XP'de Maximum Performans

kardeş bu regvac programını kurarken şifre istiyor bide o&o defrag programınıda lisansı yanlış emeğin için saol

Tekrar düzenleme yaptım! Program sürümleride devamlı değiştiği için doğal olarak lisans numaralarıda değişiyor..

Bilgisayarımda bu kadar gereksiz şey olduunu bilmiodum. ÇOOOK teşekkürler

Tycon kardeş dün harddisk ayarları ile bi şey yazmışın yaptım bi işe yaramadı geri düzeltmek için girdim ama bulamıyorum :) yardımcı olursan sevinirim
şimdiden tşk ederim

kralfehmi' Alıntı:
Tycon kardeş dün harddisk ayarları ile bi şey yazmışın yaptım bi işe yaramadı geri düzeltmek için girdim ama bulamıyorum :) yardımcı olursan sevinirim
şimdiden tşk ederim

Dediğinden pek bişi anlamadım! Hangi maddeden bahsettiğini yazarsan yada ne yaptığını sevinirim.

Yani demek istediğim dün senin yazdıklarını uygularken harddisk performansı ile ilgili bi madde vardı onu uyguladım pek bi yararı olmadı bende bende geri bugün girdim düzeltmek amacı ile o yazıyı tekrar bulamadım
yardımcı olursan sevinirim

kralfehmi' Alıntı:
Yani demek istediğim dün senin yazdıklarını uygularken harddisk performansı ile ilgili bi madde vardı onu uyguladım pek bi yararı olmadı bende bende geri bugün girdim düzeltmek amacı ile o yazıyı tekrar bulamadım
yardımcı olursan sevinirim

Fehmi kardeşim ben medyum değilim ve senin disk ile ilgili ne yaptığını ve şu an ne yazısını göremediğini bilemem! Bana yazdığım kaçıncı madde ile ilgili yaptığın değişiklik ve şu anda yaşadığın problem ile ilgili ayrıntılı bilgi vermezsen sana yardımcı olamam güzel kardeşim...

Geri yükleme hizmetimi? disk birleştirmemi? disk temizliğimi? neyle ilgili problem yaşıyorsun sen söylemeden ben nerden bileyim?

asSASsin_pako

dostum flood yapmışsın bölüm kurallarınıu oku

sil mesajını! yada tycon bi zahmet;)

güzel bunu bende bir kaçtanesini bulmuşdum devre dışı bıraktım ama saol yinede daha çok öğrendim

:) :) TYCON verdigin bilgiler gercekten super ve her yerde bulmak mumkun degil...
SONSUZ TESEKKURLER:) :) :) :)

eline sağlık kardeş çok güzel bi çalışma

tesekkurler ben baya bi yenıyım bu sitede ama emgın bos kalmasın calısmalarının devamını diliyorum

Arkadaşım Sana Gönülden Teşekkürler

Waktini ayırıpda bu kadar insana iyilik yaptığın için sana teşekkür ederimmmmmm.
senin gibi iyi insanlar sayesinde dünyanın dengesi war.

win tools. net pro kurulduktan sonra serial istiyor ne yapmam gerektigini bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim tesekürler...

Geri