Yatakta cinsellik dışında ne yapılır?

Seciil' Alıntı:
Yazdıkların hoş mervem ama ewet böyle şeyler yaşayamıyo insanlar yazılan mesajları okudum da hayalini bile kurmka istemiyolar dalgaya alıyolar zaten erkeklerden ciddi cvp beklenmez biz uyuduğumuzda kafasını dinlemenin tam zamanıymışş biz mi çok temiz duyguluyoz acaba:p yoksa erkeler mi ruhsuz:mad:

yav anlamıyom neden bütün erkeklerden romantik olması bekleniyo...:eek:yani herkes olamıyo...zorlada olmazki...hem düşüncelerini dile getirmek kabalık ve ruhsuzluk mu oluyo...Ben Belki yatakta uyumak istiyom...hem bu arz talep meselesi bugün yatakk odasında romantizm verirsen yarın mutfaktada ister...:D

len bu romantıklık nıye anlamıs deılım romantıklık bı kızı yataga atıncaya kadar e zaten yataga attıktan sonra romantık olmaya ne gerek war :D

edit : saldırmayın benım düsüncelerim diil maksat muhabbet :p

vala hepsi güzel şeyler yalnız öle yatağa kahvaltı falan zor iş be.Hem ben küçücük tepsiyle gelen şeylerle doymam ki:D:D:D(şaka bu inanmayın:) )

falla arkadaslar romantizmi cümlelerinizle yaktınız yıktınız helal size.. gerçi böle başlığa bu tür cvplar normal.. sözde kızlar çok romantikmiş. o zaman ndn hep erkekler yapıyo herşeyi. çiçeği erkek alır küçük hedıye gibi şeyleri erkek alır. ya bide şu ilk tanışma günü 1.ay muhabbeti felan var. erkeksen bide unutursan böle günleri yandın. kaba/düşüncesiz biri olursun bi anda.kendileri bişi yapmaz ama herşeyi yapmasını erkekten beklerler hep.bu kızları anlamak zor.. yatak olayına girmiyim zaten abılerım gerekeni sölemiş :)

romantizm hakedene yaşatılır romantizmi paradan üstün görenlere

ama genelde romantizmde parayla satın alınıor o yüzden paranın gözü kör olsun sende buna uydun ya sana aşkolsun

ha bu arada biz erkeklerde istedimizi zaman romantik oluruz hiç merak etmeyin ama dediim gibi hakedene ;)

KaranLık' Alıntı:
Onu uyurken seyretmek

Sevgilinizin gözünü açacak hali yokken siz cin gibiyseniz, biraz oyalanın ve onun uykuya dalmasını bekleyin. Sonra da onu uyurken seyredin, sarılıp saçlarını okşayın, kulağına tatlı sözler fısıldayın. Sizi tam anlamıyla duymuyor olabilir, ama özellikle derin uykuya geçmediyse, bilinçaltında söylediklerinizi algıladığından emin olabilirsiniz. Uykunun erkeğinizin yüzüne verdiği masum ifadeyi görün ve büyük aşkınızı hem ona, hem de kendinize bir kez daha tekrarlayın.

en saçması bu nie izliyim ki zaten uyuyo:D:Duyuyosa kafanı dinlemenin tam sırası demektir...:D:D

hehehe,işte konunun özeti budur :D :D :D

yafs bu konuda söz bana deil abilerime ablalarıma düşer..blmediim konularda yorum yapmıym..ama siz paylaşırsanız büyükkler olarak sevinrim bzde byüces demi?

