Yatakta cinsellik dışında ne yapılır?

Ayyy Sizde Karanlik Gibi Orman Kaçkinisiniz Veee Hiç Romantik Değilsiniz

Erkek Milleti Fazla Bişey Beklememek Lazim :)

Aslında sorun erkek olmak değil gercekci olmak.

Erkekler aklından gecen düşünceleri rahatlıkla yazabılıyor ama kızlar oyle degıl.

tabiki romantıkde olacaksın yeri gelecek saclarını oksuyacaksın seveceksın

ama devamlı oyle mal mal bakıp sacını oksayınca romantık olunuyorsa istemıyorum ben .

Benimle birlikte olacak kişide bunu bılecek.Zaten beni tanıyordur :)

Herşeyın yeri var yatakta ben catır catır sevişirim kardeşim o kadar :D

. Varsa başka böle acıkca soleyebılen cıksın konussun yada sonsuza kadar sussun :D

Kızların da ne mal oldugunu biliyoz.Onun için hiç romantizm romantizm dıye kasmayın :D

sordugun soruya bır bak :]

baska nasıl cevap verelım :p

Hani desenkı kız nasıl tavlanır?Sana kıtap gibi okurum :]]]]

Ama bu soruda cevaplar gayet basit= SEX

Pes Ettim Size Laf Yetiştirmiyorum

bence yatak odasına en güzel gidecek şey televizyonun yanı sıra söyle büyük güzel bir akvaryum.onun karşısında izleyerek dinlenmek gibisi yok. yatakta yapılacak değişik şeylere gelince tabiki yaratıcı olmak ve farklı şeyler bulmak lazım değilse yatak odası tuvalet gibi başka bir amac için kullanılamayan garip bir mekana dönüşür. kullanım şekilleride çiftlerin yaratıcılıklarına kalmış artık.ister mangal yakarsın istersen yastık savası yaparsın.istersen oturur tavla oynarsın istersen HOBAAAAAA :)

bana kalırsa siz ADULTA gidin!!! size en yakın zamanda ROMANTİZM nakli yapılmalı :):):D

мεяvεм' Alıntı:
:mad:
sana bişi diyimmi çokkkkk kabasın orman kaçkını seni​

duygusal yaratık seni:Dyatakta bile romantizm arıyonuz ya ben bişi demiyom size

KaranLık' Alıntı:
duygusal yaratık seni:Dyatakta bile romantizm arıyonuz ya ben bişi demiyom size

tadında bırakalım ama ;) bayanlar hep duuygusaldır.... yaratılış malum

En güzeli onu seyrederek ve öperek uyumak romantik bir şekilde .... kahvaltı felan klasik oldu çarpılırız .......öpe öpe öpe uyuyacan sabahta öpe öpe öpe uyanacan ne güzel demi................

sigara içilir öööle uyunur sonra yangın çıkar ölünür hehe

evet ya sigara içilir yemek yenir ama cinsellik ilk sırada
ara sıra romantikte takılınabilir :)

genel olarak taam cinsellik ama soru olarak baska ne yapılır diosun;

valla şöle söliim yakarım bi sigara açarım fenerbahçe macını izlerim yatıım yerden çok güzel oluo :p

şöle yakacaksın mumları yastık arkanda donecek esler bırbırlerıne mum ısıgında guzel sozler bence romantızm ıyı gıder :) baya romantık oldu yaw :=)))

crazyboy_9999' Alıntı:
zuhahahha bittim bu olaya ulem karanlık ne adamsın:) :) :)

olm fikrini söyleyince kaba oluyosun...:Dolay bu...romazntizm denen şey(adını bile yazamıyom:D) bana uğramamış benim suçum değil...alla alla:D

sustum sustum söliyim bare
yatakta mastürbasyon yapılır:p
alın size açık sözlülük..:)

bu arada işin şakası yatakta sadece uyunur abiler ablalar...:cool:

ya yatakta tek bişi yapılır boş seylerle aklınızı doldurmayın :D :D

Onu uyurken seyretmek

Sevgilinizin gözünü açacak hali yokken siz cin gibiyseniz, biraz oyalanın ve onun uykuya dalmasını bekleyin. Sonra da onu uyurken seyredin, sarılıp saçlarını okşayın, kulağına tatlı sözler fısıldayın. Sizi tam anlamıyla duymuyor olabilir, ama özellikle derin uykuya geçmediyse, bilinçaltında söylediklerinizi algıladığından emin olabilirsiniz. Uykunun erkeğinizin yüzüne verdiği masum ifadeyi görün ve büyük aşkınızı hem ona, hem de kendinize bir kez daha tekrarlayın.

Çok gusel bise gbi gelio.Evlennce denemeq lasm:p

Yazdıkların hoş mervem ama ewet böyle şeyler yaşayamıyo insanlar yazılan mesajları okudum da hayalini bile kurmka istemiyolar dalgaya alıyolar zaten erkeklerden ciddi cvp beklenmez biz uyuduğumuzda kafasını dinlemenin tam zamanıymışş biz mi çok temiz duyguluyoz acaba:p yoksa erkeler mi ruhsuz:mad:

Geri