XP'de Maximum Performans

dostum saol pcde sıkı yönetim ilan ettim bidaa format atmamak için hiç artislik yapmıcm herşeyi tam yüklücm anti virüs falan yüklemoodum önceden 5 senedir ilk defa virüs yedik ondada format attık ama busefer sağlama alıcm işimi :D yeni attım formatı ii oldu bunu gördüüm çok teşekkürler bayabi hakettin bunu

benim adım umut soyadım dana ben ögrenciyim yasım 14 sınıfım 6.a bu sene benimcenazem 6 tane oldu sizlerlen tanıstıgım iicn cok memenunum

tesekur edrım elıne ve emegıne saglık thnxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

tebrikler ve teşekkurler süper bi paylaşım olmuş emeğine sağlık

+kardeşim Daha Hepsini Uygulamadim Ama Bu Kadar Uğraşin Tabiki Teşekküre Değer. Yazinin Sonundabaktim Alamadiğin Teşekkürlerden şikayetçisin Bende Teşekkür Edenlerin Sayisini +1 Yapayi.hiçdeğilse Oturup Anlatmak Için Bukadar Zahmet Vermişsin... Tekrar Teşekkürler

Emeğine Bileğine Sağlik

Tek kelime veee harikasınnnnnnn baba ellerin dert görmesin başarılarının devamını dilerim...

yaw boş ver sen kendini adlt taki teşekkürlere mi layık görüyosun.
az olsun yürekten olsun

çok güzel bi paylaşım ellerine sağlık

Vala nezamandır xp kullanıyorum bunları çoğunu bilmiyodum işallah farkedilir bi performans artışı olur eline sağlık teşekürler...

teşekürlerr ellerine saglikkkkkkkkkkkkkkkkkk

tşk

kardeş teşk ettim ellerine sağlık deneyece inşallah başarılı olur. devamını beklariz:)

teskürler kardeş iyi bi bilgi yeni üyeyim idare et

Bu harika paylaşım için teşekkür ederim

tesekkür butonunu kaybetcem dedi adam harbiden kapatmış helal sana tycon tesekkür butonu olsaydı bir tane de biz edderdik ama

Geri