XP'de Maximum Performans

Eywallah bayagı uzunmus ama denemekte yarar vardır umarım :D

Kolay gelsin..

kardes sana birsey soracam WinTools.NET Pro bu werdiğin progda gereksiz dosyaları sıl dediğinde bi ton gereksiz dosya buluo windows içinden bile guncelleştirdiğim seyleri bile silmeye kalkısıo ben bu gosterdıgı gereksiz dosyarı silem mi yoksa sadece senin werdğin sekildemi kullanayım

ufukgulen' Alıntı:
kardes sana birsey soracam WinTools.NET Pro bu werdiğin progda gereksiz dosyaları sıl dediğinde bi ton gereksiz dosya buluo windows içinden bile guncelleştirdiğim seyleri bile silmeye kalkısıo ben bu gosterdıgı gereksiz dosyarı silem mi yoksa sadece senin werdğin sekildemi kullanayım

Sil! zaten geri dönüşüm kutusuna atar.

tşler başka yokmu devre dışı bırakacaklarımız birazda bırakalım

ellerine sağlık usta bunu tatbik edeceğim

Süper öneriler için teşekkür
Yalnız regvag için crack uyumsuz gibi

tycon ustad bu wintools net girilen seriali kabul ediyo ama her seferinde yine istiyodu sonradan kabul etmemeye basladı bi yanlıslıkmı yaptık acep?

dierlerinden farklı saol

vitaminn' Alıntı:
kardes bu ccleaner ve regvac progamlarını indirdim ve spyware doctor ile tarama yaptım trojen buldu.birde http://www.freeserials.com/serials/...uery=Search+!
linkinde nod 32 alarm veriyor soylemek istedim. ccleamer hos işe yarıyor.

Spyware doctor programlarda değil senin bilgisayarında spy buluyor, programlarda ne arasın :) Freeserials.com'a korunmasız bir şekilde girdiğin için bulaşıyor.Web'de gezerken ya firefox kullan yada sp2 kur ve tüm güncelleştirmeleri yükle ok?

Birde mantık olarak düşün, benim gibi bir mod burda bir sürü insana virüslü bir program verir mi?

dogrudur.spy doctor 2 yi nerden bulacaz tycon kardes?
bir de modemin firewall'ını nasıl acacaz? bulamadım da :(

vitaminn' Alıntı:
dogrudur.spy doctor 2 yi nerden bulacaz tycon kardes?
bir de modemin firewall'ını nasıl acacaz? bulamadım da :(

Bunların yeri burası değil, modemin firewall unu açmak için donanım bölümünde yardım istersin!

Harika gerçekten çok faydalandım ellerine sağlık.

Çok saol dostum, süper paylaşım yapmışsın.. Bayaa emek vermişsin, eline sağlık!

Cok tesekkürler..Programları kurmada problem olursa yardımcı olursan sevinirim..Bu zımbırtı tank gibiydi bakalım faydasını görebilecez mi? Emeğin için teşekkürler..

Problem yaşayanlar için serial..

O&O Defrag Pro

Name: bluesky
S/N: DPM9-0177-F5Z7-89AH-0DEQ

Geri