XP'de Maximum Performans

soloo' Alıntı:
saol kardeş güzel bilgiler,yalnız bu regvac programını indirdim şifre istiyo yüklemek için onu vermeyi unuttun sanırım

Dosyayı yenilemişler, sen şifre istediğinde bunu yaz: HEADlifterUP

SâĞôLâSîN êLLêrINê SâĞLîK ÇôK Tê$êKKûRLêR

Baba Sagol Çok İyİ Bİr ÇaliŞma OlmuŞ Ben Denedİm İŞe Yaradi
Çoook TeŞekkÜrler

teşekkürler kardeşimm
gerçekten emek harcanmışş bi dokuman olmuss
umarım dedigin gibi bu dokuman baska sitelerde alıntıı oldugu bellirtilmeden kullanılmaz
emege saygılı olmak gerek!!
saolasın tekrardan..

dostum güzel yazmışsın da
sistem geri yükleme işe yarar.sen önemsemiyorsun ama yinede millete devre dışı bırak deme de güven azalmasın.şahsen bi kaç özelliği denicem bakalım nolcak.işe yarayacağından eminim.bunun başka yolları da var onları da ben zamanı gelsin anlatacam..

ben yenim ama cooooooooooook sevdimm,,teşşekkürlşler ellerinize saglık,,şuan verdigin ipuclarını deniyorumm..cok sağol...:)

başta anlatıgın xp cd koy ve çalıştıra şunu yaz demişsin :SFC /SCANNOW yazdım ama bir türlü olmadı yanlış komut diyor

arkadaşım ellerine gözlerine emeğine sağlık...umarım işe yarar bunlar...oturup zaman harcamışsın teşekkürler...

Saolun beyler, var be bi bakayım dedimde ne kadar çok insan faydalanmış :) Bu arada bu hazırladığım başlığı 15 ayrı yerde gördüm, alıntı yapan arkadaşlar sanki kendileri hazırlamış edasıyla vermişler :) neyse canları saolsun...

Dostum gerçekten çok mükemmel olmuş.özelliklede benim gibi hayatında bilgisayarın yeni yer almaya başlayan birisi için ayrıca un4given in bahsettiği ghost'u bende kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim. Çok teşekkürler.

ya aslında sistem geri yüklemeyi kpmak iyi değil yaptımız sorunları düzeltemiyoz bazen ama yinede ellerine sağlık başarıların devamı bekleriz

Hocam ellerine sağlık defter kitabı aldım not aldım hepsini alet iyice çökerse iki elim yakandadır:)

denicem bakalım inşallah işe yarar.. eline sağlık emek vermişsin sağol kardeş.......

Program linkleri gözden geçirildi ve hata olanlar yenilendi! İndiremeyen arkadaşlar buyursunlar...

Geri