J@CK@L abi feci açıksözlüsün yAF

e hade devam paylaşın da öğrenelim :sigara:

ediT:

Seciil' Alıntı:
Yazdıkların hoş mervem ama ewet böyle şeyler yaşayamıyo insanlar yazılan mesajları okudum da hayalini bile kurmka istemiyolar dalgaya alıyolar zaten erkeklerden ciddi cvp beklenmez biz uyuduğumuzda kafasını dinlemenin tam zamanıymışş biz mi çok temiz duyguluyoz acaba:p yoksa erkeler mi ruhsuz:mad:

yafs zaten asırlardır çözülemeyen de bu.. bu sorunun cevabı olsa hiç sorun kalmas ki!ama sen fazla eşeleme bu konuyu..bak,sorun war ,tartışıors ne güzel.eğlenios cevap felan werilio..bn yorumları okurken çok eğlendim herkes takılmasına baksnn..

noT:
yorum yapmcam dedim ama kçk bi şe yazdım..:cool:

gercekten guzel bi konuya deginmis merve arkadasımız bence guzel seyler yanı dusundukce mantıklı gelıyo ama uyurken seyretmek daha guzel bence

bir erkeğin cinsel ilişki dışında yapabilecekleri şunlardır

1 sevgilisini öpüp okşayarak havaya sokmaya çalışır

2 kulağına fısıldıyarak onu gaza getirmeye çalışır

3 bunlar işe yaramazsa herhangi bir sohbet konusunu doğrudan cinsel sohbete çevirmeye çalışır

tüm bunlar bir işe yaramaz sa mutlaka bir başka orjinal fikirle sevgilisinin karşısına dikiliverir

kutsal amacına ulaşmak için herşeyi yapar sonun da yeter ki sevişsin kahvaltı falan hikayedir

мєяωєм' Alıntı:
Onu uyurken seyretmek​

Sevgilinizin gözünü açacak hali yokken siz cin gibiyseniz, biraz oyalanın ve onun uykuya dalmasını bekleyin. Sonra da onu uyurken seyredin, sarılıp saçlarını okşayın, kulağına tatlı sözler fısıldayın. Sizi tam anlamıyla duymuyor olabilir, ama özellikle derin uykuya geçmediyse, bilinçaltında söylediklerinizi algıladığından emin olabilirsiniz. Uykunun erkeğinizin yüzüne verdiği masum ifadeyi görün ve büyük aşkınızı hem ona, hem de kendinize bir kez daha tekrarlayın.

Alıntı

Dünya'da bundan daha tatlı bir olay görmüyorum abi

yukardakilerin hepsi yaşandıysa ne oluyo onu anlamadım kötü birşeyse yaşamadım :p
kahvaltı iyi oluyor ayağına geliyor, beni izlediğini hatırlamıyorum 68nci rüyamı görüyodum o sırada, yastık savaşı yatırayım derken...
jackal ın dediği gibi çatır çatır yapmak varken romantizm in yeri deil orası bea :p

Kitap okumak

Gün içinde dergilere göz atmaya ve kitap okumaya istediğiniz kadar vakit ayıramıyorsanız, geceleri yatağa bir saat erken girip kendinizi bir fincan bitki çayı eşliğinde okumaya verebilir, böylece en sıkışık dönemlerinizde bile kültürel açıdan kendinizi zenginleştirebilirsiniz. Eğer sevgiliniz de kabul ederse her hafta birkaç akşamı hafif bir müzik eşliğinde okumaya ayırın. Böylece sessizce yan yana oturup birlikte tek kelime etmeden kurulan iletişimin farkını yaşayabilir, kitaplardaki beğendiğiniz bölümleri birbirinizle paylaşarak birbirinizin düşünce dünyasını zenginleştirebilirsiniz.

tabikide bu :utan

zaten hergün yüzünü görüyor oLucam birde gece neden seyredeyim ayoL :aşk

yataktasın ya uyursun ya sevişirsin budur bunun olayı ben eğer bu durumda kalsaydım kendime ait bir zaman daha ele geçirmenin keyfiyle bunu değerlendirirdim belki bir kitap belkide bir film ile aaa sevgilim uyuyor yaklaşık 7 saat uyuyacak bende o 7 saat saçını okşayayım onu izleyeyim buda gerçek dışı gibi biraz

Geri