Yatakta cinsellik dışında ne yapılır?

yatakta kitap okurum, uyurum, nette dolanırım (notebookun gözünü sevem) ,telefonda konuşurum ,müzik dinlerim, gözümü dinlendiririm, ders çalışırdım, yemek yerim.. her haltı yapabilirim :D

Sıkıca sarılıp eski fotoğraflara bakmak çok hoşuma gider...

bi kere yatak yapılış itibariyle yatmak uyumak için yapılmışş ve yatakda sevgilinle yatmak ve cinsellik yaşamak için çift kişilik yataklar yapılmış ve rahat ve konforu yapılmış sizin dediğiniz gibi şeler yatakda olurmu hiç bi kere yatağın doğasına aykırı :p zaten erkeğin romantiğide az bulunur oalnlarında çoğu kızların arasında büyümüştür :)

Güzel Paylasım eline SaqLIK ..

EKONOMİ VE SİYASET KONUŞULABİLİR :hhdil

ŞAHSEN BEN YAPTIM :p

HER NEREDE YAŞANIYOR VE YAŞATILIYORSA

pişpirik oynarım ben hatunlarla genelde =)

Kişinin Yeteneğine bağlı :D

1-Kulplu beygire binebilirsin

2-Aletli ve ritmik jimnastik olabilir mesela

3- Yufka açabilirsin.

4-Aranız soğuksa artistik buz pateni olabilir

5-Ortam müsaitse scuba dalış bile yaparsın (bknz:King size suyatakları) :D :D :D

karanlik hanim acaba hic erkek arkadasin oldumu bilmiyorum ama eger bi sevgilin olduysa ve o seni seviyorsa, sen uyurken sana mutluka guzel sozler soylemistir..

kizlar romantizim diyip duruyo ama
romantizmin sonundakini dile getiremiyolar :D

ben genelde yatakta uyurum :)
uykum yoksa cinsellik disinda mümkünse cocuk yapma olaylarina girerim :p

yazılanlar çok güzel ama bi gerçek var ki ; o da kadınla erkeğin yatağa girdikten sonra ilk akla gelen şey (sex)

ama mutlu bi sexden sonra sarılıp film seyretmek yatakta yapılabilecek şeylerden en zevklisi olabilir...

´ciddi cevap vermek istedim:

sarilmak ve a$ki ya$amak , aglamak gülmek konusmak sarilmak ve oksamak...

ah canim cekti simdi

bunu bi de erkeklerin gozunden maddelere ayirsak cok iyi olur ama formati bozar:)

kızları anlamaya çalışmak yerine, bu emeğe insanlar kolay profesör olabilir.

Bunları Türk erkeklerinin yapacağını sanmıyorum.Bİze ters:DBize kalsa 24 saat pişti oynarız:D:D:D:D:DBu durumda tabi biz kadınların duygularını hiçe saymış oluyoruz ama neyse...Ama sonuçta acı gerçekler burda yazanları kim yapıyorki birini gösterin başka birşey istemiyorum.Ama böyle şeyler olsa ne olur derseniz Tabikide güzel şeyler ama uygulayan yok biz daha fazla antreman yapıyoz:D:D tek kale maç:D:D:D:D

yaMaKaSi' Alıntı:
hepsi okey de şu yatakta kahvaltı olayı cıx.... nimet çarpar walla :):):D ayakları uzatıpta yemek yemek nimete saygısızlıktır.... bazen görüyorum sosyete kızlarını masa da yemek yiyorlar bacak bacak üstüne ben hiç tasnif etmiyorum..

Çok güzel bi tespit..SAna KEsiNLİkle KAtılIyorum..Sonra yamuk dolaşmak istemiyorum..ÇArpılmıyalım :durdurun

Cİddİ Sevgİlerİn İnsanlara VereceĞİ Heyacanlari DÜsÜnÜnce Bu Yatak Performansi Ni Artirmaya YÖnelİk ÖĞÜtlerİnİzİn Uygulamanin Yani Sira KİŞİ SevdİĞİnİ Cİddİ Olarak GÖrÜyor Ve Sevgİsİnİn Yani Sira Gercek Saygisi Olan Kİİler Partnerİ EŞİ Sevgİlİsİ Artik Kİmse Onunla YaptiĞi Her İŞ Her An Her Şey KİŞİye BÜyÜk Zevk Verİr Sadece Sevgİsİnİn Yaninda Saygisi Olsun Yeter

Geri