa da yemek yiyorlar bacak bacak üstüne ben hiç tasnif etmiyorum..
doğru söze ne gerk

AYYY KARANLIK VARYAA HARBİ ODUNSUN SEN YAA KUSURA BAKMA AMA:hhsopa

sevgililiğin ilk zamanlarında erken kalkıp onu seyretmek gerçekten çok romantik ve güzeldi. devamlı erken kalkıp onu uyurken seyrederdim. aradan 11 sene geçip evlenince yatakta sex ve uykudan başka bir şey yapmaz olduk. ha birde uykumuz kaçıp sex yaptıktan sonra günün değerlendirmesi ve dedikodu çok güzel oluyor :D

yatakta neler yapabilicemizide öğrenmiş oLduK.. :=)

Gereksiz buldum :S Nedenlerim var hemen atlamayın :S .
1. Türkiyede kitap okunmuyor :D
2. Kadınların izlediği programları erkekler izlemez :D
3. Uyurken izlemek yerine genelde ona eşlik edip uyumak gelir içinden insanın. Zaten seviyorsunuzki yanındasınız. Bunu saçma salak yöntemlerle ispatlayama çalışıp boynunuzun tutulmasını istemiyorsanız azıcık mantık yürütmeniz yeterli :)
4. Kahvaltı olayını asla erkekler kolay kolay hazırlamaz. Hazırlasa bile o kocaman yatakta yek yer :D
5. Bu yazdıkların daha çok avrupai şeyler. Kendi kültürümüzde ayakta yapabileceğimiz bi çok şey varken neden yatağa bu kadar taktık ? Sanırım yıllardır uyutulduğumuz için ...

Güreş
2 metre engelli
Yatak balesi

PlayStation
F1 izleriz
4xos1o8.gif

Sabah sabah beni güldürdün ya :-D .. Çok sağol.

abi yemek yeni

tv izlenir

uyulur

sohbet edilir

kitap okunur

laptopla internete girilir

kestirilir

oturulur vs.. bu böle gider yani :D

Güreş
2 metre engelli
Yatak balesi

:D :D çok iyiydi :D

valla ben yatayım sevdiğimin yanına saatlerce birbirimizi seyredelim muhabbet edelim sarılıp yatalım istiyom ama on dakka sarılınca ateşim çıkıyo mevzunun şekli değişiyo sonra

Notebook ile internete girmek :)

Uyumak yahu ne yapacaz başka

yada onun saçlarını okşamak :goz:

Geri