Yatakta cinsellik dışında ne yapılır?

Onu uyurken seyretmek

Sevgilinizin gözünü açacak hali yokken siz cin gibiyseniz, biraz oyalanın ve onun uykuya dalmasını bekleyin. Sonra da onu uyurken seyredin, sarılıp saçlarını okşayın, kulağına tatlı sözler fısıldayın. Sizi tam anlamıyla duymuyor olabilir, ama özellikle derin uykuya geçmediyse, bilinçaltında söylediklerinizi algıladığından emin olabilirsiniz. Uykunun erkeğinizin yüzüne verdiği masum ifadeyi görün ve büyük aşkınızı hem ona, hem de kendinize bir kez daha tekrarlayın.

bir ise yaramiyor sadece kendiniz tatmin ediyorsunuz

XShoOt' Alıntı:
yAtAktA uyuma €yLemi v€ cin$€LLikt£n ßa$ka h!c ß1r Sey yapıLmAz.he €nt€L erk£kL£r war ßu saydıqınız herSeyı yApar O ayrı taßi...

zaten sex %99 luk kısma girer bence bunlar %1 lik kısım :D

ukalalık olarak anlamayın ama yatakta cinsellik yapılmaz cinsellik genel bir tabirdir yatakta seks yapılır ya da sevişilir "yatkya cinsellik yapmak" yanlış bir tabirdir.)

güzel ve bilinen fikirler bunlar. sadece aklımıza düşüp, hatırlayıp uygulamak gerekiyooo :)

valla evli bi bayan olarak
kavgasız biten bir muhabbetten sonra en ii şeyin biraz kitap okumak olduunu düşünüyorum
özellikle yıllardır evli olmanın verdiği duyguların unutulmuşluğunu yoketmek için aşk kitabı olsun mümkünse:)

Onu uyurken seyretmek

Sevgilinizin gözünü açacak hali yokken siz cin gibiyseniz, biraz oyalanın ve onun uykuya dalmasını bekleyin. Sonra da onu uyurken seyredin, sarılıp saçlarını okşayın, kulağına tatlı sözler fısıldayın. Sizi tam anlamıyla duymuyor olabilir, ama özellikle derin uykuya geçmediyse, bilinçaltında söylediklerinizi algıladığından emin olabilirsiniz. Uykunun erkeğinizin yüzüne verdiği masum ifadeyi görün ve büyük aşkınızı hem ona, hem de kendinize bir kez daha tekrarlayın.

bir ise yaramiyor sadece kendiniz tatmin ediyorsunuz

valla evli olmayanlar için bunlar pembe hayaller
ama evli olanlar için ben gibi
o uykuya daldığında ben cin gibiysem
diil saçlarını okşamak gebertesim gelio bukadar rahat uyuduğu için:durdurun

sucukulu yumurta ne yapılır ya uyunur yada .........anladınız sız onu

Geri